marți, 18 decembrie 2012

INCREDIBILA ,dar pana la urma" CREDIBILA" DECIZIA domnului Ponta !


GRUPUL  FILIALELOR  SCM  <<MUNTENIA SUD >>
Vicepresedinte CD/Coordonator

Stimati colegi /Presedinti ai Filialelor SCM <<MUNTENIA SUD >>

Luptam de trei ani pentru reconsiderarea ONOAREI ,DEMNITATII si VALORILOR INSTITUTIEI MILITARE ,furate in mod criminal de guvernele PDL ,la care au pus umarul UNPR si UDMR ,doua echipe politice constituite ilegal ;
Luptam de trei ani pentru apararea democratiei constitutionale ,a drepturilor fundamentale ale cetatenilor Romaniei ;
Luptam de trei ani pentru apararea drepturilor MILITARILOR ,ANULATE fara nici-o retinere ,de cel pe care dl. Ponta ( "pontanacul" ," pisoiul sau porcul" ,cum a fost numit de Oprea/Basescu si chiar Nicolicea in unele emisiuni televizate ) ,s-a pronuntat FARA EZITARE  (!!!???>...) sa-l numeasca Vicepremier ...,cel care ,impreuna cu PDL si UDMR ,a distrus spiritul de corp al cadrelor militare si a dus in derizoriu ,onoarea ,demnitatea si valorile supreme ale institutiei militare .
 El este cel care o exalta pe Udrea si-l decora pe Boc .El este acela care ,cu sleahta lui de traseisti politici ,a ridicat mana la numaratoarea lui Anastase Roberta ,  penala ,care ne-a furat la lumina reflectoarelor si camerelor de luat vederi ,Legea pensiilor . A fost singurul ministru  care a DISTRUS  sistemul pensiilor militare de stat devalizand bugetul M.Ap.N si EL este acela care a furnizat lui Basescu ,o ''armata de rezerva ''/ 2700 colonei  ,carora le-a agatat grade militare ilegale .Pe cat de mari ,pe atat de subtiri , nesemnificative ,sinistre si penale ! 
Pentru acestea si pentru multe altele ,EL ,penal negru pe alb ,este numit Vicepremier .De ce ?
Unde este TOLERANTA ZERO fata de cei care au incalcat si incalca legea domnule Ponta ? Nu acesta este punctul zero ,din Programul de Guvernare pe anul 2012 ? Unde se regaseste sloganul <<DREPTATE PANA LA CAPAT>> in care chiar am crezut ?
NU se putea o alegere mai NEFERICITA ca aceasta !
Nici domnul Dusa ,NU cunoaste nimic la M.Ap.N .Ce se urmareste la acest minister ? Satisfactie pentru Basescu si stergerea urmelor sau mentinerea camarilei lui Oprea ?
Domnilor ,
Este momentul sa reamintim USL ,ca cetatenii care au votat ,au votat pentru a scapa de Basescu si PDL !
Reamintim dl.ui Ponta ca declaratiile politice ca si programul de guvernare ,se  RESPECTA !
Reamintim dl.ui Ponta ca ANGAJAMENTUL Sindicatului Cadrelor Militare asumat fata de USL ,a fost indeplinit !
Reamintim dl.ui Antonescu ca liberalul Cornel DOBRITOIU ,a inceput o REFORMA CONSTRUCTIVA a armatei Romaniei si numai EL o poate continua ,deoarece este un militar de cariera profesionist ! De ce ati cedat  ministerul PSD-ului domnule Antonescu ?
Reamintim dl.ui Dogaru ca trebuie urgent ,sa evaluam potentialul Filialelor SCM ,sa stabilim etapele de timp si strategia de actiune .Cu cat mai repede ,cu atat mai eficient .Imediat ,dupa anuntarea guvernului ,Biroul Operativ al SCM ,trebuie sa reaminteasca premierului ,problemele pensionarilor militari si modul de rezolvare prin COMUNICAT OFICIAL .Daca nu se intampla asta   ,DIALOGUL cu USL trebuie mutat in strada .
In aceasta directie ,pana la 15.01 2013 ,ROG  Presedintii Filialelor SCM <<MUNTENIA SUD>>,sa stabileasca si sa transmita numarul mds ,participanti incepand cu 24 ianuarie 2013 ,la Bucuresti ,in Piata Victoriei si la Cotroceni .

Vicepresedinte CD/Coordonator
Presedintele Filialei 1 Pitesti
Col.r.Victor POPESCU