vineri, 25 mai 2012

ACTIUNE DE INSEMNATATE ISTORICA LA PITESTI .

Crin Antonescu a venit la aniversarea PNL de la Florica
                                                                                           
In ziua de 24 mai 2012, DELEGATIA  Filialelor 1 si 2 Pitesti SCMD, condusa de Colonel Popescu Victor, a participat la activitatile prilejuite de vizita de lucru a Presedintelui Partidului National, domnul Crin Antonescu, in Judetul Arges, impreuna cu membri marcanti ai PNL, LIDERII  partidelor din USL Arges, primarul Municipiului Pitesti - domnul Tudor Pendiuc, sustinatori si un numeros public .
Vizita a inceput cu un Tedeum la Capela Bratienilor -ctitorie a neamului Bratienilor, personalitati ce si-au pus amprenta pe una din filele glorioase ale istoriei Romaniei. Dupa terminarea slujbei religioase, delegatia SCMD a fost invitata la vila Florica din orasul Stefanesti, pentru a participa la conferinta de presa.
In conferinta de presa, dupa trecerea in revista pe scurt a principalelor aspecte politice, economice si sociale cu care se confrunta actualul guvern domnul Presedinte al PNL Crin Antonescu a subliniat necesitatea intaririi unitatii de actiune a partidelor politice din  USL si a tuturor organizatiilor Societatii Civile, pentru  sustinerea USL in castigarea alegerilor locale si generale din acest an .
Dupa incheierea conferintei de presa, Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD a inmanat Presedintelui  PNL  MESAJUL Filialei 1 Pitesti SCMD referitor la pozitia noastra, echidistanta, echilibrata si responsabila, in raporturile de colaborare/cooperare cu USL, pentru respectarea prevederilor Constitutiei si legilor tarii, a principiilor statului de drept, a drepturilor si libertatilor cetatenilor. L-am asigurat pe domnul Presedinte Crin Anonescu de sprijin si loialitate, asa cum am facut-o si pana acum, cu onoare, demnitate si responsabilitate, solicitand  aceesi atitudine parteneriala si din partea USL .
Presedintele PNL domnul Crin Antonescu a apreciat in mod deosebit participarea noastra la acest eveniment, a  multumit SCMD pentru actiunile desfasurate si ne-a asigurat de tot sprijinul sau. In acelasi timp si-a exprimat increderea  in forta noastra combativa, in lupta pana la capat, impreuna cu USL, impotriva vantului portocaliu produs de nemernicile capuse venetice, pripasite si tolerate de noi toti.
Actiunea Filialelor 1 si 2 Pitesti SCMD a continuat in fata Primariei Pitesti, intr-o atmosfera cordiala.
In acest context, Biroul Operativ al Filialei 1 Pitesti SCMD aduce multumiri organizatorilor USL Arges pentru aceasta initiativa extraordinara si tuturor membrilor de sindicat ai celor doua filiale, prezenti la aceste activitati.

HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS !


Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD ,
Colonel , Victor POPESCU