sâmbătă, 24 ianuarie 2015

NESIMTITII CARE FACEAU nesimtiti pe altii !

material preluat
comentariu a intervenit inerent, reactie fireasca a revoltei!


... ofiterul trebuie sa fie sluga ONOAREI si a DEMNITATII ! ( I.C.Bratianu )


domnilor ofiteri,


Iata informatii ( art. de mai jos ) din mass media!  Structura specializata din armata, DOARME! Consumatoare la Greu din banii publici , nu are nici-o preocupare vizibila, coerenta si serioasa pentru TARA ! imediat ce vor vedea articolul, vor sari ca arsi si se vor disculpa ,  ca NU e treaba lor! Ba este treaba lor si este una, urat mirositoare!  
Acesti NESIMTITI, IMPOSTORI, TRADATORI si PENALI  ai Romaniei, regasiti in articolul de mai jos, cu sprijin din interiorul Institutiei militare,  au distrus UNITATEA si VOINTA de lupta a militarilor, spiritual de corp si capacitatea combative in caz de interventie, invrajbindu-i prin tot felul de actiuni mafiote! una dintre acestea a fost actiunea cod <<RECALCULAREA Pensiilor Militare de stat>> Acestia sunt cei ce-au reprezentat puterea in ARMATA- scursuri penale, fara nici-un merit oferit de natiune! NOI, cei din Arges, vom cere PRESEDINTELUI ROMANIEI, ca toti cei din armata , care au avut functii de decizie si au sprijinit regimul penal Basescu- Boc, sa fie trecuti imediat in rezerva, fara recunoasterea activitatii militare!
Ati dormit destul domnilor ofiteri in  rezerva si in retragere! Personal, NU dau doi bani pe gradele de general obtinute POLITIC! NIMIC nu ati facut pentru Romania! Va impinge o filiala din spate
, sa spuneti, sa faceti ceva! NIMIC! Cata FATARNICIE! Aceasta poate este NESIMTIREA de care vorbea acest BOC , caci de 25 de ani , de la Evenimentele Tragice din decembrie 1989, numai de NUME din acestea auzim si avem parte la carma Tarii! RUSINE ! Ce stiti despre libertatea excesiva, in asa zisa democratie? Pai o libertate excesiva duce la anarhie domnilor! De aceea Tara asta , frumoasa si bogata, a ajuns JUNGLA HAITELOR MAFIOTE , impartiti pe categorii: BANCI-CAMATARI, CAMATARI-BANCI; PROSTI-HOTI ; HOTI-PROSTI, MANELISTI-ARTISTI ; ARTISTI - MANELISTI, Mafie - Tv., Tv.- Mafie, etc..., si toti in cardasie cu alesii neamului si progeniturile lor! Unde suntem domnilor? Au decedat camarazi iar altii s-au imbolnavit grav, pentru astfel de marsavii petrecute si continua sa se intample sub ochii nostrii!
Care este idea noastra de unire? Ce simtim atunci cand spunem unitate? Care Sindicat si care ONG  va satisfice vointa unora de aiurea? Am ajuns la mana "nesimtirii politicienilor"si a cate unui judecator; Suntem PRADA lor cea mai deliciosa! Nu au nevoie sa fie deranjati!
Tot timpul sunteti ca un Gica-contra, tot timpul veniti cu teorii si filozophii   despre viata, economie, capitalism, terrorism, etc.... Toate sun bune, fac parte din patrimoniul nostru inestimabil de cunoastere,  dar aveti intelepciunea de a va opri! Este timp de abordare a teoriilor in domeniu! NOI trebuie sa vedem cu claritate, care este ORIZONTUL nostrum de ASTEPTARE !
Mai intreb inca odata si de <N > ori: ACESTE  LICHELE ne faceau pe noi nesimtiti? In timp ce TAIAU salariile si pensile celor care i-au ales si propulsat in functii de demnitate publica in slujba tarii, Ei jonglau cu sute de mii si milioane de euro pentru campanii electorale si buzunarele proprii!
NU la puscarie , ca se consuma prea mult pentru intretinerea lor, la constructia Infrastructurii Romaniei , confiscarea tuturor valorilor obtinute si redarea lor BUGETULUI ROMANIEI!
La treaba!


