joi, 9 aprilie 2015

COMUNICATUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC AL SCMD de SF.PASTE


Hotararea civila nr. 1756/2014 a Tribunalului Bucuresti, Sectia a III-a Civila deschide cale libera executarii silite a MApN

Doamnelor si domnilor colegi,

Remarcam cu satisfactie ca cel putin o parte dintre noi, cei care am pierdut importante sume de bani prin procesele de recalculare si revizuire a pensiilor, a avut castig de cauza in instantele de judecata (desigur, normal ar fi fost ca toti sa ne bucuram de acelasi tratament!) cu toata rezistenta Casei de Pensii Sectoriale a MApN. Prin Hotararea civila nr. 1756/2014 a Tribunalului Bucuresti, Sectia a III-a Civila (clic aici) se deschide cale libera executarii silite in cazul de fata.
Subliniem in acest context atitudinea deosebit de activa si eficienta a Filialei nr. 1 Pitesti in apararea drepturilor tuturor membrilor sai, materializata in obtinerea unui numar mare de solutii favorabile in instantele de judecata, solutii care, in mod normal, fara tergiversari inutile, trebuie sa-si gaseasca aplicarea in practica de catre Casa de Pensii.

Cu stima,
V. Mihai, Col (r)
Consilier Departamentul juridic
 
 Conform unei zicale adaptata la timpuri moderne:
...Banii jos; Ochii la usa; Va asteapta DNA!... cu cateva precizari:
Semnalul inceperii de facto a executarii silite a MApN., este dat;
Dupa tergiversari in justitie facute de MApN iata ca am ajuns de Sf.Paste, la o rezolvare.
Cititi documentul . Multi nu se vor bucura, dar ADEVARUL nu tine cont, de mofturile nimanui.
Sa speram ca"prietenii "nostri din minister si guvern, vor ramane in numar cat mai mare, cu oul rosu in gat.
Sa le uram deci acestora un Paste cat mai nefericit si cu ochii la usa, pentru ca plangerile noastre la DNA le vor aduce curand celor vinovati o mare surpriza. Deja aspectele penale ce deriva din modul de actiune CPS/MApN, privind impotrivirea executarilor HOTARARILOR justitiei, vor fi semnalate cat de curand. Ne gasim teoretic in faza de EXECUTARE a EXECUTARII. De data aceasta, vom semnala Parchetului si DNA aspectele sesizate de completele de judecata ( numai de lucratorii CPS, NU ), cu solicitari si la plata daunelor morale. Unii dintre noi au decedat, altii sunt in stare grava internati in spitale. La toate acestea se mai adauga, suma de 68,900.00 lei cheltuieli in justitie si sume colosale percepute de actul executarii silite.Toate acestea, NU cred ca vor fi asigurate din bugetul institutiei, ci din buzunarele celor vinovati!
In ce ne priveste dreptatea noastra pana la capat putem spune, ca ne-am castigat-o noi insine!
 
In numele membrilor de sindicat ai Filialei Pitesti, adresez tuturor acelora care au ramas cu buna credinta PAVAZA apararii drepturilor noastre legale, simpatizantilor si familiilor acestora, 
                           Paste  Fericit !
                      La Multi Ani ! 
 
Vicepresedinte Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
Victor POPESCU