vineri, 24 februarie 2012

CA SA NU MAI ZICA NIMENI CA NOI ,VEZI DOAMNE ,NE PREOCUPA ACEASTA GASCA ! (preluare din ziarul Atac/08.05 2011)

Smecherii din UNPR

Ziarul Atac, 8 mai 2011, Ora 22:06 
Parlamentul Romaniei a devenit o bataie de joc a unor adunaturi de smecheri. Desi, legal, din Parlament fac parte doar partide politice, legea partidelor a fost violata de mai multe ori.
Se stie ca UDMR este uniune, asociatie, ONG sau cum vreti sa-i ziceti numai partid politic nu e.
Vazand ca de peste 20 de ani nimeni nu corecteaza aceasta anomalie, o alta gasca a devenit partid politic cu incalcarea flagranta a legii. Este vorba de UNPR.
Membrii acestei formatiuni au intrat in Parlament fiind votati pe listele comune ale altor partide: PSD, PNL etc. Cand au vazut ca pierd ciolanul de la putere, si-au dat demisia din partidele care i-au propulsat in Parlament si au infiintat alta asociatie care s-a aliat urgent cu partidul de la putere. Prin aceasta marsavie configuratia politica a Parlamentului stabilita de electorat la alegeri a fost modificata.
Dosarul de inscriere la Tribunal a UNPR e plin de falsuri si e necesara o ancheta penala pentru a-i baga dupa gratii pe escroci. Cererea de inregistrare a partidului uniune a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, Sectia a V-a civila, la 19.03.2010 cu termen de judecata la 17.05.2010. Deoarece PSD-PNL amenintau cu o motiune de cenzura pentru caderea Guvernului si PDL pierdea ciolanul in lipsa de coledzi care sa-l sustina, in mare graba, judecatoarea Ianina Gradinaru a dat o incheiere la 19.04.2010 prin care “Admite cererea de preschimbare a termenului de judecata pentru astazi, 19.04.2010. Pronuntata azi, 19.04.2010.” Prin aceasta gogomanie juridica, cei care se pregateau sa conteste infiintarea UNPR la primul termen din 17.05.2010 au fost inlaturati. Desi legea prevede 5 zile pentru contestatii, in aceiasi zi, judecatoarea a judecat si fondul, dand Sentinta civila nr. 18/19.04.2010, admitand inregistrarea partidului uniune in Registrul partidelor politice. 
In aceeasi zi, tribunalul a modificat data judecatii si a si judecat pe fond fara a admite contestatii.
Chirie de 5 centi pe metrul patrat
Neregulile din dosar continua la pag. 13 (ghinion!). Cu 2 zile inainte de data inscrierii la Tribunal ca partid politic, RAAPPS a incheiat Contractul de locatiune 282/17.03.2010 cu UNPR (care legal nu exista) si le-a acordat spatiul din Str. Gheorghe Bratianu nr. 7, sector 1. In cel mai scump sector al Bucurestiului, pentru suprafata locativa de 290,05 mp s-a cerut o chirie de... 3 euro/mp/luna, iar pentru curtea de 237 mp s-a cerut o chirie de... 5 centi/mp/luna. Anexa 3 a contractului cu Fisa datelor de identificare (cont bancar etc) nu a mai fost completata. Dar, in aceiasi zi, cu adresa 3143 RAAPPS s-a grabit sa anunte Secretariatul General al Guvernului ca le-a dat spatiu. In mare viteza, tot in aceiasi zi, cu nr. 20/5267/DNA (puschea pe limba!) SGG a raspuns RAAPPS ca aproba Nota Regiei prin care, inca inexistentul partid, primea sediu (nu exista o hotarare judecatoreasca de obtinere a personalitatii juridice, definitiva si irevocabila).
In cererea pentru inregistrarea UNPR depusa la Tribunal de presedintele de onoare senator Cristian Diaconescu, presedintele deputat Marian Sarbu, presedintele executiv deputat Gabriel Oprea, secretarul general primar Neculai Ontanu si vicepresedintii Petru Serban Mihailescu si Eugen Nicolicea scrie negru pe alb ca in sustinerea cererii atasaza Statutul, Programul, Actul de constituire impreuna cu Lista semnaturilor de sustinere a membrilor fondatori, Declaratia privitoare la sediu si patrimoniu si Dovada deschiderii contului bancar.
In realitate, spre stupefactia noastra, in loc de lista membrilor fondatori, intre pag. 36-122 din Dosar e toata baza de date a RAAPPS incepand cu Hotararea 60/21.01.2005 privind organizarea si functionarea RAAPPS, Anexa 1 cu Regulamentul de organizare si functionare a RAAPPS, Anexa 2 cu sucursalele RAAPPS din toata tara, Anexele 3, 4 si 5 cu Lista bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate in administrarea (se pare ca temporara) a RAAPPS!
Asta-i pohta ce-o pohtesc - patrimoniul PCR!
Sunt trecute ca facand parte din UNPR ca membri fondatori (probabil in baza unor achitionari ulterioare de catre echipa lui Miki Spaga), 864 de obiective ale fostei Gospodarii de Partid ceausiste printre care:
