luni, 5 ianuarie 2015

PRIN APORTUL DETERMINANT AL POLITICIENILOR ROMANI, DUPA EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989, MARELE VULG , SI-A PIERDUT DEMNITATEA! NU PUTEA SA LIPSEASCA SI O MARE PARTE DIN CORPUL DE CADRE MILITARE ACTIV, IN REZERVA SI IN RETRAGERE DIN STRUCTURILE ARMATEI! ASA SE FACE CA LA INCEPUTUL LUI 2015, NE GASIM INTR-O ETAPA SI MAI JENANTA DECAT AM FOST IN 2010! AUD TEORII POTRIVIT CARORA " CONTRIBUTIVITATEA " LANSATA DE UNII "doctori " din ARMATA, ESTE BUNA...,ETC..., DA! ESTE HOTIA IMBRATISATA DE FOSTII ACTIVISTI AI PCR- multi dintre eii pensionari azi- dar si a celor care si-au tras salarii enorme in ultimii 10 ani! SITUATIA DESCRISA MAI JOS, VA EXPLODA IN ACEST AN!

Pensiile rezervistilor diminuate de Boc, ulterior "inghetate" de Ponta, se micsoreaza din ianuarie 2015 (prin neindexare) cu inca 5%! Si vesti de inceput de Nou An!

 
 IN LOC DE "LA MULTI ANI", REZERVISTILOR CU PENSII "INGHETATE"!

Ponta este oricum un profan al cifrelor! Nici acum nu "se prinde" de ce a pierdut alegerile prezidentiale! Va readucem aminte ca in anul 2013, regimul Ponta a legiferat o mare pacaleala la adresa rezervistilor cu pensii diminuate de Boc! S-a prefacut ca le reintregeste pensiile prin Art. 1 (1) din Legea nr. 241/2013. Numai ca prin art. 1 (4) din aceeasi lege, regimul Ponta a legiferat ca pensiile reintregite NU vor mai fi indexate (actualizate/majorate), pana cand statul nu isi recupereaza asa numitele reintregiri! Multi pretinsi lideri ai rezervistilor au muscat momeala, incurajand aparitia legii! Fiind evident ca prevederile Art. 1 (4) din legea mentionata depaseau cu mult nivelul lor literar de intelegere a unui text de lege, dar mai ales nivelul artimetic! Asa se intampla cotidian la nivelul  doctorilor in orice domeniu, nu trebuie sa ne uimim prea tare! Daca la 0 (zero) adaugam 1 [Art. 1 (1)] si apoi scadem tot 1 [Art. 1 (4)], e prea greu pt. liderul-doctor al A.N.C.M.R.R. Iliescu si pt. liderul-doctor al S.C.M.D. Dogaru, sa calculeze ca rezultatul este tot 0 (zero). Doctorii este doctori, asta este! Amandoi au sustinut legea si inca in numele propriilor organizatii! Trebuia sa avem si noi fie naivii nostri artimetici, fie (mai degraba) niste smenari politici care au considerat ca noi nu stim sa scadem si sa adunam! Nu mai conteaza, cei 2 sunt deja istorie! Cam rusinoasa istorie, nu doar pt. ei, ci mai ales pt. noi! Pt. noi cei care i-am tolerat pe cei 2 sa ne reprezinte!

