vineri, 18 martie 2016

TRADATI !

Cateva lumanari, mai au puterea in incovoierea lor, sa palpaie! Fireste, ma refer la filialele SCMD!
Grosul fortelor complice cu inamicul, au stins de vre-o sase ani lumina! Lumina pentru EI, oricum era bezna, asa ca ar fi de dorit, ca ei sa ramana fara pensie militara de stat! Pentru efortul lor IN SLUJBA PATRIEI, le-ar fi suficienta si chiar prea generoasa, o indemnizatie minima! Atata au inteles, atata merita! E simplu ! 
S-ar scuti bugetul Apararii, de la eforturi inutile!
Cei care si-au asumat rolul luptei, pentru ridicarea calitatii vietii si apararii valorilor statului de drept insa, cel putin in SAOPSN, trebuie sa se gandeasca la o alta STRATEGIE DE LUPTA!
PARLAMENTUL Romaniei, in proportie de 80% alcatuit din penali agramati, care nu stiu cand e zi si cand e noapte, voteaza precum in turma...dupa prima oaie...Cine-o fi oare ? Vai mama voastra de ametiti !  
Intreb de curiozitate si in interesul unui popor ingrat: domnilor senatori ,  CAND ATI FOST PROSTI bre  ? Cand ati votat Legea sau Amendamente la EA ?  Faceti-va bre, vizita medicala cum trebuie, adica legal si moral ! Nu de alta, dar va vine randul cat de curand si trebuie sa raspundeti ! Sa nu spuneti atunci ca ...nu suportati..., ca v-ati imbolnavit subit de nu stiu ce..., etc. 
Bai, chiar nu va este rusine sa puneti hoiturile pe ARMATA TARII? 

Cu cutitul in OS, in loc de Vae Victis!