marți, 8 iulie 2014

SUB O PALARIE PREA MARE, INCORDARE MAXIMA IN TEATRU!




La " BOMBELE " lui Ponta largate din " bombardierul" CONSTANTA, SUBSCRIEM si NOI!... dl.Oprea, vezi bre ca esti descoperit si nu da bine salutul...!

Ar mai fi ceva , stimate camarad Macovei:

1. Inainte de a fi premier cu orice pret ( cu al minciunii in mod cert), NOI sindicalistii militari argeseni, am incheiat un protocol de colaborare/sprijin reciproc cu USL Arges; NU am sa uit ziua cand delegatiile judetene USL erau asteptate la ROMEXPO Bucuresti pentru marea manifestatie de la 18:00h, iar la Pitesi doua autocare erau goale si la chemarea lui Costica Nicolescu- presedintele PSD Arges..., le-am umplut NOI ; Mai tineti minte ce spunea dl.Ponta pe acea scena despre DREPTATEA pana la capat? Noi nu am uitat! La dansul a fost o minciuna, la NOI un crez!
2. La 1 Mai 2012, la mitingul din Piata Victoriei pentru sprijinul USL in alegeri, erai langa mine camarad Macovei..., ce spunea dl.Ponta tuturor celor prezenti la acea mare manifestatie??? Ca...,a doua zi dupa ce se va instala la putere, VA ABROGA toate legile antidemocratice ale guvernului demis Boc! A abrogat vreuna? Minciuna!
3. Crezand ca noi nu stim ce gandeste el despre militari in general si despre noi in mod special, tot in baza unei minciuni induse opiniei publice la posturile de televiziune agreate, a spus ca la 01.01 2014 va opera noua Lege a pensiilor militare de stat! Care este aceea domnule Ponta?  241 ? Sau in acest caz, poate virusul cu pricina l-a transmis Dusa inca din 04.martie 2013, care ne-a asigurat in cadrul dialogului desfasurat la sediul USL, ca intr-o luna ( sic!!! ) de zile va rezolva problema pensiilor militarilor?
4. Mai este o bomba amorsata tot cu minciuni de catre domnul Ponta si anume,  REPETITIA TELEVIZATA, potrivit careia, dumnealui , a rezolvat problema pensiilor miltarilor... Probabil se gandeste ca da bine electoral, dar NOI il asiguram ca dupa patru ani de minciuni si hartuire continua, in tot felul de procese, explozia este iminenta!  
 domnule Ponta,                                                                   Politica  NU este arta de a gandi cu minciuni ! Este o Stiinta  si Practica de Guvernare care se refera la procesul si metodele de luare a deciziilor la diferite nivele.  In politica asadar, NU trebuie sa existe oameni bantuiti de cel mai mare pacat al umanitatii - minciuna!

In loc de concluzii:
Nietzsche, unul din marii filozofi ai lumii, spunea:<<  Nu sunt suparat pentru ca m-ai mintit. Sunt suparat pentru ca de acum inainte, nu te mai pot crede!>>

Honor et Patria, Vae Victis!
Presedintele Filialei 1 Pitesti,col.Victor Popescu