vineri, 10 februarie 2012

POLITICI ,IDEOLOGII SI ACTIUNI CRIMINALE instrumentate de Basescu si CAMARILA lui !

Basescu a trecut la PLANUL B
In atentia tuturor cetatenilor onesti ai Romaniei
Va rog sa analizati urmatoarele:
In ultimii doi ani, presedintele si clica mafiota a regimului care si-a propus spolierea totala, in interes propriu si strain a Romaniei, deposedarea natiunii romane de ultimele surse proprii de venit (minele, hidrocentralele, termocentralele, Nuclearelectrica, CFR Marfa, TAROM, etc) a orchestrat, prin legi antieuropene si anticonstitutionale, legi ale genocidului si subminarii economiei nationale, pas cu pas, distrugerea sistematica si definitiva a statului si poporului roman.
A reusit, in buna masura, prin politica de “praf in ochi”, prin invrajbirea tuturor categoriilor socio-profesionale, prin manipularea imagologica si psihologica, prin santaj, amenintare sau discreditarea oponentilor! Minciuna, care sta cu presedintele la masa, alaturi de furtul de voturi perfectat prin programul “Cobra”, administrat de Generalul Anisia, prin prelungirea ilegala a mandatului alesilor locali si alegeri comasate, trebuiau sa-i asigure adjudecarea frauduloasa a alegerilor si promovarea pupilei sale, Elena Udrea. Acesta a fost PLANUL A, de dominare si pastrare a puterii cu mijloacele aparentei legalitati. Dar Basescu vrea sa pastreze puterea cu orice prêt, alternativa fiind puscaria si confiscarea averilor fraudulos obtinute de catre el si clica lui. Drept care, din vreme, datorita diversiunii din 23 septembrie 2010, restul de armata ramas sub obladuirea tovarasului Oprea fiindu-i loial, a trecut la distrugerea fortelor de ordine, prin indepartarea a circa 10500 de opozanti. Pentru cei ramasi, s-a trecut la timorare, asigurarea de comandanti servili si dotarea in exces cu mijloace de reprimare in vederea (nedorita de el a) trecerii la planul de rezerva, PLANUL B, care prevede REPRESIUNEA.
Minciuna are insa picioare scurte si cetatenii Romaniei s-au trezit la realitate, odata cu Legea sanatatii si Cazul Arafat. De o luna de zile, infruntand vremea potrivnica, romanii sunt in strada, in marile orase ale tarii, zilnic. Adevarata Societate Civila, grupand 138 de sindicate si ONG-uri, s-a coagulat intr-un Consiliu National al Societatii Civile, care alimenteaza toate manifestatiile si care a organizat grandioasa adunare cu zeci de mii de participanti, din Piata Victoriei, si marsul asupra TVR, soldat cu demisia tovarasei Culcer, din ziua de 24 ianuarie a.c., proclamata Zi a Unirii in lupta impotriva regimului. Romanii au cerut si cer demisia presedintelui si inlaturarea regimului Basescu prin demiterea Guvernului marioneta si alegeri anticipate si separate. In aceasta situatie, Basescu sustinut doar de complicii neokominternisti (agenti straini) si asa zisi revolutionari aplaudaci, a trecut la PLANUL B.
In speranta ca suntem multi, dar prosti, a demis Guvernul micului activist UTC si CUASCR de nivel judetean Emil Boc, incercand sa-i arunce in spate toate relele. Si-a retras membrii camarilei in umbra, acestia urmand sa beneficieze mai departe de roadele afacerilor derulate ca ministri, prin intermediul unor clone promovate in Guvern si a MILITARIZAT Executivul. A scos cu forcepsul Guvernul Ungureanu, care n-are romanesc in el decat prenumele Mihai, dat de maica-sa, in amintirea idolului ei din tinerete, regretatul Mihai Ungheanu. Evident, Ungureanu, pentru apropiati Mossadeanu, are o alta “calitate” este activist UTC si CUASCR de nivel CC, este instruit pe burse Soros ori venite din Orientul Mijlociu si a probat déjà fidelitatea, ca ministru de externe, fata de politica de spoliere a Romaniei, prin cadoul facut nu Ungariei ci celor care si l-au adjudecat – cedarea patrimoniului Fundatiei Gojdu.
Cu viitorul maresal Oprea la Aparare si seful spionilor la Interne, cu baieti cu CV slabut la vedere dar, probabil generos la dosarul “Top Secret”, executivul se militarizeaza in Romania, astfel incat Puterea, concentrata in mana unui singur individ, Traian Basescu, este, din acest moment, capabila sa treaca la represiune. Sfatul nostru este sa nu va lasati prostiti de maraitul mieros al tigrului si, din nou, de promisiuni de doi bani. Ce-i aia majorari de salarii si pensii, cand salariile trebuiau sa revina de la 01.01.2011 la cuantumul anterior taierii celor 25% (real 49%), cu indexarile la zi datorate inflatiei, iar pensiile nu trebuiau sa fie micsorate cu ilegalul CASS, dat in baza unei legi defuncte (19/2000), fara respectarea prevederii acesteia cu cresterile in cuantum cu suma echivalenta extragerii? La fel, pensiile dobandite prin legi ocupationale si déjà aflate in plata nu trebuiau macelarite. Misiunea noului Guvern este sa pastreze in vigoare legile antinationale si antieuropene, si sa-i asigure tiranului mentinerea la putere.
Care este misiunea noastra in noile conditii de risc sporit? Aceeasi!
Jos Basescu!
Jos Guvernul Ungureanu!
Alegeri anticipate si separate!
Rog meditati.
Col. (r) dr. Mircea Dogaru
PRESEDINTELE SCMD