miercuri, 15 ianuarie 2014

REACTIA FILIALEI 1 PITESTI LA ATACUL DUR AL UNOR REPREZENTANTI DIN CONDUCEREA CENTRALA A ANCMRR, LA ADRESA SCMD.


INCREDIBIL , JENANT , INTOLERABIL!

Stimati camarazi,
 Luand act de Comunicatul PRESEDINTELUI SCMD, care atentioneaza despre existenta unei actiuni la Judecatoria  Sectorului 1 Bucuresti, privind  retragerea personalitatii juridice a SCMD si prin urmare, desfiintarea acestei structuri constituita in baza prevederilor CONSTITUTIEI ROMANIEI, art.40 (1), Filiala 1 Pitesti avnd in componenta sa 53 membri ai ANCMRR, isi exprima ingrijorarea fata de REGRETABILA atitudine a reprezentantilor Conducerii Centrale a ANCMRR, de escaladare a atacurilor la adresa SCMD, utilizand de data aceasta, parghiile Institutiei Justitiei! 
Dincolo de faptul ca cererea in cauza este lipsita de TEMEI Juridic, actiunea in sine, dupa guvernarea Boc, este a doua lovitura agresiva, de imagine si continut , data Institutiei Militare in ansamblul sau.
Practic, asistam la un ''razboi''declarat din interior : REZERVISTI - IMPOTRIVA REZERVISTI .Si culmea...din partea unei ONG Militare de UTILITATE PUBLICA In ce tara membra NATO, UE sau din lume, se mai intampla o astfel de practica? 
Ce spun partenerii nostrii din NATO, UE si SUA? Ce spun Filialele ANCMRR din tara? Dar ministrul Apararii Nationale? Care vor fi consecintele / costurile, unor astfel de manifestari pe termen scurt, mediu si lung?
Si eu sunt membru al ANCMRR. Intreb: ne mai putem permite la nivelul pretentiilor Tarilor si Institutiilor cu cea mai avansata deocratie din lume , in parteneriat cu Romania, sa alegem si sa mentinem in functii de conducere fie ele si onorofice, astfel de reprezentanti?
Cui ii este teama de SCMD? Cine si De Ce NU vrea SCMD in Romania?

domnilor din Conducerea Centrala a ANCMRR!  

Este JENANTsi de CONDAMNAT demersul pe care l-ati facut! Si in SCMD si in ANCMRR sunt cadre militare. Aceasta calitate si profesie, a fost obtinuta cu multe sacrificii si renuntari ,de catre fiecare in parte. Mai mult, in SCMD, majortatea acestora sunt cadre tinere, si sunt angajati in procesul muncii in institutii civile. Eu insumi lucrez cu contract individual de munca in forma scrisa, intr-o Societate Civila Importanta. Deasemenea in SCMD sunt multi politisti, cadre militare din alte structuri ,vaduve de razboi, pensionari, etc....SCMD este de MARE UTILITATE PUBLICA! Mai mult, cadrele militare existente in SCMD, ramase fidele CAUZEI luptei SCMD, sunt profeionisti militari care prin exemplul personal si sacrificiile pe care le-au suportat, au contribuit DETERMINANT la intrarea Romaniei si Armatei, in structurile NATO.
De aceea, CREDEM ca aceste doua MARI structuri democratice militare, legal constituite,de care beneficiaza armata Romaniei, TREBUIE sa actioneze intrunit, echidistant fata influentele nocive ale partidelor politice, fie unele dintre acestea si ''de suflet'', avand un singur OBIECTIV STRATEGIC NATIONAL: Apararea Onoarei si Demnitatii Institutiei Militare, a DREPTURILOR cadrelor militare, a Valorilor Democratiei Reale si ale Statului de Drept.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU!

Honor et Patria, Vae Victis!

Liderul Filialei 1 Pitesti 
Victor Popescu