Exemplu concret: pensie reintregita (cica) in baza Legii nr. 241/2013. Sa zicem ca de la valoarea diminuata de Boc la suma de 2 000 lei, la cea din decembrie 2010 de 3 000 lei. Scadere de 33,33%! Regimul Ponta minte sfruntat ca a reintregit pensia diminuata, adaugand pensiei diminuate suma pierduta de 1 000 lei! De ce? Este simplu! In 2014, rezervistul cu pensia asa numit reintregita a ramas cu un cuantum al pensiei tot de 3 000 lei, desi toate celelalte pensii din Romania - mai putin a lui, au fost majorate cu 4%! Daca i s-ar fi majorat pensia reintregita dupa cum era normal intr-o tara normala, in 2014 acesta trebuia sa aiba o pensie de 3 245 lei. Prin urmare, in 2014 rezervistul in cauza a pierdut 245 lei! In 2015, rezervistul cu pensia asa numit reintregita a ramas cu un cuantum al pensiei tot de 3 000 lei, desi toate celelalte pensii din Romania - mai putin a lui, au fost majorate cu 5%! Daca i s-ar fi majorat pensia reintregita dupa cum era normal intr-o tara normala, in 2015 acesta trebuia sa aiba o pensie de 3407 lei. In concluzie, rezervistul cu pensia asa numit reintregita a pierdut in 2 ani, 407 lei. Mai departe, mergand pe o indexare medie de 4% care insa NU i se aplica si rezervistului in cauza, rezulta ca pana in anul 2023, rezervistul respectiv va ramane tot cu pensia de 3 000 lei. Mai exact: urmare a neindexarii pensiilor rezervistului din exemplu precum altor cetateni, in anul 2023 persoana in cauza va avea o pensie diminuata cu cca. 1 500 lei. In 2013 aceasta fiind diminuata cu 1 000 lei! Procentual? In 2013 avea pensia diminuata cu 33,33%, iar in 2023 urmare a neindexarii va ajunge cu pensia diminuata tot cu 33,33%! Acest artificiu politico-legislativ marca Ponta se numeste prostire pana la capat, Ponta inlocuind doar ambalajul abuzurilor predecesorului sau Boc! Pentru cine are dubii asupra a ceea ce se intampla, este rugat sa utilizeze calculatorul pacalelilor trase de Ponta rezervistilor in ceea ce priveste falsa reintregire a pensiilor, calculator care poate fi descarcat de aici!


VESTI DE INCEPUT DE AN NOU! VERIFICATE!

Orice om "incaseaza" fie pana este facut KO, fie pana se hotareste sa NU mai incaseze! Din surse verificate, in noianul confuziei generale care exista in Romania creat pe fondul lipsei complete de valori a clasei politice care conduce acest stat perfect artificial, nici militarii NU fac exceptie de a gasi o cale de riposta. Am aflat urmatoarele:

- in ultima parte a anului 2014 a luat fiinta o grupare militara romaneasca discreta si elitista, cu sediul in Elvetia (Lugano) si cu mai multe puncte de lucru in Romania. Gruparea are drept caracteristic faptul ca NU mai da 2 bani pe conceptul de republica, regrupandu-se doctrinar in jurul Casei Regale a Romaniei. Atentie! Gruparea cuprinde NU doar militari romani in rezerva cum am fi tentati sa credem, ci si militari activi - satui pana peste cap de tratamentul acordat militarilor romani de republica in ultimii 5 ani! Informatia este certa 100%! La urmei urmei nu mai trebuie sa fie secret  faptul ca in ultimii ani, mai multi militari in rezerva si activi au depus din proprie initiativa, juramant militar fata de Regele Romaniei, ceea ce inseamna ca s-au lepadat de Republica! Sunt militari romani, nu tradeaza Romania ca popor, sunt simpli oameni care au tot dreptul sa isi aleaga calea care sa ii scape de umilintele la care au fost supusi de statul roman via Republica in ultimii 5 ani! Sau in ultimii 70 de ani!

