luni, 20 ianuarie 2014

ASCUNSE SUNT CAILE UNORA...

                                
                                                                                                                                                                     ...esenta vietii este vointa de a fi tare...( Nitzsche )

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Suntem consternati vazand ca la '' FELICITAREA '' domnului Presedinte al ANCMRR Alexandru Ioan Cuza, de a cere Judecatoriei Sectorului 1 desfiintarea personalitatii juridice a SCMD,  marea majoritate a Presedintilor Filialelor SCMD/ANCMRR, au amutit pur si simplu. Se pare ca aceasta lovitura brutala, agresiva si fara precedent in ISTORIA MILITARA a Romaniei, cu incarcatura maxima, poate chiar psihotronica, are efect!  
Dar cum este cu putinta sa acceptam si ce justitie din lumea asta , poate accepta sa judece un proces, in care un membru al ANCMRR se da in judecata pe el insusi? Eu de exemplu, sunt membru ANCMRR Filiala Jud. Arges si din pacate pentru dv.stra domnule Iliescu, sunt in posesia a doua legitimatii .Am sa va intreb in fata completului de judecata : in Judetul Arges este posibil sa existe si sa beneficieze de facilitatile unui ONG de utilitate publica, DOUA Filiale Judetene?  Sunt si membru SCMD. Fac parte din ANCMRR si m-am asociat cu SCMD. Dreptul meu de asociere, conform prevederilor Constitutiei Romaniei art.40 ( 1 ), este inviolabil. Pai ce faceti domnule Iliescu, astfel aparati interesele ANCMRR agreata ca fiind de utilitate publica?   - Pana cand intrati cu bocancii in Constitutia Romaniei, ca ati mai facut-o odata... cu<< partidul de suflet>>?
Trebuie sa aveti mai multe scrupule si mai multa coerenta in actiunile pe care le intreprindeti la un asemenea nivel!
Si mai este ceva: noi nu credem in ''aforismul'' Nasul si cu Finul si-a unit destinul..., credem in celalalt...( ghiciti !!!).

HONOR ET PATRIA , VAE VICTIS!

Biroul Operativ al Filialei 1 Pitesti