vineri, 2 noiembrie 2012

Catre ,PRESEDINTII FILIALELOR DIN ZONA DE SUD / MUNTENIA si TOTI cei interesati - COMUNICAT :


PENTRU GRUPUL DE FILIALE DIN ZONA DE SUD
Vicepresedinte Coordonator ,
Public

Stimati camarazi ,
In numele Grupului de Filiale SCMD III Zona Sud , va rog sa-mi permiteti sa felicit ACTIUNEA desfasurata de Presedintele Sindicatului Col.dr.Mircea DOGARU la Bucuresti ,cu ministrul de interne si  Delegatia Filialelor SCMD din Zona de Sud Vest ,de la Targu Jiu ,la intalnirea cu premierul Romaniei dl.Victor PONTA .
In acelasi timp ,sunt informat ca urmeaza o astfel de actiune la Alexandria .Rog Biroul Operativ al  Filialei 1 Alexandria ,sa ia legatura cu factorii responsabili ai USL locali ,sa pregateasca aceasta activitate si sa ne comunice detaliile ,pentru a fi in masura sa participam .
Publicam rezultatul intalnirilor :

Honor et Patria ,Vae Victis !

Vicepresedinte Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti 
Colonel Victor Popescu

02.11.2012


Negocieri (3)

Astazi, 02.11.2012, o delegatie a SCMD, formata din  Col. Mircea Dogaru, Col. Tudor Marian, Col. Ionascu Victor, a purtat o discutie cu ministrul de Interne, dl. Mircea Dusa.

Ii anuntam pe toti colegii nostri, proveniti din MAI, ca vor primi drepturile restante in lunile noiembrie si decembrie a.c.

De asemenea, si domnul ministru de Interne, care si-a dat déjà acordul prin semnatura,  va face toate demersurile necesare pe langa Premier si dl. Ministru Florin Georgescu pentru promovarea  ordonantelor de urgenta solicitate de SCMD, pana la inceperea campaniei de alegeri generale.

Anuntam pe toti membrii SCMD ca s-au facut demersuri pentru ca delegatii filialelor noastre  din teritoriu sa aiba o intalnire cu dl. Ponta, astazi, la Targu Jiu.

Rugam presedintii filialelor din zona sa ia legatura cu dl. Col. Sturza Alexandru, presedintele Filialei SCMD Deva, pentru detalii.
  
Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Negocieri (4)

Dragi camarazi,
 
Azi, 02.11.2012, cunoscind programul d-lui Prim ministru Ponta, faptul ca va fi prezent la Targu Jiu, am pregatit o delegatie SCMD din teritoriu care sa poarte o discutie cudomnia-sa. 
 
Va informez ca delgatia, formata din Col. (r) MISU NAON (Filiala Craiova) si Col.(r) MUNTEANU VASILE (Filiala Targu Jiu), a fost primita de dl. Prim ministru si cu concursul d-lui ministru de Interne MIRCEA DUSA, care, va reamintesc, in acesta dimineata a avut o intalnire la Bucuresti cu presedintele SCMD.
 
Cu condescendenta si respectul nostru fata de politica in domeniul social, promovata de GUVERNUL USL, de reparatiile morale la care s-a angajat acest Guvern, delegatia care a reprezentat vointa ferma a tuturor militarilor in rezeva si retragere (madatata fiind de filialele din Zona Sud Vest ale SCMD) au cerut semnarea si publicarea celor doua ordonante de urgenta, actiune care treneaza de doua saptamini.
 
RASPUNSUL D-LUI PRIM MINSTRU A FOST POZITIV,  specificind faptul ca daca revendicarile SCMD nu se vor putea indeplini integral, se vor realiza partial (numai pentru ministerele care au bani) celelalte urmind sa beneficieze de aceleasi drepturi incepand cu 01.01.2013 (Detalii-Col.MISU NAON).
 
CONCLUZII:
Consider ca am reusit sa ma achit de mandatul primit de a rezolva intrarea unei delegatii a SCMD din teritoriu la Primul ministru, intr-un timp foarte scurt.
 
Va informez ca acest lucru a fost posibil cu ajutorulprefectilor de DOLJ, OLT, GORJ si HUNEDOARA sideputatului LAURENTIU NISTOR, carora le multumesc, in numele dumneavoastra.
 
Este necesar sa continuam astfel de demersuri in toata tara, la prefecti, deputati si senatori, in special la cei ai PSD.
 
Sa asiguram USL ca suntem alaturi de Guvern, de candidatiiin alegerile generale, precum si de ministrul Apararii Nationale, dl. Corneliu Dobritoiu.
 
PRESEDINTELE FILIALEI 1DEVA SCMD,
Col. (r) Sturza Alexandru