miercuri, 5 decembrie 2012

QVO VADIS SCMD ?


Mos Nicolae aduce sarbatorile

GRUPUL FILIALELOR SCMD <<MUNTENIA SUD>>

VICEPRESEDINTE CD/COORDONATOR

Cu siguranta ,NIMENI dintre NOI ,cei afectati de atitudinea  bizara si fara precedent  in politica de APARARE a TARII ,a unor AVENTURIERI care si-au facut din politica un slogan si le-am dat girul LOCALELOR ,NU  s-ar fi asteptat ,la NERESPECTAREA  unui PROGRAM DE GUVERNARE facut pe picior .  SURPRINZATOR ,se cred NEMURITORI in politica ...! Fals ! 
Nimic mai malitios  ,nimic mai urat ,NIMIC mai COMPROMITATOR ! La asa Presedinte al Tarii ,asa GUVERN ! Se potriveste ca o manusa !
Cu siguranta, nimeni dintre noi ,NU mai cred in ei , dar cred in adevar si cred  in VICTORIE !
Dincolo de  jocurile politice abjecte ale momentului ,cred cu tarie in cauza NOASTRA . In ultima perioada de timp ,au inceput sa<< bata toba>> ,   REPREZENTANTII  ANCMRR ,chipurile ,se dau mari sfatuitori si vindecatori ai trecutului lor malefic Oprescian  ! Din cand in cand ,isi scot din mucegaiul  carierei uniforma si incearca sa-si lustruiasca nasturii vestoanelor kk ,pentru a participa la ceremonii slugarnice care nu au nimic comun cu onoarea si demnitatea militara ! Odata cu Presedintele EXPIRAT , in sfarsit au EXPIRAT si ei  cu PARTIDUL LOR DE SUFLET  , UNPR !   Am avut si avem un crez : SINDICATUL MILITARILOR ! Din pacate ,incet ,incet ,se stinge !  Credeam ca la APELUL PRESEDINTELUI SCMD , sindicalistii militari din Bucuresti si Ilfov,conform solicitarii PRESEDINTELUI SCMD ,vor bloca intrarile si iesirile in si din Cotroceni ,la ceremonia depunerii coroanelor la Monumentul Eroilor Genisti ...,aiurea  !!! ,de fapt am constatat ca era  PRESEDINTELE SCMD cu EL insusi...! Si putem continua...
Cand sunam MOBILIZAREA ?
Este foarte clar ca TREBUIE sa ne reorganizam ,sa facem din aceasta structura ,un SCUT al APARARII DEMOCRATIEI in Romania si in primul rand al APARARII DREPTURILOR MILITARILOR ! Este foarte clar ca in actuala clasa politica ,NU trebuie sa avem incredere ! Nu am cerut si nu vom cere ,decat RESPECTAREA LEGII ,care este mai presus de orice ! 100 de militari profesionisti rezervisti ,organizati intr-o structura democratica ,luptatori si patrioti adevarati ,vor insemna FORTA si TARIA de a mobiliza la randul lor ,mii ,zeci de mii ,sute de mii si milioane, impotriva mitomanilor si neavenitilor din politica Romaniei ,care prin furt si santaj ,din mandat in mandat ,stau si vor in continuare sa vegeteze  in scaunele parlamentare ,erijandu-se in reprezentantii poporului ...Care popor ? Si ce fel de reprezentativitate ? In interesul cui ?
Am citit si retinut cu interes MESAJUL Presedintelui Filialei 1 Brasov ! Am reluat si am transmis nenumarate mesaje de ridicare a nivelului combativ al membrilor SCMD ! Totul s-a risipit ! Nimic nu mai este asa cum a fost ! Nimeni nu mai spune un cuvant despre penala Roberta Anastase !
De cand si pana cand ,militarii primesc pensii dupa legile civile ? Sa intram in paginile ISTORIEI domnilor si sa lasam civilii cu meseriile si profesiile lor ,iar NOI sa ne ocupam de JURAMANTUL si CONTRACTUL cu TARA ! Ce persoana cu discernamant poate accepta, ca profesia si functiile  militare ,pot fi  asimilate profesiilor si functiilor civile ?  Inteleg aspectul democratic pana la un punct .Mai departe ...no comment !
S-au pierdut in eter  ,rand pe rand ,ca in celebrele desertaciuni ale vietii ,cerintele legale ale drepturilor noastre consacrate prin legi organice ! Nu este intamplator ! ''Puterea''chipurile ,reprezentata in cea mai mare din neaveniti ale unei societati mafiote  , SE TEME de atitudinea noastra ! Va veni insa vremea asumarii  RASPUNDERII ! Va veni vremea Judecatii drepte ! 
Nu ma asteptam ,in preajma sarbatorilor de iarna 2013 ,sa devin mesagerul sufragiilor militarilor profesionisti in rezerva si retragere din Filialele SCMD <MUNTENIA SUD> ,pentru intrebari al caror raspuns ,se constituie intr-o singura intrebare :

Qvo Vadis SCMD ?

Cu prilejul SARBATORILOR DE IARNA 2013 ,in numele Grupului Filialelor SCMD <MUNTENIA SUD> adresez TUTUROR celor ce purtati in inima ROMANIA si BUNA CREDINTA , urari de sanatate ,fericire ,putere de munca si LUPTA ,pentru binele nostru comun !

LA MULTI ANI CAMARAZI !

Honor et Patria ,Vae Victis !

Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti 
Colonel ec.Victor POPESCU