miercuri, 24 august 2011

IN SPRIJINUL SI IN CONTINUAREA ACTIUNII BIROULUI OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 Craiova !

Suntem consternati sa constatam comportamente si atitudini grave,fanariote , ale unor reprezentanti ai militarilor din activitate ,in speta a lui Emil Tudose -incredibil- comandant la o brigada de infanterie ,vataf insa prin atitudine , la adresa SCMD ,prin abuzarea Presedintelui SCMD Filiala 1 Craiova Dl. Col.(r) Ioan Misu Naon,-de fapt ,dupa chipul si asemanarea sefului de la aparare ;
Condamnam cu toata fermitatea reactia acestui individ  ,INSTIGATOR  la destabilizarea institutiei militare ,tradator prin incalcarea juramantului militar fata de tara ,fata de principiile universal -recunoscute ale democratiei ,fata de valorile si simbolurile statului national unitar roman .
Acest individ ,militar in activitate cu grad de general ( o blasfemie la adresa TARII ) si ...nu am inteles bine...,este doctor ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,doctor in ce ??????????!!!!!!!!!!!..,face obiectul cercetarii penale ! URGENT ! Auziti domnilor din Parchetul Militar ? 
Nu este intamplator faptul, ca foarte multi de tipul  acestui  individ, aflati acum in activitate si sub steagul rusinii portocalii  ,TAC ,NU FAC NIMIC pentru NATIUNE , desi EI vad ,pentru ca TOTUL este  la vedere - in Romania regula a devenit neregula ,normalul a devenit anormal ,educatia -needucatie ,iar coruptia ,santajul ,mediocritatea ,prostia ,snobismul ,iresponsabilitatea au fost ridicate la grad de virtute .
Suntem impotriva acestor MANIFESTARI PRIMARE si solicitam Filialei 1 Craiova ,sa-l actioneze in judecata ,si sa faca toate demersurile pentru a fi exclus din Institutia Armata, fara nici-un drept .
Supunem atentiei Comitetului Director al SCMD ,dezbaterea acestui caz in toate Filialele SCMD si formularea unui punct de vedere catre Sesiunea Parlamentara NATO din octombrie 2011 ; In definitiv toti cei din armata cu astfel de'' orientari '',trebuie sa paraseasca urgent alianta .  NATO nu permite asa ceva !
Rugam pe viitorul ministru al apararii si noi credem cat mai curand ,sa ia act de ce se intampla in aceasta institutie si inca de acum sa puna pe masa de lucru ,24 de ore din 24 de ore daca este nevoie ,PROIECTUL MODERNIZARII INSTITUTIEI MILITARE inclusiv  trecerea in rezerva a tuturor celor ce s-au pus in slujba tradatorilor de neam si tara ,incalcand juramantul si ignorand insemnele ,simbolurile si valorile sfinte ale poporului roman, chiar daca azi ,prin vointa asa zisilor politicieni de dupa 1989 ,notiunea de popor este depasita ,inutilizabila ,corect ar fi , natiune . 
Reamintim activilor si rezervistilor din armata ,care au dat mana cu tradatorii politici portocalii si alte culori, ca unitatile militare ,garnizoanele si tot patrimoniul armatei ,sunt bunuri ale tarii ,ale tuturor celor ce au muncit si trudit pentru realizarea in fapt a acestor obiective si pe care le-au dat in gestunea armatei ; gestionarea in mod abuziv asa cum este si cazul aratat mai sus si nu numai  ,atrage  dupa sine,consecinta ridicarii dreptului de gestiune .
Cei care suntem acum organizati in SCMD ,suntem pe deplin constienti de ADEVARATA  UTILITATE  PUBLICA a acestei organizatii sindicale militare .
Personal cred ca daca in Romania ,in actuala conjuctura de conducere politico-militara ,cu asemenea guvern si structuri ale statului inofensive  ,pentru respectarea principiilor si regulilor democratiei ,ar fi fost declansat un razboi ,din motive mai mult sau mai putin cunoscute ,foarte multe cadre militare in activitate ,in rezerva si in retragere ,ar fi fost cumparate de inamic pentru un pumn de arginti ;Cu siguranta Romania ar fi pierdut razboiul...-de aceea am pierdut respectul statelor civilizate,democratice ,care apara cu demnitate si onoare, drepturile popoarelor  lor !
DEVIZA NOASTRA ,A FOST ,ESTE SI VA RAMANE ,


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !


PRESEDINTELE SCMD FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r)   Victor Popescu