miercuri, 31 august 2011

PANA LA CAPAT ! ( REPLICA LA UN PUNCT DE VEDERE ) ; SCMD ESTE SINGURA FORTA DEMOCRATICA AL CARUI OBIECTIV STRATEGIC PRIMORDIAL ESTE MOTIVAREA LUPTEI PENTRU INTERESUL NATIONAL ,A CULTIVARII SI RESPECTARII ADEVARATELOR VALORI UMANE ,A DEMOCRATIEI REALE ,

Dupa evenimentele tragice din decembrie 1989 ,in timp ce mafiotii imparteau avutia nationala ,urmasii lor si cei de azi ,NOI militarii ,fara a sti nimic despre asocierea lor in clanuri , eram consemnati in cazarmi ,sa le asiguram paza ! Proiectam aplicatii, aveam insomnii si purtam rusinea si povara, transformarii actului democratic, intr-unul barbar ! Urat ! Halucinant ! Cel ce a fost crescut ,educat si promovat de Ceasescu ,ia oferit acestuia o moarte bestiala si s-a instalat''democratic''la Cotroceni .
Sa ma contrazica cineva !...
Tot atunci, celebrul Iorgovan, plamadea o Constitutie care sa absolve de raspundere pe toti aventurierii politici de mai tarziu dar si pe cei instalati imediat fara nici o legitimare, la conducerea tarii . Observam ca Iliescu nu are nici regrete si nici mustrari de constiinta ,scrie carti, da autografe ,interviuri -EL este autorul infiintarii unui serviciu (S P P )pe cat de inutil, pe atat de pagubos democratiei si bugetului. Cui face protectia acest serviciu grotesc si pentru ce ? Tot EL este autorul Certificatelor de Revolutionar ;Unde ati mai auzit de asa ceva ? In ce tara ? Si conform caror reguli ? Si daca tot ii ziceti Revolutia Romana, de ce n-ati dat domnule certificate tuturor romanilor ? Care este rezultatul acestei revolutii azi ? 
Si tot atunci, in decembrie 1989, incalcand prevederile juramantului  militar -urmare a ordinelor ilegale date de neprofesionistii M.Ap.N, am inclinat drapelul de lupta in fata derbedeilor civili, neavenitilor si betivanilor. Mi-amintesc cum strigau plini de ei si chipurile,radiind de  izbanda ,  <<Armata e cu noi>> ,aveau tot interesul ...Astazi suntem tinta atacurilor, umilintelor si dezonoarei acestor neaveniti ! Niciodata istoria Romaniei nu a consemnat un dezmat politic mai nerusinat ca acesta dupa 1989 ;Niciodata un Parlament al Romaniei , nu a consemnat o rusine  si o injosire mai mari ca in ziua de azi, cand, in componenta lui, sunt agramati, hoti si hoate , afaceristi , traseisti , ilegitimi , iresponsabili si tupeisti care au transformat  Romania ,in haos si deznadejde  legand-o cu lanturile dezbinarii sociale ,SARACIEI  la talpa , OPULENTEI la varf (ex.- Gigi Becali ,Cristi Borcea ,Videanu ,Patriciu ,Udrea ,Cocos ,Pinalti ,Falca ,Basescu ,Mondialu -OBSERVATI ce NUME au ,ce RADACINI adanci  romanesti au ,manelistii ,fotbalistii ,etc.,etc.,) acestia si multi altii ,mediatizati in loc de inchisi ,spun ca EI fac legea in Romania .Cu ce se ocupau si cine erau ei si  familiile lor inainte de 1989 ?
TREZESTE-TE  NATIUNE !
LA PIATRA NEAMT ,un partid politic ,solicita infiintarea Garzilor Patriotice ! Poate Unitati de Rezistenta Nationala (U R N )!
Niciodata gradina civilizatiei si democratiei in Romania ,nu a fost mai murdara ca acum ! Este nevoie urgenta de curatenie .Sa strangem semnaturile mai intai pentru revizuirea Constitutiei Romaniei ,unul din amendamente sa fie pedeapsa maxima  pentru Judecatorii care incalca juramantul si da solutii in contradictoriu cu prevederile legislatiei internationale si teoriei de drept .


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
Presedintele Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Col.(r) Victor Popescu