vineri, 7 iunie 2013

DEBUTUL ACTIUNILOR DE COLABORARE LA PITESTI. SCMD FILIALA 1 PITESTI impreuna cu ANCMRR FILIALA JUDETEANA Arges POSADA, SUBFILIALA Pitesti VLAD TEPES si ASOCIATIA NATIONALA CULTUL EROILOR -FILIALA Arges, la Cercul Militar Pitesti pentru cinstirea ZILEI EROILOR !




Nr.P.39 din 07.06 2013
Public

domnule PRESEDINTE al SCMD, 
Stimati Membrii ai SCMD si ANCMRR,

Va informam ca in ziua de 6 iunie 2013, delegatia Filialei 1 Pitesti SCMD condusa de col.Victor Popescu, impreuna cu delegatia ANCMRR POSADA Arges - Subfiliala Vlad Tepes Pitesti, au participat la SIMPOZIONUL dedicat ZILEI EROILOR, organizat si condus de Asociatia Nationala CULTUL EROILOR Filiala Arges.
Activitatea s-a desfasurat la Cercul Militar Pitesti .
Au fost prezenti: reprezentanti ai garnizoanei Pitesti , institutiilor si autoritatilor publice locale, de educatie, cultura ,arta si un numeros public.
In prima parte, Presedintele Asociatiei Cultul Eroilor dl.Col.Marius Balaban, a prezentat o informare privind semnificatia Zilei Eroilor si a inmanat insigna si drapelul Romaniei cu stema, unui numar restrans de participanti.
Partea a doua a activitatii a fost marcata de Prezentari de carti, dupa cum urmeaza:
1. << Coloneii argeseni>>- Prof.univ. Novac Vasile
2 .<< Transfagarasanul asa cum a fost >> - Col.(r) Ion Bratu
3. << Amintirile unui comisar de politie >> - Nicolae Costila, editie ingrijita si prefatata de Constantin Agricola Miu. 
Desi Filiala 1 Pitesti SCMD si Filiala ANCMRR POSADA- Subfiliala Vlad Tepes Pitesti si-au adus o contributie remarcabila in mediatizarea promovoraii proiectului de aplicare a Stemei pe Drapelul Romaniei inclusiv in Parlamentul Romaniei, acestora NU li s-a acordat nici insingna si nici drapelul cu stema aplicata.
In calitate de membru al Sindicatului Militarilor ,de presedinte al Filialei 1 Pitesti si Vicepresedinte al Comitetului Director /Coordonator pentru Filialele SCMD << MUNTENIA SUD >>, va rog sa-mi permiteti ca in numele Sindicatului Militarilor din Romania, sa adresez FELICITARI conducerilor ANCMRR Filiala POSADA Arges, Subfiliala Vlad Tepes Pitesti si Asociatia Nationala CULTUL EROILOR Filiala Arges, pentru organizarea acestei activitati si pentru debutul actiunilor de colaborare la nivelul structurilor  pe care le reprezentam, in judetul Arges si garnizoana Pitesti.

HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !

Vicepresedinte C D/ Coordonator Filialele SCMD <<MUNTENIA SUD>>
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Colonel Victor Popescu