vineri, 5 februarie 2016

STIE SI ANCMRR DESPRE ACEASTA SITUATIE ? DAR CELALALTE ONG - uri MILITARE ? INFORMATII DESPRE MINISTRII TEHNOCRATI - LOVITURA DE STAT A REUSIT!
( preluare de pe 'net )

Primit din Ardeal.....
            Buna ziua. Da, lovitura de stat a reusit. Dl Iohannis are..."guvernul meu"! Numai ca nu e guvernul lui! Este guvernul Marelui Licurici, al lui George Soros, al Uniunii Europene, al FMI si al serviciilor. Reunite.
             Un guvern cu un prim ministru cetatean francez (trebuie sa fii dus cu capul sa accepti comunicatul imbecil al Ambasadei Frantei, care afirma, senina, ca informatiile publicate in urma cu mai bine de jumatate de an pe site-ul oficial al ei, atat in limba franceza cat si in romana, potrivit carora dl Ciolos are dubla cetatenie au fost o gresala, pentru care isi cer scuze...).
             Un guvern in care viceprim ministru si ministru al Dezvoltarii este sinistrul Dancu, "fabricat" ("scos din joben"), ca si intregul 'Grup de la Cluj" de inca si mai sinistrul general Virgil Ardeleanu-Vulpea (oare de ce s-o fi negand asa de vehement si de neconvingator ca e unchiul primului ministru "tehnocrat"? Ca doar prin aceasta rudenie si prin apartenenta Vulpii la  structura planetara a serviciilor secrete se poate explica ascensiunea fulminanta a mediocrului nepotel). In care ministreasa de la Finante provine de la...FMI, in care ministreasa justitiei, o veche pomanagioaica Soros provine, mai nou, de la "Freedom House", despre care numai copiii retardati inca nu stiu ca e o acoperire a CIA. Iar mare parte din ceilalti "tehnocrati" au fost trepadusi mici sau medii pe la diverse birouri sau structuri UE.
            Un guvern in care ministerele esentiale (externe, armata) sunt detinute de "diplomati" multinstelati (Comanescu, Motoc). (A propos, Motoc a fost ambasador de cand se stie. Parca s-a uitat cam prea repede cum au organizat ambasadele votul la prezidentiale...Dar ce mai conteaza, daca pana si insusi dl Nimeni Iohannis e multumit!).
            Acum sper ca ainteles toata lumea cine si in numele cui..."si-a luat tara inapoi"!
 
                    Eugen Zainea

LOVITURA A REUSIT!
SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!

http://vremuritulburi.com/

Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premeditat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania. Licuricii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea Statelor Unite in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca, una dintre cela mai mizerabile prese din Europa si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

Cele doua mari idei pe care s-au bazat licuricii cand au data lovitura:

1. Partidele politice existente sunt in totalitate corupte si romanii trebuie sa scape cu orice pret de ele.
2. Departarea tinerilor de Biserica Ortodoxa, institutia cu cea mai mare credibilitate in randul romanilor si singura capabila sa-i tina pe romani uniti.

Multi dintre dumneavoastra cred ca ati observant ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti. Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor. Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce si doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

Da, dragi romani, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

Despre Guvernul Tehnocrat

Tehnocratii nu sunt alesi prin vot, popular, ci numiti de către SUA,UE, FMI, Comisia Trilaterala, Club Bilderberg. Aceste persoane nu mai reprezinta cu nimic statul roman, nu mai negociază cu FMI şi UE, măsurile economice, ci doar le aplică direct, fiind supusi in totalitate directivelor venite de la acestia.

Cateva dintre masurile pe care eu le consider ca vor fi luate dupa instaurarea guvernului marioneta:

* Vanzarea gazelor si petrolului Romaniei fara redevente.
* Vanzarea drepturilor de exploatare aurului si celorlalte metale rare de la Rosia Montana
* Vanzarea Hidroelectrica, Posta, CFR, Portul s.a.m.d.
* Inchiderea minelor si centralelor pe carbune din Hunedoara si Judetul Gorj
* Intarirea si dezvlotarea bazelor NATO de pe teritoriul Romaniei.
* Campanie impotriva Rusiei si de promovarea a viitorului razboi.
* Continuarea campaniei de discreditare a Bisericii Ortodoxe Romane, aici intrand si eliminarea orei de religie din scoli.
* Introducerea orelor de educatie sexuala in scoli.
* Promovarea drepturilor persoanelor LGBT(Lesbiene, Homosexuali, Bsexuali, Transexuali), Geroge Soros, militand prin ONG-urile 
sale foarte puternic in aceasta directie in toate tarile unde si-a bagat coada.
* Punerea in aplicare a legilor recent votate(Legea AntiLegionara, Legea Defaimarii Sociale, Legea Big Brother, Vaccinarea 
obligatorie).

Ati crezut ca pana acum, a fost dictatura in Romania? Nu dragi romani, ceea ce va urma va fi dictatura.

Despre premierul Dacian Ciolos

Si acum cateva cuvinte si despre noul premier technocrat al Romaniei, iesit parca de nicaieri: Dacian Ciolos a fost ministrul agricuturii in cabinetul lui Tariceanu intre 5 August 2007 si 22 Decembrie 2008 si de asemnea, Comisar European pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala intre 9 Februaie 2010 si 1 Noiembrie 2014.

Acest personaj, este membru intr-un ONG numit „Friends of Europe”, este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori”, dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” sponsorizat de numeni altul decat de George Soros.

Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg (fluierul.ro).

Si sa nu uitam, fostul comisar european Dacian Ciolos, isi datoreaza, de asemenea, cariera si ascensiunea politica companiei Monsanto, el fiind artizanul introducerii cu forta pe gatul romanilor a Organismele Modificate Genetic si a Codex Alimentarius.

Cam asta este ceea ce ne asteapta si din pacate, cu mare durere in suflet o spun, dar acesta este adevarul, moartea romanilor din Colectiv, la fel ca si a celor din ’89 nu a ajutat cu nimic Romania, din contra a dus la punerea labelor pe tara a ocultei si la insclavirea poporului roman. 
 
          Bine , bine !  Si  noi  ce  mama  dracului  facem ?
          Stam  ca  prostii  sa  ne  puna  astia  jugul  pe  gat ?
     Unde  sunt  toate  academiile ,  societatile  si  organizatiile  nationaliste,
   de  care  auzim  abia  acum  si  nu  ies  in  strada  peste  ONG-le  lui  Soros ,
   Colos  si  Iohannis ?