joi, 1 noiembrie 2012

APEL LA UNITATE DE ACTIUNE ! TOTI TREBUIE SA LUAM O DECIZIE IMPORTANTA ! SA APARAM TARA SI INSTITUTIA MILITARA ,DE MITOMANI SI IMPOSTORI !


GRUPUL FILIALELOR SCMD III SUD 
Vicepresdinte CD/COORDONATOR
Punct de vedere si sustinere ,

SALUTAM in totalitate interventia Presedintelui SCMD -Colonel dr.Cc.Stiintific Mircea Dogaru !
SUSTINEM dialogul : la birou ,la cabinet ,oriunde ,etc...,dar pana la un punct !
ATRAGEM  ATENTIA ca programul de guvernare al actualului cabinet USL ,a inceput cu sintagma''TOLERANTA ZERO''fata de cei ce-au incalcat si incalca legea .''Maresalului'' ,asa cum il ''onoreaza'' PRESEDINTELE SCMD in prezenta analiza de fond ,personala , NU i s-a intamplat nimic  !
Il sfatuim si noi ,sa se abtina de la orice <dat cu parerea >,despre STATUTUL PENSIONARILOR MILITARI !
ONOAREA SI DEMNITATEA MILITARA ,Valorile Fundamentale ale Institutiei Militare ,pe care le-a calcat in picioare ,cand  intamplarea nefericita si pentru el si pentru altii ,a facut sa fie ministru /sinistru , SUNT CREZUL LUPTEI NOASTRE si VOM OBTINE VICTORIA ! Nu putem uita victimele /pensionari militari (decedati ,datornici la banci si lasati fara speranta zilei ,umiliti ,santajati ,etc...) facute de acest nepriceput in ale profesei militare ,dar priceput in mituirea votantilor slugarnici si tradatori  ,precum si a celor cu nume de BOC ,dandu-le RUSINEA MILITARA !
Facem apel la Comitetul Director al SCMD ,la toti Reprezentantii Consiliului National al SCMD ,sa inteleaga   faptul ca vremea compromisului si mitomaniei ,a trecut . Filiala 1 Pitesti ,este gata si alaturi de TOATE Filialele SCMD din tara ,va dialoga cu guvernul in strada ! Si aceasta ,imediat ,dupa 10 noiembrie 2012 ,pe toata durata desfasurarii campaniei electorale .
Inchei spunanad : ...Guvernul nu poate cere respect pentru sine ,atata timp ,cat EL nu respecta pe ceilalti !...NU facem apel la ...promisiuni sau MINCIUNI indiferent cine este la guvernare !NOI  avem contract cu TARA si cerem  RESPECTAREA LEGII !  Pentru NOI ,membrii SCMD (si banuiesc pentru toti militarii profesionisti ),legea ,este STATUTUL MILITARILOR ,ONOAREA SI DEMNITATEA MILITARA (cititi si recititi Programul de guvernare al acestui guvern ).


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

Cu pretuire ,onoare si demnitate !
Vicepresedinte Coordonator ,
Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD
Colonel Victor Popescu


USL, rezervistii si “Maresalul”
Opinii personale ale Col. (r) dr. Mircea DOGARU
In atentia tuturor celor interesati
Cele ce urmeaza nu angajeaza SCMD, reprezentand doar gandurile unui reservist referitor la ceea ce se intampla in aceste zile, cand trei ofiteri superiori in rezerva din Capitala si-au anuntat intentia de a-si da foc, in uniforma, in fata Guvernului, cand mii de rezervisti din tara si-au anuntat hotararea de a veni in uniforma, fara insemne la Bucuresti, pentru un dialog cu domnul Prim ministru.
Sunt trei saptamani de cand Premierul a promis, public, in conferinta de presa, ca va actiona pentru restituirea salariilor, pensiilor, indemnizatiilor, alocatiilor si ajutoarelor sociale ciuntite de guvernele Boc. Si, pana la un punct, s-a tinut de promisiune!
In ceea ce ne priveste pe noi, rezervistii, fosti militari, fosti politisti, foste cadre cu misiuni speciale, noi am cerut promulgarea reparatorie in sistem de urgenta a doua ordonante guvernamentale care sa abroge infamantul, anticonstitutionalul si antieuropeanul Cap. IV din Legea 329/2009, privind limitarea discriminatorie pentru toti pensionarii a dreptului la munca si revenirea “asistatilor sociali” proveniti din sistemul de aparare, ordine publica si penitenciare, ale caror cuantumuri au fost drastic si ilegal reduse de guvernele Boc, la nivelul pensiei militare de stat din 2010. De asemenea, ne-am cerut dreptul legitim la pensie, adica revenirea noastra la conditia de pensionari militari prin introducerea in Parlament a proiectului Legii pensiilor militare de stat. Premierul si toti membrii Guvernului au fost de accord, rectificarea de buget s-a facut, ministrii Muncii, Finantelor si Justitiei si-au dat avizul, verbal, orice obiectie a FMI, in situatia aparitiei unei “gauri negre” la Interne, datorita jafului inimaginabil practicat de regimul Basescu a fost spulberata prin propunerea ministrului Apararii, de transfer de fonduri de la Armata la Interne. Deci nu poate fi vorba de o rectificare peste rectificare, care sa duca la interventia FMI.
Atunci ce se intampla de lucrurile treneaza si, pe zi ce trece, dl. Ponta si USL-ul scad in intentia de vot a electoratului? Sa-si doreasca dl. Ponta sau liderii USL, in general, sa-si sape propria groapa? Nici vorba! Se opune din rasputeri o singura persoana, si anume seful “traseistilor”, adica al partidului inventat peste noapte, in dispretul legii si al regulamentelor Parlamentului!
Din informatii verificate, provenite din foarte multe surse la varf si abordate de subsemnatul din perspectiva cercetatorului stiintific (pentru ca asta sunt, indiferent de elucubratiile basiste) rezulta ca se impotriveste cu toate fortele “Maresalul”, de ale carui voturi Guvernul a avut nevoie pana acum, dar nu mai are de aici inainte. Reamintim ca este vorba de un guvern de sacrificiu, care si-a asumat toate riscurile, pentru doua obiective: promovarea unei noi legi electorale, mai onesta si Referendumul pentru demiterea sefului mafiei neoconservatoare bushiste din Romania. A esuat cu ambele proiecte, datorita loviturii de stat orchestrate de serviciile si de oamenii pusi in functii cheie ai dictaturii!
Cine este “Maresalul”? Un fost capitan de ata, dat afara, sa nu se umple Armata de Doamne ajuta! Gradul de maior l-a obtinut la termen, cu cateva zile inainte de eveniment. Celelalte, ca si averea, ca si studiile, si le-a obtinut pe alte criterii, Dumnezeu stie cum… Ceea ce n-a obtinut  este gradul de maresal, pe care l-a solicitat anul trecut comisiilor Camerelor, sa fie inclus in Statut, dar a fost refuzat.
“Maresalul” a trecut in tabara basista, cu tot cu initiatorul legii de pe urma careia suferim. “Maresalul” si generalii lui facuti la salca, au votat impotriva noastra, a rezervistilor, de fiecare data in Parlament si au participat la mascaradele Robertei Anastase. “Maresalul” si-a batut joc de noi pe tema “erga omnes”, in toata toamna lui 2010, fiind sigur ca ICCJ nu va indrazni sa ne dea dreptate. Cand Inalta Curte a decis, pe 7 ian. 2011, ca deciziile lui de recalculare pe o lege cu caracter retroactiv sunt nule, adica ilegale, de la 28 septembrie 2010 incepand, a inventat “valul de revizuiri” ca sa legalizeze ceea ce era ilegal. Cu o ocazie, veniturile micsorate absolut toate cu 18-69%, ne-au fost restabilite in 2011, dar ilegal pentru ca legile noastre au fost abrogate si, “Maresalul” impreuna cu “Regina” au decis ca,  daca tot este vorba de dat niste bani inapoi, este momentul sa profite si sa devalizeze bugetul a doua ministere. Doar unul la suta din asa zisele pensii calculate dupa OUG 1 /2011 si Legea 263/2010 au fost calculate legal. Restul reprezinta decimarea a peste 37.000 de rezervisti, praf in ochi pentru alte cateva mii si cumpararea pe bani grei (ai statului) a acolitilor pentru noul partid. Tot “Maresalul” si acolitii lui si-au batut joc de naivi cu asa zisa lista a maririlor de pensii, publicata si raspublicata, si prin campanile dezlantuite de serviciile lui de specialitate impotriva SCMD.
Cand, datorita actiunilor SCMD si aliatilor sai, regimul s-a clatinat, “Maresalul” a trecut repede in barca Opozitiei, sobolaniada permitandu-i sa-si negocieze voturile in Parlament, pana la a obtine imunitate parlamentara pentru el si alti 29 de ciraci, ca deputati si senatori pe listele USL, in viitorul parlament. Dar a ramas acelasi om al Basescului, care ii poate rupe gatul in Justitie, de exact 71 de ori. Dovada o constituie urmatoarele fapte:
1.     Aducerea de aplaudaci din tara (am avut date si le-am transmis la timpul potrivit, despre autocarele venite din jud. Valcea si Sibiu), la mitingul de contracarare pentru Referendum, organizat de Blaga;
2.     In toate sectiile de votare, din Capitala si din tara, unde SCMD a avut membri, acestia au observat ca reprezentantii “Maresalului” nu numai ca n-au votat la Referendum, dar i-au mai si indemnat pe cei mai saraci cu duhul sa puna stampila pe “NU”, daca nu-l mai vor pe Basescu;
3.     Oamenii “Maresalului”, ramasi pe loc in minister, blocheaza orice legatura oficiala cu noul ministru si-i saboteaza acestuia toate initiativele;
4.     Oamenii “Maresalului” fac o propaganda aproape irationala impotriva SCMD si a noului ministru, aratand ca el, “Maresalul” (de la care ni se trag toate) ar fi cel care ne vrea binele si ca, daca nu ar fi fost inlaturat, ne-ar fi “rezolvat” pe toti!... Numai ca noi, prostii, (dar multi) nu vrem sa fim “asistati social” dependenti de punctul de pensie, cu un ajutor social lunar chiar de un miliard de lei, care poate oricad sa dispara, ci vrem sa fim pensionari militari, cu statut clar de rezervisti si pensie militara de stat.
Daca, dupa conferinta de presa a d-lui Ponta, invins, “Maresalul” a comunicat apropiatilor ca nu mai are ce face si ca pensiile scazute vor reveni, de sambata, 27octombrie a.c., anunta aproape oficial in tara ca el va reveni ca ministru in viitorul guvern si ca pana atunci nu se va face nici o reparatie rezervistilor, el fiind hotarat sa blocheze si ordonantele si proiectul Legii, pentru ca acestea vor fi promovate sub egida lui, in ianuarie. Aici nu este vorba despre megalomanie ci de frica. “Maresalul” este mai mult decat penal! Cel care l-a inlocuit a scos déjà la lumina “Lista coloneilor”, adica a “turcestilor” si “koves-elor”,  rasplatiti cu grade militare in rezerva, pe complicitate politica basista. Nu insa si lista celor facuti din fruntasi direct generali. Tot urmasul lui a descoperit ca 99% din asa zisele pensii, scoase din burta, sunt ilegale. Deci “Maresalul” este disperat sa revina ca sa faca ceea ce nu a apucat atunci cand a plecat in mare graba – curatenie generala! Pentru ca rahatul ascuns rapid, in disperare de cauza, sub pres, a inceput sa puta!
Am semnat un Protocol cu USL-ul, in lista de obiective a caruia era inclusa, din 7 oct. 2011,  precizarea, votata de toti militarii si civilii prezenti la mitingul de Ziua Internationala a Muncii Decente, ca nimeni dintre noi nu va acorda nici un vot celor care vor trece in 2012 din corabia Basescului in corabia USL-ului. Asadar, din punctul de vedere al subsemnatului, “Maresalul” isi face iluzii: nu va ajunge in parlament si nu va ajunge ministru decat daca il pune stapanul lui, Basescu. Daca si-ar fi vazut de treaba poate l-am fi uitat! Pentru ca noi, romanii, suntem un popor bland si iertator. Dar nebunia de a opune ambitiile si interesele lui personale disperarii noastre il va inghiti!
Intrebarile pe care le ridic, public, sunt insa urmatoarele:
1.     Sunt pregatite partidele din USL sa-si piarda cateva zeci de mii de membri, care sunt rezervisti si, majoritatea, si membri SCMD, de dragul “Maresalului”?
2.     Este pregatit USL-ul sa piarda totul la 9 decembrie, de dragul unui aliat pe care nu-l inghite nimeni si-n a carui loialitate nu crede nimeni?
3.     Este pregatit actualul Guvern sa gestioneze o luna de campanie electorala, cu manifestatii publice de toate tipurile, cauzate numai de ambitiile si socotelile “Maresalului”, declansate de rezervisti si sustinute de intreaga societate civila aliata?
4.     Pana unde va merge loialitatea celor care, pacaliti, orbiti, s-au din ordin, ii acorda credit “Maresalului”? Pana la inmormantarea propriei lor cariere politice?
Cu speranta ca nu se va ajunge pana acolo, ca bunul simt, logica, dreptul si dreptatea vor invinge, facandu-se un minim de dreptate si rezervistilor si celorlalte categorii socio-profesionale oprimate de regimul Basescu, prin legi ale genocidului si ale subminarii economiei nationale, semnez in calitate de sustinator sincer al USL, pana la data de 10 noiembrie a.c., dupa care fiecare va fi respunzator de propria soarta.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU