joi, 2 aprilie 2015

HOTARARE FARA PRECEDENT A FILIALEI PITESTI!

  






Imagini pentru foto tancuri
                                                                                                                                                                                      << Moartea, este o continuitate a vietii! NU ne temem de ea! >> Am HOTARAT sa ne constituim aici in ARGES ,in primul COMANDAMENT de INSTRUIRE pe baza de VOLUNTARIAT!


Cerinta de Securitate Nationala Maxima si Nevoia de Instruire , in conditiile posibilei modificari de atitudine a Vecinului din Est, in raport cu extinderea flancului estic al Aliantei NATO , mi-a dictat DECIZIA, ca impreuna cu colegii mei din Filiala Pitesti SCMD, sa organizez la nivelul Judetului Arges, PRIMUL COMANDAMENT de INSTRUIRE, pe Arme si Specialitati, alcatuit din cadre militare PROFESIONISTE, pe baza de VOLUNTARIAT! Comandamentul are si o COMPONENTA de CONSULTANTA SPECIALA NATO, condusa de un profesionist militar.  Lasand la latitudinea Judecatii cu CELERITATE. a cerintelor legale ale drepturilor noastre,din partea tuturor comandamentelor abilitate, drepturi, care au fost si sunt prilej de umilinta si discriminare din partea guvernului si marii majoritati a politicienilor, NOI apreciem ca datoria noastra suprema fata de tara, este, sa ne respectam JURAMANTUL! In raport cu juramantul depus de Basescu, Udrea, Anastase, Boc, Ponta, etc..., JURAMANTUL NOSTRU este SACRU si apartine Tarii!
Vrem in regim de maxima urgenta: o Lege simpla dar ferma, Tehnica si Infrastructura de instruire ! Cerem sprijinul Presedintelui Johanis!  Primele trei functii de raspundere in acest Comandament , au fost ocupate. Daca VANATORII de MUNTE din Curtea de Arges si Campulung Muscel, vor o SECTIUNE SPECIALA de Instruire in cadrul acestui Comandament, va fi o REALIZARE de EXCEPTIE!
Acesta este ONORUL NOSTRU CATRE TARA!

Ne punem la dispozitia NATIUNII , fara bani, fara alte facilitati!

Vicepresedintele CD/Coordonator
Presedintele Filialei Pitesti
Col. Victor Popescu