marți, 10 decembrie 2013

Adunarea Generala a Filialei 1 Pitesti


                                                     ...esenta vietii este vointa de a fi tare!...( Nietzsche )

         Joi - 19 decembrie 2013, 10.00:h, in sala AMFITEATRU a Muzeului Judetean Arges, se vor desfasura lucrarile AGF 1 Pitesti. Sunt invitati : Maestrul Avocat SAVU ION, Presedintele Filialei Curtea de Arges si Presedintele Filialei Campulung Muscel, membrii de sindicat ai Filialei 1 Pitesti si membrii ANCMRR Subfiliala Vlad Tepes-Pitesti.
Contextul specific al starii in care se gasesc majoritatea membrilor de sindicat in ceea ce priveste pierderea dreptului fundamental si constitutional/legal, la pensia militara de serviciu, ne obliga la o abordare extrem de serioasa din punct de vedere juridic.
Prin urmare, Biroul Operativ al Filialei 1 Pitesti, trage semnalul de alarma pentru toti membrii de sindicat, RECALCULATI  de fostii membrii ai cabinetului Boc, de a fi prezenti in TOTALITATE la aceasta adunare, pentru a dezbate MASURA INVESTIRII CU TITLUL EXECUTORIU a Sentintelor Civile ramase DEFINITIVE si IREVOCABILE prin DECIZIA CURTII DE APEL Pitesti.
Membrii de Sindicat aflati in aceasta situatie, vor avea UN exemplar in copie xerox a S.C.din Dosarul ce face obiectul RECALCULARII si suma de 20 ( douzeci ) lei.
Atragem atentia ca incepand cu aceasta data, Biroul Operativ al Filialei Pitesti, va reprezenta NUMAI interesele membrilor de sindicat cu cotizatia achitata in totalitate ( 120 lei ) pe anul 2014.

Presedintele Biroului Operativ al Filialei 1 Pitesti
Vicepresedinte CD/ Coordonator
Colonel , Victor Popescu