miercuri, 1 februarie 2012

COMUNICAT

ALERTA MAXIMA! - in atentia tuturor membrilor Consiliului National al Societatii Civile (CNSC)


Dupa lupte “seculare” care au durat 6 ore, reprezentanta PDL in Consiliul de Administratie al SRTV aducand acuze de terorism la adresa manifestantilor din 24.01.2012, a Pietei Universitatii si a opozitiei, tovarasa Culcer a fost trimisa acasa ieri, 31.01.2012, cu 8 voturi la 5. 
Dar avem un presedinte “jucator”, care a gasit solutia: a sunat-o pe Roberta Anastase, specialist in aritmetica, si i-a dat ordinul de respingere in Parlament a rapoartelor de activitate ale SRTV si (ca sa nu bata la ochi) si ale SRR. Acest fapt duce automat la demiterea consiliilor de administratie si la Radio si la Televiziune.
Deci, ca tovarasa comisar Culcer sa-l proslaveasca pana in noiembrie si sa arunce in capul nostru cu laturi, tot pana atunci, nu numai ca si-a sacrificat propriii oameni in cele doua consilii, dar a riscat sa supere si UDMR-ul, stiut fiind faptul ca in fruntea Radiodifuziunii se afla tovarasul Demeter, cel specializat in arderea tricolorului romanesc la fundul calului statuii lui Mihai Viteazul.
Asadar, alerta maxima! 
Tovarasul presedinte Putinescu (sau, de ce nu, Voronescu) nu tine seama de nimeni si de nimic! 
Pentru a scapa de tovarasa comisar, vom fi nevoiti sa ne intoarcem, de data aceasta pe termen lung, la TVR.
Va rugam sa analizati, pana la proxima adunare a membrilor CNSC, posibilitatea pichetarii (indiferent ce sindicat sau ONG obtine aprobarea) prin rotatie sau impreuna, pe termen lung,  a sediului TVR. 

Jos Basescu!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU