joi, 31 iulie 2014

GRAV SI EXTREM DE PERICULOS !

Ponta l-a dat afară din birou pe şeful SMG

Scris de : Doru Dragomir     2014-07-30 15:10     22 comentarii
Victor Ponta nu a renunţat la biroul din sediul Ministerului Apărării Naţionale. Chiar dacă nu vine foarte des în clădirea M100, biroul de la cartierul general al Armatei Romaniei este pregătit în orice moment să fie “invadat” de Palatul Victoria.
Ponta l a dat afară din birou pe şeful SMG rss 1asig armata 2
Generalul Stefan Danila, seful SMG
Ce nu ştie foarte multă lume este faptul că venirea lui Ponta în sediul MApN a dat peste cap reguli bine stabilite încă din momentul în care Armata şi-a instalat cartierul general în M100Mircea Duşa, actualul ministru al Apărării, a cedat propriul birou situat la etajul 1 din M100premierului Ponta.
Numai că, prin instalarea luiPonta în biroul lui Duşa, ministrul Apărării a fost obligat să se mute în biroul generalului locotenent Ştefan Dănilă, şeful Staului Major General.Generalul Dănilă a fost exilat într-un birou situat lângă uşa principala de laM100. Şi asta nu e tot: galeria foto cu toţi şefii Statului Major General sau Marelui Stat Major a fost dată jos de pe peretele de la etajul 1 din M100.
Toate datele de mai sus i-au fost confirmate analistului militar Ion Petrescu chiar de către generalul locotenent Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General.
Ziua Veche aşteaptă un gest de onoare din partea lui Victor Ponta prin care să îndrepte greşeala comisă şi să readucă lucrurile pe făgaşul normal. Să sperăm că nu va mai face şi altă prostie si să-i caute vreun nod în papură şefului SMG.
comentariu:
1.nu este prima data cand armata activa se autosubordoneaza politicului si iata rezultatul;
2. Ziua Veche poate sa astepte mult si bine gestul pe care-l invoca..., nu se va intampla..., dar va spun eu d.lor de la Ziua Veche: Filiala pe care o coordonez, a sprijinit prin eforturi extraordinare USL sa ajunga la putere si implicit pe acest premier...; nu pe noi ne-a mintit cu << dreptatea pana la capat >>, s-a mintit pe el insusi, dar cert este ca atat de "profesionist si moral" este, incat, impotriva noastra, a militarilor in rezerva si in retragere, a continuat pas cu pas politica anticonstitutionala a guvernului boc, furandu-ne practic toate drepturile noastre militare...; Asa am ajuns ca in guvernarea <<imaginii pe sticla>>, sa parcurgem pe cale procesuala, mai multe coridoare si sali de sedinta ale Judecatoriei, Tribunalului, Curtii de Apel, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtea Constitutionala si in acest moment am sesizat institutia Executorului Judecatoresc...; toate acestea pe fondul NEpunerii in executare a hotararilor definitive si irevocabile de catre M.Ap.N.- actiune patronata si coordonata de acest guvern...Va trebuie un argument mai fundamentat decat acesta?  
3. Ce fac generalii din galeria foto care, au condus totusi destinele armatei si nu ale partidelor politice, care pana in 1989 au consolidat concomitent cu pregatirea de lupta operativ-strategica, infrastructura Romaniei, iar dupa 1989 au pus bazele reale ale intrarii armatei si a tarii in NATO ?
4. Acesta este modelul pe care il vrea armata in functia de Comandant Suprem?
NOI NU vom sustine o astfel de persoana la candidatura presedentiei Romaniei si in baza realitatii existente despre ce au facut acesti propusi ai partidelor politice de 25 de ani( un sfert de secol) in interes national , vom face lobby catre toate Filialele SCMD din Romania si din afara, in sensul prezentat mai sus!
5. Orientarea noastra este si o supunem atentiei tuturor mds si tuturor romanilor, de a sustine candidatura la presedentia Romaniei, a unui adevarat roman - un INDEPENDENT!
Honor et Patria, Vae Victis!
Vicepresedinte CD/SCMD
Presedintele Filialei Pitesi
Colonel Victor Popescu