sâmbătă, 22 august 2015

FILIALELE DIN MUNTENIA SUD SUNT SOLIDARE CU MESAJUL TRANSMIS DE PRESEDINTELE SCMD!

SOLIDARITATE

Transmitand condoleante familiei indoliate, prietenilor si colegilor politistului erou, cazut la datorie, Gheorghe Ionescu, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) solicita judecarea in regim de urgenta a asasinului turc Abdullah Atas pentru crima cu premeditare si adaptarea, la fel de urgenta a statutelor politistilor si cadrelor militare in general, la statutele omologilor din tarile membre NATO, pentru ca lipsa de respect, de protectie prin lege si bataia de joc la adresa purtatorilor de uniforma din Romania, nu mai pot fi tolerate!
Dumnezea sa-l odihneasca pe cel cazut. Dumnezea sa-i apere pe cei ramasi...
Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU
p.s. Nici-odata nu s-a simtit nevoia de folosirea dotarii politistului: pistol/cartus/glont ca acum..., impotriva oricui, indiferent cine este si de unde este, care incalca legea! Trebuie emisa in regim de urgenta lege potrivit careia, sa se desfiinteze toate SRLurile care vand arme, de orice natura si ridicate armele neavenitilor din tara asta, cumparate, dupa modelul yankeilor! Orice miscare aiurea la prima somatie...FOC ! Cred ca se intelege ca NU toti din politie trebuie sa poarte si sa faca uz de arma! NUMAI cei din serviciul operativ - atat! Se reduc in felul acesta si numarul judecatorilor - care oricum judeca cum judeca - nemaifiind necesar proces dupa proces a la longe, deci afara cu cei corupti si nepregatiti!
Cat privestie PROSTIA ministrului respectiv cat si a presedintelui, nu am de comentat, asemenea decoratii se dau in situatii cu totul exceptionale si NU pentru indeplinirea atributiunilor de serviciu! Ca sa fim clari si aici. Exces de ce ...domnule Oprea...,nu prea stiti unde si cand sa va opriti! Si aici ca si la armata, d-ati mereu cu lingura unde nu trebuie! Ce sa spuna un politist profesionist care si-a consumat cariera in slujba tarii, cu rezultate exceptionale si nefiind decorat?
Presedintele Filialei Arges
Col.Victor Popescu