- tot in ultima parte a anului 2014, pe teritoriul Federatiei Ruse a luat fiinta un centru (ceva asemanator) care recruteaza militari romani, nemultumiti de regimul de care au parte militarii in Romania! Centrul este in regiunea Krasnodar, pe tarmul estic al M. Negre, cu cel putin 4 puncte de lucru in spatiul ex-sovietic (Tiraspol, Sevastopol, Chisinau si Cernauti), dar si cu un fel de mini-agentii in Romania (Galati, Iasi, Constanta, Tulcea, Bucuresti)! Datele pe care le detinem denota faptul ca militarii recrutati (pana acum) sunt doar militari romani in rezerva (desi rusii incearca sa recruteze si militari activi) - satui tot pana peste cap de tratamentul acordat militarilor romani de statul roman in ultimii 5 ani! In ultima situatie mai cunoastem ca militarilor in cauza, statul rus le acorda diverse facilitati precum cetatenia rusa, locuinte, diverse terenuri si solde cu mult superioare atat soldelor, cat si pensiilor atribuite militarilor in Romania! Caz care justifica pe deplin ceea ce prezinta datele prezentate in materialul (inexplicabil la prima vedere asupra situatiei relatate) "Militari romani persecutati politic in Romania depun juramant militar pentru Noua Rusie! In mod disciplinat, adica cu batalionul!". In material este inclus si un videoclip sumar, unde am depistat in cele din urma si un militar 100% roman, subofiter - cercetas roman, cunoscator nativ al limbii ruse, provenind din zona Dobrogei! In ceea ce priveste comandantul de batalion, sursele rusesti nu mint, este 100% roman si a fost ofiter-cercetas (de legenda) apartinand candva unei unitati a C.1 A. Referitor la situatia creata? Si cei care au procedat astfel, sunt tot militari romani, nici ei NU tradeaza Romania ca popor, sunt doar simpli oameni care au tot dreptul sa isi aleaga calea care sa ii scape de umilintele la care au fost supusi de statul roman in ultimii 5 ani! Cert este ca niciun militar roman NU s-ar inrola de nebun la rusi, daca Romania l-ar fi respectat! Tot ca informatie - numai ca de aceasta data este vorba de calcul tactic, doar noi am aflat de un batalion de romani! Numai ca pt. rusi un batalion reprezinta ceva ignisifiant! Trebuie sa ne asteptam ca rusii au ca tinta constituirea unei divizii de romani pur-sange (parca ne-am mai intalnit candva cu situatia aceasta)! Cel putin!

In concluzie, avem de-a face cu 2 noi situatii in care militarii romani, satui de umilintele la care sunt supusi de statul roman in ultimii 5 ani, refuza sa mai incaseze, fapt pt. care intr-un razboi inegal si pervers cu statul roman, fie isi leapada loialitatea in totalitate fata de statul de roman, fie fata doar de Republica, infruntand astfel statul roman dintr-o noua postura, de la egal la egal! In orice caz, desi avem de-a face cu 2 situatii care pot parea extreme pt. cei care NU cunosc sau camufleaza cu buna stiinta atrocitatile comise de statul roman contra propriilor militari in ultimii 5 ani, reactia de riposta a militarilor romani in modalitatile mentionate este perfect normala. Si mai ales foarte logica! In ambele situatii avem de-a face cu militari romani care refuza sa mai asiste pasiv la propria lor decapitare! Militari despre care trebuie sa admitem ca prin atitudinea lor pot schimba intr-un viitor mai apropiat decat am fi tentati sa credem, din temelii, configuratia statului roman. Iar noi NU trebuie sa uitam ca gruparile in cauza au aparut doar ca efect al tratamentului lipsit de onestitate, de decenta, de etica si mai ales de moralitate, aplicat militarilor sai de catre statul roman actual!

In ceea ce priveste viitorul militarilor care au ramas loiali Republicii si statului roman? Nu ar trebui decat sa revedem prima parte a materialului! Este cert faptul ca rezervistului din exemplul prezentat si care este extrem de real si de actualitate, i-a fost diminuata pensia in 2011 de catre statul roman cu 33,33%, i-a fost reintregita la misto in 2013, numai ca pana in 2023 pensia acestuia va scadea anual prin neindexare, ajungand in final diminuata tot cu 33,33%! Numai ca in 2023, militarul in cauza va fi mai mult ca sigur, decedat! Cat sa mai incaseze in viata? Are dreptul moral sa refuze tutela statului care il obliga la un astfel de tratament? Evident ca nu are doar acest drept, ci are in primul rand obligatia elementara de om tratat ca un caine, sa incerce sa se ridice din genunchi cat timp este inca in viata!

Concluzia? Fiecare om (nu conteaza care, si militar sa fie) este liber sa isi aleaga in egala masura, daca si cat timp sta vesnic in genunchi in fata stapanilor sai, sau daca si cand decide sa se ridice in picioare! Cum se ridica? Decizia apartine fiecaruia!
Publicat de R-26500