-Sucursala agrosilvica si de agrement Scrovistea (popicarie, crescatorie fazani, piscicultura, Crama Snagov, Palat Snagov, Complexul Pacea, Vila 88 Ciolpani);
-Sucursala pentru Reprezentare si Protocol (SRP) Sinaia (vilele Postavarul, Izvorul, Carpati, Albina, Porumbelul, Crinul, Predeal si Hotel Robinson din Predeal, Complex balnear Bradul si Vila Covasna, Complexul Foisor cu heliportul Sinaia, Complexul si popicaria Furnica, Hotel Economat cu 3 vile, vilele Sipot, Uzina electrica, Cavaleri, Complex hotelier Mara din Sinaia);
-SRP Olanesti (Palat Olanesti, Vila Belvedere-Baile Herculane, Castel Savarsin Arad , Vila Bujoreni Rm. Valcea);
-SRP Neptun (Complex Lotus, cu vilele Nufarul, Trandafirul, Ghiocelul, Lotus, piscina, bai reci, lac, vila Panseluta, Complexul si Policlinica Doina);
-Victoria Cluj-Napoca (Service auto, Complex Apahida cu grajd taurine, tabara vara pentru porcine, saivan de oi Huedin);
-SRP Suceava (Casa de oaspeti cu ferma Bradet);
-SRP Triumf Bucuresti (Palatul Primaverii si Palatele Lac 1, 2 si 3 cu patinoar si teren tenis, vilele 1A, 1B, 9, 10, 11, Palatul Elisabeta , Ghetaria Muntenia);
-Sucursala pentru administrarea si intretinerea fondului imobiliar (SAFI) Bucuresti (Monumentul Eroilor din Parcul Carol, Institutul de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni cu padurea din incinta, mii de imobile si apartamente din Bucuresti);
-Sucursala de transport Bucurestii Noi (statii PECO, laborator psihologic, Service Volvo si Freuhauf).
-Sucursala Baneasa (Palatul, Capela si Vila Stirbei);
-Sucursala Magurele (Ferma de porci) si Sucursala Pipera.
Dupa ce si-au luat ca membri fondatori toate cramele, ghetariile, patinoarele, taberele de vara pentru porci, crescatoriile de fazani, popicariile, monumentele eroilor, Institutul de Geriatrie si cele mai luxoase hogeacuri ale fostei gospodarii de partid ceausiste, la pagina 123 e marele Program politic al UNPR, fara data, cu stema Romaniei cu vulturul cruciat drept emblema si cu aceiasi stampila.
Eliberati ringul!
Asociatia Romanilor Sinceri
Reprezentata de Viorel Ranghilescu, presedintele PD, a contestat faptul ca presedintele de onoare senatorul Cristian Diaconescu, fost ministru de Justitie, habar n-are ca legea interzice folosirea insemnelor nationale de catre toti neavenitii. Instanta a refuzat contestatia, dar a cerut modificarea siglei (sic!) care semana foarte mult si cu sigla PRM. Conform legii dosarul trebuia respins si redepus cu noua sigla. Dar cum era mare graba pentru ciolan, in acelasi dosar s-a depus noul Program al partidului uniune, cu alta sigla, la pagina 205.
La fel s-a procedat si cu Statutul UNPR care figureaza si la pagina 136 cu sigla nelegala, si la pagina 181 cu alta sigla. In plus, intre cele doua seturi de documente exista deosebiri vizibile de text. Aceasta a fost posibil deoarece nu au fost semnate si stampilate toate paginile (conform legii).
De fapt si actul de constituire al UNPR apare de mai multe ori, odata la pagina 7/25.02.2010 si altadata la pagina 219/04.04.2010, iar la 11.03.2010, cu acordul Secretariatului General al Guvernului, baietii si-au inregistrat progenitura la OSIM.
Probabil ca judecatoarea Ianina Gradinaru s-a aflat intr-o stare avansata de euforie de n-a vazut dublurile de mai sus. Trebuia sa respinga Dosarul de inscriere pentru modificari si procesul se relua. Nu se fac modificari in acelasi dosar. Odata depus, dosarul nu mai poate fi modificat in timpul procesului. De fapt, chiar si modificarile la Statut, Program si Sigla trebuiau facute in urma unei Adunari Generale sau Congres pentru a afla si aproba toti membrii schimbarile respective.
Tot la capitolul plagieri semnalam ca denumirea UNPR a fost incetatenita cu multi ani in urma, ea insemnand Uniunea Nationala a Patronatului Roman condusa de Gheorghe Milut, fost presedinte al PNTCD.
Prof. dr. Andrei Iustin Hossu din Cluj avertizeaza PNTCD impotriva fuziunii cu UNPR, o cloaca de comunisti si securisti dezertori din PSD si PNL. El semnaleaza ca fuziunea s-ar face sub denumirea PNT pentru a intra in Parlament in 2012 si PNT.
Aurelian Pavelescu a declarat la Pitesti: „Colaborarea cu UNPR a devenit pentru PNTCD un proiect politic. Taranistii se fac frati cu ciolanarii conform zicalei: Fa-te frate cu dracu sa treci puntea”.
Mai multe documente pot fi gasite in paginile  Cotidianul ATAC.
Mihai Antoci