marți, 13 noiembrie 2012

Un scurt comentariu la...RASPUNSUL ASTEPTAT la APELUL DE URGENTA !


GRUPUL FILIALELOR SCMD MUNTENIA -SUD

Stimati camarazi ,

Asteptand dreptatea ,asteptam sfarsitul !...

In ultima perioada de timp ,in relatia SCMD cu partenerii de dialog si in principal cu reprezentantii aliantei  USL / ai guvernului Romaniei ,in virtutea derularii contractului social si acordurilor de colaborare incheiate ,au aparut unele aspecte tensionate , penibile .
Si asta se intampla pentru ca politicul nu a inteles, ca NU SCMD este la dispozitia LUI , ci INVERS .Asistam in continuare la LUARI de POZITII ,fie ele si in mass/media , extrem de ciudate ,din partea unor politicieni . Ma refer la pozitia ministrului Apararii Nationale ,in legatura cu situatia celor 30 000 de pensionari militari ,jefuiti in continuare de statul roman .Declaratii care mai de care ciudate, lipsite de coerenta si logica  .Politicul nu a inteles ,ca trebuie SA RESPECTE LEGEA ! Politicul NU a inteles ca drepturile noastre sunt legitime ! NU a inteles ca NOI avem un contract semnat cu TARA ,pe care el o gestioneaza discretionar ,in functie de interesele lui si ale altora ,din exterior .NU a inteles ca avem obligatia legala  ,prin juramant ,de a apara independenta ,suveranitatea si democratia constitutionala .Este mult de discutat aici ...Il avertizam totusi !
Am citit mesajele CAMARAZILOR de la BRASOV si IASI ,am urmarit cu mare atentie dar si ingrijorare ,demersul facut de delegatia condusa de dl.Col. Misu Naom la Tg.Jiu ! Am escaladat derizoriul domnilor ! Chiar numai avem simtul masurii si al notiunii valorilor ? Chiar daca pentru un singur militar ,se punea problema incalcarii drepturilor ,pentru guvern si administratia prezidentiala ,TREBUIA sa constituie o problema FUNDAMENTALA ,care necesita REZOLVARE IMEDIATA !  Afirm cu toata raspunderea ca ,APELUL DE URGENTA adresat de PRESEDINTELE FILIALEI 1 BRASOV ,ministrului Apararii Nationale ,este APELUL TUTUROR FILIALELOR SCMD si APELUL TUTUROR membrilor de sindicat .
Am inteles si comentariul camarazilor de la IASI .Au  dreptate !
Domnule ministru al Apararii ,aveati obligatia sa raspundeti (intr-un fel si in consecinta sa VA ASUMATI responsabilitatea acestui raspuns  ) APELULUI facut de camarazii din Brasov ! Ce mare secret ASCUNDE acest raspuns ? Este raspunsul care TREBUIE sa ni-l dati noua ,TUTUROR celor furati  si umiliti in continuare de guvernul din care faceti parte ! Unde se duc acesti bani ? Cum de este posibil sa platiti pensii marite ilegal ,fara nici-o motivatie / justificare ,fara nici-un principiu legal ?
Ce fel de drepturi respectati si  ale cui ? Respectati legile anticonstitutionale date de guvernul mafiot Boc ? 
FILIALA 1 PITESTI ,a vrut sa fiti martor si ati fost  ,pentru a vedea direct, SEMNALUL pe care-l transmite TARII ,in sustinerea dv.stra ,in alegerile locale si implicit , in ocuparea portofoliului de ministru al Apararii si l-a transmis !
 Personal ,in ziua in care ati fost audiat la comisia de specialitate in Parlamentul Romaniei ,pentru a trece cum se spune examenul ,v-am transmis succesiv ,mesaje de sustinere ! Am facut tot  posibilul  si ne-am implicat fara precedent si fara echivoc ,sustinindu-va  in alegerile locale ; 
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE ,a fost singura organizatie ce s-a implicat direct ,in sustinerea USL pentru luarea guvernarii ,atat prin mesajele transmise cat si in sustinerea reala ,la centru si in teritoriu .Nici-o alta organizatie /asociatie  militara ,NU a facut asta ! 
Despre ce onorabilitate a sustinerii unei CONVENTII discutam ?
Domnule ministru al Apararii ! Este URGENT NECESAR ,SA RASPUNDETI APELULUI DE URGENTA care va fost transmis de PRESEDINTELE FILIALEI 1 BRASOV ,dl.general prof.dr,univ.PETRISOR MANDU !
TOATE FILIALELE SCMD ,cred , ASTEAPTA ACEST RASPUNS !
In situatia in care NU doriti  asta , GRUPUL FILIALELOR SCMD MUNTENIA -SUD ,PROPUNE INTREGULUI SINDICAT MILITAR ,SA VA CHEME IN PIATA VICTORIEI ,pentru a raspunde intrebarilor noastre !

HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

PRESEDINTELE FILIALEI 1 PITESTI ,
VICEPRESEDINTE COORDONATOR Filialele Sud Muntenia
Colonel ec.Victor POPESCU