marți, 9 august 2011

COMUNICAT

BIROUL OPERATIV AL SCMDRR FILIALA 1 PITESTI informeaza membrii de sindicat ca a inceput publicarea SENTINTELOR CIVILE date de TRIBUNALE in cauzele care fac obiectul recalcularii pensiilor militare de stat .
Astfel ,a fost publicata SENTINTA CIVILA nr.1813 /2011 ,pronuntata de TRIBUNALUL VASLUI ,in Dosarul nr.416/89/2011 ,in sedinta publica la data de 30 mai 2011 ,care ,ANULEAZA DECIZIILE DE RECALCULARE a pensiilor militare emise de parati in luna decembrie 2010 ; OBLIGA pe parati sa plateasca reclamantilor ,diferenta dintre cuantumul pensiei initiale si cel stabilit prin deciziile din 2010 ,OBLIGA pe parati sa plateasca in solidar reclamantilor suma de 200 lei ,respectiv 900 lei pentru aparator ,cu titlul de cheltuieli de judecata .DEFINITIVA .
Doamnelor si Domnilor ,membrii de sindicat sau nu ! SCMDRR este singura organizatie militara si NU asociatie ,APARATOARE de drept si de fapt a tuturor DREPTURILOR cadrelor militare .In acest moment se impune ca DEPARTAMENTUL JURIDIC al SCMDRR sa intreprinda toate actiunuile  juridice necesare, pentru ca organizatia sa fie atestata de UTILITATE PUBLICA cu toate drepturile ce decurg din aceasta .
Sa actionam in mod unitar ,organizat si civic, pentru marirea fortei de coeziune a membrilor de sindicat ,printr-o implicare activa si responsabila a fiecaruia dintre noi .Exemplul dat de SCMDRR ,intregii societati romanesti  si nu numai , prin conceptia stabilirii OBIECTIVULUI CENTRAL si atitudinea de a actiona numai in INTERES NATIONAL , a intrat si va ramane in ISTORIE .
NIMIC SI NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE !


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
PRESEDINTELE SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r) Victor Popescu