miercuri, 7 ianuarie 2015

COMUNICAT al Presedintelui Filialei Pitesti SCMD ,


La multi ani 2015, domnilor ofiteri, membrii ai SCMD si ANCMRR din  Filiala Pitesti!

In vederea prezentarii SITUATIEI REALE a evolutiei actiunilor noastre pentru CONTRACARAREA atacurilor concertate  ale unor reprezentanti din sistemul Apararii, impotriva rezervistilor militari profesionisti,consecventi apararii principiilor statului de drept, Presedintelui Romaniei , rog sa va prezentati la AGF la data si ora anuntata prin Secretariatul Filialei, cu urmatoarele documente:
1. Copie xerox dupa Titlurile Executorii/ Sentintele Civile Definitive si Irevocabile ale Procesului de Recalculare a Pensiilor militare de stat;
2. Copie xerox dupa Somatiile de Executare Silita si alte documente prin care s-a atentionat CPS a MAp.N, de a pune in executare aceste TITLURI EXECUTORII:
3. Copie xerox dupa portalul Justitie.ro Sectiunea Dosarelor Noastre  si dupa documentele emise de Registratura Tribunalului sau Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti, fiecaruia in parte;
4. Copie dupa Sentintele Civile- prima etapa - castigate de unii rezervisti in asa zisul Proces de "revizuire" , in baza carora CPS a MAp.N a alocat imediat sumele retinute abuziv ca diferenta intre pensia militara de stat ce trebuia OBLIGATORIU mentinuta in plata si pensia stabilita NELEGAL ,prin treptele L.19,119,263 ,241 ,s.a., introduse special si premeditat, eludandu-se voit, premeditat , articole care a schimbat destinul oamenilor si care prin APEL, in baza Deciziilor nefavorabile emise ( parca stabilite de la inceput) , RETRAG aceste sume imediat! 

NOTA:

Orice Filiala SCMD/ANCMRR , in scop si sens unitar ,se poate afilia acestui DEMERS si mai mult, NOI vom propune ca pe ORDINEA DE ZI a PRIMEI Sedinte a CSAT sub autoritatea PRESEDINTELUI CSAT, sa fie dezbatuta SITUATIA REZERVISTILOR MILITARI, incalcarea sistematica a drepturilor acestora incepand din 2010 si pana in prezent, evolutia situatiei financiare si a impactului extraordinar  al cheltuielilor pentru plata pensiilor NEmeritate si nelegal obtinute in urma aplicarii asa zisului principiu al contributivitatii, la nivelul bugetului MAp.N. Acesta este un principiu care in mod incalificabil in special pentru militari, este acceptat in sensul  Contributiilor la bugetul statului POT proveni si din VENITURI generatoare a DEGRADARII economiei si NU a DEZVOLTARII ei. NOI nu putem incuraja un act criminal, impotriva propriului nostru sistem distinct! Vom cere ca cei vinovati de incalcarea drepturilor noastre, sa fie trasi la raspundere conform legilor in vigoare!

Cu onoare,

Presedintele Filialei Pitesti - colonel Victor Popescu