vineri, 5 februarie 2016

ATENTAT LA APARAREA DREPTURILOR REZERVISTILOR MILITARI!


ANCMRR trebuie actionat in judecata! Acestui ONG ,ii trebuie ridicat statutul de utilitate publica! Practic, a sabotat si saboteaza lupta a mii de rezervisti, pentru apararea drepturilor acestora si pentru apararea legii. Acest ONG, este de acord cu incalcarea Constitutiei Romaniei! In viziunea acestei organizatii, o Lege Organica, votata in Parlamentul Romaniei, promulgata de Presedintele Tarii si publicata in M.O.al Romaniei, TREBUIE sa fie modificata de o Ordonanta de Urgenta, fara nici-un temei legal.
Aceasta problema foarte grava, prin consecintele produse, trebuie analizata ca un atentat la Siguranta Nationala a Romaniei si trebuie sesizata in scris, ministrului Ap.Nationale si Comandantului Fortelor Armate! 
Iata comunicatul lor:

                                                                                                                                                      COMUNICAT  Nr. 3 din 04.02.2016

Stimați camarazi,
Pe data de 02.02.2016 a avut loc discutarea OUG nr. 57/2015  în Comisia de Apărare a Senatului. La discuție au participat reprezentanți ai unor structuri asociative ale militarilor în rezervă şi retragere din sistemul national de apărare ordine publică şi siguranţă nationala. Din partea A.N.C.M.R.R. a participat  domnul comandor (rtr.) Alexandru CONSTANTIN, şeful departamentului juridic.
Reprezentantul A.N.C.M.R.R. a susținut avizarea de către Senat a OUG 57/2015 la care s-a prezentat amendamentul propus de A.N.C.M.R.R., privind scoaterea în afara bazei de calcul a pensiei suplimentare, propunere cu care au fost de acord mai mulți participanți.
Precizăm că Asociaţia noastră va urmări   evoluţia aprobării OUG 57/2015 şi va susţine în continuare punctual nostru de vedere referitor la faptul că acest act normative corespunde intereselor marii majorităţi a pensionarilor militar.
BIROUL PERMANENT  CENTRAL