miercuri, 19 februarie 2014

ACEASTA ESTE PREOCUPAREA USL! ACESTIA SUNT REPREZENTANTII PROMOVATI DE USL! TUPEUL, MANIPULAREA SI LUPTA PENTRU PUTERE COROBORATE CU INCOMPETENTA, CORUPTIA SI IRESPONSABILITATEA, AU PRABUSIT ROMANIA! D E M I S I A SI INCEPEREA URMARIRII PENALE!

Ministrul Muncii i-a acordat soţului său pensie şi cel mai mare grad de invaliditate. Iulian Câmpeanu, filmat în timp ce mergea pe stradă. VIDEO, asta dupa ce l-a aranjat si pe fiul sau la ASF cu salar de 11.000 de euro/lunar.

Publicat la: 19.02.2014 
Actualul ministrul al Muncii, Mariana Câmpeanu, i-a acordat, în 2005, soţului său Iulian Câmpeanu, pensie şi indemnizaţie de însoţitor ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate. Gradul de invaliditate şi indemnizaţia de însoţitor a fost acordată de Casa de Pensii Ilfov,al cărui şef era atunci Mariana Câmpeanu. În 2014, Iulian Câmpeanu primeşte în continuare aceste beneficii acordate de soţia sa, deşi a fost filmat în timp ce mergea singur pe stradă.
Iulian Câmpeanu primeşte în urma unei decizii a soţiei sale, Mariana Câmpeanu, pensie de invaliditate şi indemnizaţie de însoţitor, se arată într-o investigaţie a Centrului de Investigaţii Media.

În 2005, la o zi după ce i s-a desfăcut contractul de muncă, Iulian Câmpeanu s-a prezentat la Casa de Pensii Ilfov, deşi era domiciliat în Bucureşti, pentru a depune o cerere de acordare a pensiei de invaliditate. Deşi documentul depus de Iulian Câmpeanu nu a fost completat necorespunzător, nefiind clar cărei Case de pensii îi era adresat, cererea a fost înregistrată de Casa de Pensii Ilfov, al cărui director executiv era Mariana Câmpeanu,  pe 2 martie
(preluare e-mail)