miercuri, 12 decembrie 2012

APEL pentru toti membrii SINDICATULUI CADRELOR MILITARE : SEMNATI Petitia online a postului de televiziune Antena 3 !


GRUPUL FILIALELOR SCMD <<MUNTENIA SUD >>
Vicepresedinte CD Coordonator




Avem cu 110 parlamentari in plus! Riscam sa depasim nivelul maxim de prostie pe m² acceptat de UE
Aciduzzul | 12 decembrie, 2012 
maimute parlament11 150x150 Avem cu 110 parlamentari in plus! Riscam sa depasim nivelul maxim de prostie pe m² acceptat de UEFaptul ca Romania va avea peste 100 de parlamentari in plus ca urmare a alegerilor de duminica nu este privit deloc cu ochi buni de oficialii UE. Bruxelles-ul a avertizat Bucurestiul ca tara noastra risca sa depaseasca nivelul maxim de prostie pe m² acceptat la nivelul institutiilor UE. „Dupa ce ca veti avea in Parlament zeci de persoane cu dosare penale, mai aveti si zeci de indivizi care fac parte din partidul lui Dan Diaconescu. In plus, USL si PDL sunt si ele bine reprezentate la nivelul idiotilor trimisi in Parlament. Si, peste toate, numarul parlamentarilor a crescut cu 110 persoane. E mai multa prostie pe m² decat putem tolera la nivelul UE”, se spune in scrisoarea venita pe adresa Parlamentului.
Daca Romania nu gaseste in cel mai scurt timp posibil o solutie prin care sa reduca numarul parlamentarilor, sau macar sa-i inlocuiasca pe cei mai prosti dintre ei, tara noastra risca sa fie exclusa din UE.
Asta cu atat mai mult, spun oficialii UE, cu cat nivelul de prostie pe m² este la cote exagerate nu doar in Parlament, ci si la Cotroceni.

----- Forwarded Message -----
From: petreaca marian <marian.petreaca@yahoo.com>
To:
Sent: Wednesday, December 12, 2012 12:00 PM
Subject: SEMNEAZA Petiția Antenei 3 pentru modificarea legii electorale

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_antena_3_pentru_modificarea_legii_electorale-p52150140.html

Vicepresedinte CD Coordonator
Colonel Victor POPESCU