miercuri, 25 aprilie 2012

IN ATENTIA CELOR INTERESATI...


24.04.2012

O noua diversiune: candidatura Presedintelui SCMD la Primaria Sectorului 2 Bucuresti!


Pe diferite bloguri si site-uri de socializare a aparut informatia ca as candida la functia de primar al Sectorului 2 al Capitalei. 
Ii anunt si pe prieteni si pe neprieteni ca nu voi candida nici la locale, nici la generale, pe nici o lista, pentru ca razboiul meu este impotriva capitanului de nava Basescu, nu a fruntasului Ontanu sau a maresalului Iordanescu.
Aspir, in schimb, alaturi de alti colegi, la functia de purtator de cuvant al societatii civile organizate, in Piata Victoriei, in data de 1 MAI, incepand cu ora 11.00.
 Profit de ocazie, pentru a-i chema, inca o data, pe toti cei care nu vaneaza functii ci dreptate sociala, alaturi de SCMD si celelalte structuri ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), la mitingul organizat in ziua de 1 MAI - zi, prin definitie, a luptei impotriva hotilor si a uzurpatorilor Puterii. Adica impotriva celor care fura, in dispretul legii, 49% din veniturile bugetarilor, cu incepere de la 1 ianuarie 2011 si, prinsi cu mata in sac, refuza sa restituie, pensionarilor, banii furati, lunar, tot de atunci.

Honor et Patria! Vae victis!

 Presedintele SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU