luni, 5 noiembrie 2012

DE ACEASTA DATA ,ACTIUNILE TREBUIE PREGATITE FOARTE BINE .TOTI MEMBRII DE SINDICAT ,TREBUIE SA CONSTIENTIZEZE CA AVEM UN CONTRACT CU TARA ! TREBUIE SA NE MOBILIZAM PANA LA ULTIMUL OM SI SA DAM UN EXEMPLU DE INALTA TINUTA CIVICA . NU CEREM NIMIC TARII ,DECAT RESPECTUL PENTRU LEGE SI RESPECTAREA LEGII ! NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE ! ASTA TREBUIE SA INTELEAGA ORICE GUVERN SI ORICE PRESEDINTE AL ROMANIEI . INSTITUTIA MILITARA A FOST DEZONORATA DE GUVERNUL SUSTINUT DE ADMINISTRATIA Basescu ! AVEM DATORIA DE ONOARE ,CA IMPREUNA ,UNITI ,SA ACTIONAM PENTRU A O REPUNE IN DREPTURILE EI FIRESTI ,ASTFEL INCAT SA AVEM MANDRIA DE A CREDE IN VALORILE EI SUPREME !


COMUNICAT DE PRESA


Subiect: 
 Manifestatii de strada in Piata Victoriei, in perioada 12 noiembrie – 6 decembrie a.c.

Sindicatele politistilor activi au obtinut dreptul de a manifesta impotriva Guvernului, in Piata Victoriei, in perioada 19.11 - 06.12.2012.

In ceea ce ne priveste, la solicitarea filialelor din Capitala si din tara, pentru situatia in care nu se va da curs revendicarilor noastre minime, prin ordonante de urgenta, pana in data de 10 noiembrie (conform Protocolului semnat cu cei trei copresedinti ai USL) in baza intelegerii cu sindicatele politistilor, SCMD a obtinut drept de a organiza manifestatii publice, in Piata Victoriei, dupa cum urmeaza:

  • In zilele de 12 si 13 noiembrie si in perioada 15 - 18 noiembrie a.c., intre orele 09.00-19.00;
  • In perioada 19 - 25 noiembrie a.c., intre orele 15.00 - 19.00 (politistii vor manifesta intre 10.00 - 13.00);
·      Pentru perioada 26.11 - 06.12.2012, ne-am anuntat déjà intentia de prelungire, in baza aceleiasi intelegeri cu politistii.

Drepturile se castiga si se apara prin lupta, nu se cersesc!

Impreuna, militari si civili, vom reusi!

Honor et Patria! Vae victis!

BIROUL OPERATIV AL SCMD