marți, 15 ianuarie 2013

COMUNICAREA OPORTUNA ,INLATURA ORICE INDOIALA SAU MIJLOC DE DEZINFORMARE !GRUPUL FILIALELOR SCMD <<MUNTENIA SUD>>

Stimati camarazi ,Va aduc la cunostinta COMUNICATUL / INFORMARE ,al PRESEDINTELUI SCMD despre actiunile intreprinse pentru ca institutiile statului de drept ,SA RESPECTE LEGEA ,sa corecteze si sa sanctioneze actiunile imbecile ale guvernului condus de Emil Boc .Pe de alta parte ,trebuie avut in vedere faptul ca reprezentantii FMI ,specialistii in finante ,si-au insusit si recunoscut calculul gresit, potrivit caruia Romania a fost amendata pe nedrept ,cu aplicarea masurilor de austeritate .Ne intrebam insa ce au facut ''economistii''lui Boc si cei de la finante ? Daca CEDO stabileste reguli ,unde guvernele reduc cuantumurile (speta Abaluta),TREBUIE sa-i intrebam cine PLATESTE greselile reducerii nejustificate a acestora, cand se produc erori grave ,care afecteaza o natiune .In acest moment ,avand in vedere actiunea extrem de IMPORTANTA intreprinsa de Presedintele Sindicatului exprimata mai jos ,consideram ca in acest moment ,NU exista nici-un alt motiv din partea autoritatilor ,de a nu repune in drepturile ei LEGEA ,decat reaua vointa .Prin urmare ,sa fim pregatiti pentru oricare din variante .NOI credem in respectarea legii ,NOI credem in valorile si principiile statutlui de drept !In virtutea acestui crez ,AVEM OBLIGATIA de a apara democratia constitutionala ,independenta si suveranitatea tarii ai carei cetateni si militari suntem . 


Honor et Patria ,Vae Victis !


Vicepresedinte CD /CoordonatorPresedintele Filialei Pitesti

Colonel Victor POPESCU
                                                                                                                                              Spre informarea membrilor SCMD


              Astazi au fost trimise Premierului si dnei ministru al Justitiei urmatoarele solictari, referitoare la repararea nedreptatilor la care am fost supusi:

          Tot astazi, a fost inmanata, personal dlui ministru al Apararii, "Invitatia la dialog social" , materialul care a fost depus oficial, saptamana trecuta, la registratura MApN.

               Acesta se refera la discriminarea la care este supus SCMD in relatia cu Cercurile Militare. Intrucat in material se aduc acuze unor Directii ale ministerului, acesta poate fi consultat, de catre membrii SCMD, la presedintii de filiale carora le-a fost inaintat prin Nota interna.

               Au mai fost prezentate dlui ministru, Plangerea Filialei 1 Botosani, referitoare la atitudinea unor juristi, reprezentanti ai MApN in instante si cazul lt.col. (r) Nencescu de la Borsa.

              Presedintele SCMD afirma ca tot ceea ce trebuie facut la nivelul celor doua ministere - MApN si MAI - este pe cale sa se infaptuiasca. Daca vor mai fi obstructii sau basme cu dezacordul FMI, propunerea sa, ce va fi formulata in cursul zile de maine, este sa fim pregatiti pentru un dialog cu Premierul, similar celui de la 1 Mai 2012.