marți, 30 august 2016

PRELUARE de catre VICEPRESEDINTELE Comitetului Director al SCMD, COORDONATOR al Filialelor SCMD MUNTENIA SUD , colonel Victor POPESCU


MESAJ CATRE CAMARAZII din MUNTENIA SUD

Ei, da, de data asta Uniunea pentru Romania a avut cuvantul - un cuvant greu, decisiv pentru viitorul Romaniei. Felicitari purtatorilor de cuvant si de idei ai aliantei participanti la dezbatere, dar si reprezentantilor din Ramnicu Valcea care au mijlocit acest regal TV de productie romaneasca! 
O mentiune aparte pentru Dl. Cojocaru, pentru influxul de verva cu care domnia sa a reusit sa duca bolovanul economiei si sa-l propteasca pe varful dealului politicii romanesti. Spre deosebire de Sisif, noi il vom tine de data asta bine proptit acolo, sa avem din ce ne face pietroaie cu care sa le dam in cap agresorilor... 
Da, Politica romaneasca este ca un maidan instapanit de cateva haite de caini turbati, care si-au transmis unul altuia microbul bolii. Treb'e facuta curatenie generala - cum zicea deunazi Maestrul Zamfirescu...

Nota bene: Cei de varsta mea poate mai tin minte cantecul acela: "Veniti cu noi/ Sa dam in caine c-un pietroi/ De unde stiti ca m-a muscat/ Si nu era caine turbat"? 

Ma bucur totodata sa confirm prezenta alaturi de noi a D-lui Prof. Univ. Dr. Corvin Lupu si opinia comprimata a domniei sale privind proiectul dezbatut in emisiunea de la Etalon TV Ramnicu Valcea.

---------- Mesaj redirecționat ----------
De la: Lupu Corvin 
Data: 29 august 2016, 18:41
Subiect: Fw: Florin Zamfirescu anunță începutul mișcării de eliberare națională
Către: 


Stimate doamne și domni,
Dacă aveți răbdare să urmăriți emisiunea atașată, veți vedea pe scurt că ceea ce vorbesc acești trei domni este singurul program economic și legislativ coerent, care poate să scoată România din statutul de colonie la periferia Uniunii Europene, pe care țara îl are în prezent. Este singurul program național românesc care s-a elaborat până în prezent, după lovitura de stat din decembrie 1989. Restul programelor au fost concepute să fie TOATE susținătoare ale sistemului colonial impus României. 
Cei care doresc să știe mai multe, pot accesa site-ul Grupului pentru România, care nu este partid, ci un grup de gândire și de acțiune civică. Dat fiind embargoul mediatic al televiziunilor „naționale” împotriva Grupului pentru România și a Uniunii pentru România, care televiziuni, cu excepția unui singur trust, sunt toate străine, invit pe toți cititorii care realizează importanța națională a demersului să îl popularizeze în rândul cât mai multor cetățeni.
Cu respect,

Prof. univ. dr. Corvin Lupu

Subject: Florin Zamfirescu anunță începutul mișcării de eliberare națională

cum a ajuns România o colonie și care este calea de eliberare!
Florin Zamfirescu anunță începutul mișcării de eliberare națională!

...

Aveti Cuvantul - Editie speciala 26 08 2016