BASESCU SI BOC, INFUNDATI LA DNA – Ex-ministrul Gabriel Sandu a turnat la DNA: “Am finantat PDL cu sume lunare insumand circa 300.000 euro. Le-am inamanat direct sefului meu, Emil Boc... Am acceptat pentru a-mi mentine functia de ministru si pozitia in conducerea PDL... Aveam de adus la partid 5 milioane de euro... Trebuia sa particip la campania prezidentiala cu 4 milioane de euro”. In alte cazuri de acest gen, persoanele denuntate erau demult saltate de DNA

Joi, 22 ianuarie 2015 16:52 | Scris de George TARATA | pdf | print | email
Magistrati - Dna
Ex-ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu (foto), arestat preventiv in “Dosarul Microsoft”, a inceput sa-si toarne fostii parteneri de combinatii. Gabriel Sandu a acceptat sa colaboreze cu procurorii DNA si a oferit mai multe detalii despre afacerea Microsoft, dar si despre banii pe care i-a dat la partid si in campania lui Traian Basescu pentru alegerile prezidentiale din 2009. De altfel, in urma acestei colaborari, procurorii vor cere inlocuirea arestului preventiv in cazul lui Gabriel Sandu cu arestul la domiciliu. La fel stau lucrurile in ceea ce-l priveste si pe Dumitru Nicolae, zis Niro, arestat la randul sau in “Dosarul Microsoft”, care a ales sa vorbeasca in fata procurorilor.
  
Gabriel Sandu a dezvaluit cum ii dadea bani direct lui Emil Boc
Astfel, Gabriel Sandu ar fi povestit la DNA cum a cotizat lunar la partid, in toata perioada in care a ocupat functia de ministru al Comunicatiilor. Problema este insa cum au fost facute aceste cotizatii. Conform declaratiilor publicate de Antena 3, Gabriel Sandu ar fi explicat ca a dat in total 300.000 de euro, banii fiind inmanati personal fostului premier si presedinte PDL Emil Boc:
"Pe intreaga perioada a mandatului meu de ministru, am finantat PDL cu sume lunare insumand circa 300.000 de euro in total. Aceste sume le-am inmanat direct sefului meu, Emil Boc, primul ministru al Romaniei”.
Sandu: “Aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro... Trebuia sa particip la campania prezidentiala din 2009 cu 4 milioane de euro”
In aceleasi declaratii date la DNA, Gabriel Sandu ar fi recunoscut ca a dat bani la partid pentru a-si pastra functia de ministru al Comunicatiilor, precum si functiile de conducere din PDL. Sandu ar fi dezvaluit ca trebuia sa cotizeze la partid cu aproximativ cinci milioane de euro. De asemenea, Sandu ar fi explicat ca trebuia sa participe cu patru milioane de euro la campania electorala a lui Traian Basescu pentru alegerile prezidentiale din 2009:
Recunosc si admit, de asemenea, ca am acceptat sa finantez partidul si actiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic si a-mi mentine functia de ministru dar si pozitia in conducerea centrala PDL. Mai precis, in cazul meu, aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro, am avansat acesti bani din fondurile personale, legale, si le-am recuperat partial in modalitatea expusa de Claudiu Florica, Dorin Cocos si Gheorge Stefan. Practic eu trebuia sa particip la campania prezidentiala din 2009 cu 4 milioane de euro”.
Gheorghe Stefan si Dorin Cocos i-au dezvaluit lui sandu schema pentru a recupera banii
Gabriel Sandu a explicat si cum si-a recuperat banii cheltuiti cu partidul si campania prezidentiala a lui Traian Basescu. E drept, doar o parte din suma, asa cum sustine fostul ministru. Mai exact, acesta a precizat ca schema i-a fost dezvaluita de Dorin Cocos si Gheorghe Stefan:
Stiind ca nu dispun de aceasta suma, Cocos si Stefan, persoane interesate in derularea in continuare a contractului de licentiere Microsoft, mi-au propus sa inchei contractul in conditiile impuse de ei cu firma sustinuta de Florica si in contrapartida, ei sa plateasca la partid 2 milioane de euro si sa contribuie la campania prezidentiala cu alte doua milioane de euro. Chiar si in aceste conditii, din totalul cheltuielilor efectuate de mine pentru campania electorala, pe care le estimez la 5 milioane de euro, am recuperat doar 2,7 milioane de euro”.
Declaratiile lui Gabriel Sandu sunt unele extrem de grave, dupa cum s-a putut observa.
Desi in alte cazuri in care sunt formulate denunturi continand acuzatii mai usoare, DNA dispune imediat chiar si punerea in miscare a actiunii penale, ba chiar masuri privative de libertate, in aceasta situatie procurorii nici macar nu au indraznit sa il cheme la audieri pe Emil Boc. Ca sa nu mai vorbim de Traian Basescu.