miercuri, 11 aprilie 2012

IN ATENTIA MEMBRILOR DE SINDICAT


11.04.2012

Intalnire CNSC- copresedintii USL


Doamnelor si domnilor,

Intalnirea dintre reprezentantii Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) si copresedintii USL va avea loc la Parlamentul Romaniei, in ziua de 18.04.2012, orele 15.00, in vederea punerii de acord asupra punctelor Contractului Social.

Facem urmatoarele precizari:
  • Va fi o intalnire NUMAI intre reprezentantii structurilor care constituie CNSC si cei trei copresedinti ai USL;
  • Din partea fiecarei structuri (sindicale sau ONG) va participa presedintele, care poate angaja structura prin semnatura si stampila, sau inlocuitorul desemnat de catre acesta, prin mandat;
  • Proiectul de Contract, in ceea ce ne priveste, adica lista revendicarilor si obiectivelor generale si specifice fiecarei componente a CNSC a fost trimis membrilor CNSC in ultima varianta. Completari se mai pot face pana marti, 17.04.2012, orele 12.00. Daca mai sunt, va rugam sa le trimiteti pe adresa de e-mail platformacivica@gmail.com .
  • Va trimitem in atas lista participantilor, in ordinea inscrierii. Daca au intervenit modificari, va rugam sa ni le semnalati la aceeasi adresa de e-mail. De asemenea, va rugam sa transmiteti seria si nr. BI/CI al fiecarui participant.
Va reamintim, totodata, ca punctul nostru de vedere privind agresiunea Puterii impotriva cetateanului, a natiunii romane si statului roman va fi exprimat in ziua de 1 Mai, incepand cu ora 11.00, in Piata Victoriei din Capitala si in toate localitatile din tara, in care si SCMD si celelalte structuri ale CNSC au filiale/rezidenta. In acest scop, rugam structurile membre ale CNSC sa ne trimita punctele de contact de la filialele/organizatiile din tara pe adresa de e-mailsindicatulmilitarilor@gmail.com , pentru a fi contactate de catre filialele SCMD din teritoriu, care isi asuma organizarea manifestatiilor de comemorare si protest de 1 Mai.

Va uram tuturor Sarbatori fericite!

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) Mircea DOGARU