miercuri, 26 februarie 2014

NU ! CU INCHEIEREA ACORDURILOR DE SPRIJIN PENTRU USL , SUNTETI IN EROARE!



Gata, s-a spart! Ne-am ales doar cu ţepe pe mana rezervistilor care "au pus botul" la fagaduintele USL! Ne-am invatat lectia sau iar "o muscam" cu aceeasi placa a fagaduintelor?

Si el e PSD-ist!
Si PSD ne-a mintit!

Prezentul material poate contine erori!Curvariile sicurvarasiilesunt greu de anticipat. Mai ales cele politice! Adica ceea ce nu vor ele, poate le impunproxenetii politici. Dar e posibil si invers!

Am atras mereu atenţia asupra faptului că este una dintre cele mai mari erori ca un militar sau fost militar, sa puna botul la promisiuni politice. Mai ales la cele pe termen lung! Si mai ales in conditiile in care am constatat la modul pragmatic ca imediat dupa inscaunarea USL, alianta ne-a dus cu presul zi de zi. Acum poate si-au invatat lectia si cei mai optimisti.  

Azi s-a incheiat cu dragostea in cadrul USL, alianta sprijinita cu sarg de anumiti rezervisti care s-au bazat pe niste promisiuni efemere ale acesteia, in conditiile in care istoria ultimilor ani a demonstrat ca niciun copil nu mai crede in minciunile politice. Sau poate doar copiii nu mai cred in astfel de minciuni. Se incheie asadar o epoca in care USL nu a indeplinit nicio promisiune fata de rezervistii romani, iar de azi inainte nu mai exista nici USL, asa ca s-a incheiat si cu speranta nutrita de unii creduli cum ca alianta va rezolva mai incolo promisiunile neonorate. Exista in schimb o alta alianta grupata in jurul PSD. PSD condus de Naum Ponta, care in nume personal, atat i-a mintit si i-a dus de nas pe rezervistii romani, incat si Pinocchio s-ar fi ascuns in locul sau intr-un cotlon al istoriei. Dar ce putem sa ii cerem unui individ din generatia de dupa blocuri care si-a luat la misto si propria teza de doctorat, despre care a considerat de cuviinta ca este mai lejer sa oplagieze (adica sa o fure), decat sa o conceapa. In final, ne-am ales (temporar) cu un PSD - care este fratele geaman al PD-L, ambele partide fiind avortatede fostul FSN. FSN fiind formatiunea odraslelor fostilor nomeclaturisti ai PCR. Asadar am ajuns la mana PSD care are cu orice de-a face, numai cu social-democratia veridica - nu, sprijinit de niste partidulete sau formatiuni fantoma, care candva au lovit in plin in rezervistii romani, precum UNPR, mai nou UDMR si reprezentantii minoritatilor nationale. PC nici nu prea mai conteaza in ecuatie. Si-a datarama pe fata complet si acest partidulet, care nu este decat o extensie a intereselor lui Felix, cu tot cu angajatii A 3 care nu isi fac decat rating telenovelist pe necazurile romanilor. Daca va rezista USD pana in 2016? Nu, nu va rezista. Va urma in mod cert soarta PD-L, caderea USD fiind un déjà vu à la PD-L! Nici opozitia nu sta deloc bine, si mai mult ca sigur ca vom avea parte de alegeri anticipate. 

Dar in toata povestea aceasta, poate exista si un lucru bun pentru rezervistii romani. Este posibil doar in conditii de unitate, unitate la care multi au facut apel, insa dupa o idee care in final s-a dovedit complet eronata, cum ca unitatea trebuie sa se realizeze in jurul unui partid sau altul, nu a intereselor noastre! In contextul politic care se intrevede si in conditii de solidaritate deplina, acum este momentul sa pulsam! Noi nu mai avem ce pierde, si practic ne-am resemnat in acesti ani despre cum este cu minciunile politicienilor zilelor noastre. Nu trebuie decat sa facem ceea ce ne-au facut politicienii noua, pe fondul clasicei metodedivide et impera. Adica sa ii lovim in ceea ce ii doare cel mai mult si sa ii tocam pe rand, ei fiind atat de dezbinati, incat orice sprijin adus unei tabere sau alteia, poate reface oricand orice majoritate. 

Acum USD este la putere! Nu mai avem timp nici de multe negocieri, nici de scenarii! Daca USD nu ne ofera in scurt timp drepturile pe care le revendicam de 4 ani, atunci trebuie sa ne unim eforturile si sa contribuim din plin si cat mai grabnic la trimiterea acestei aliante cu PSD in frunte, la groapa istoriei, alaturi de cea portocalie. Este evident ca ori cu noi, ori fara noi, USD tot acolo va ajunge si va intra pe trend descendent pe fiecare zi de guvernare ce trece. Dar ma stim ca alianta ca orice alta alianta de guvernamant, e disperata de orice atitudine negativa a societatii contra sa care ii pot grabi prabusirea chiar si cu o zi mai devreme. De aceea avem tot dreptul ca in cazul neindeplinirii revendicarilor noastre in timp scurt de aceasta data, sa acceleram ceea ce oricum se va intampla, poate chiar pana la finele anului!

PD-L nu se va mai revigora niciodata, este clar, cu toata schema de inducere in eroare a societatii prin camuflarea acestuia acum inapoia asa-zisei Miscari Populare. PNL este in opozitie. Momentan. Cica s-ar intampla ceea ce era evident pentru multi dintre noi, si pana si comunisto-liberala Eva Braun von Campeanu se va dezice de PNL! Comunisto-liberala se afla de ceva vreme contra oricarei doctrine liberale. Dar acum, pe bune! Ce mare smecherie? La ce sa ne mai asteptam la o asa-zisa liberala nascuta in '48, ghiftuita timp de 41 de ani de comunisti! Si probabil, care a avut si ceva deceptii din partea unui fost ofiter care nu a luat-o de nevasta decat de cateva ori, si nu definitiv, din moment ce pensiile militare ii stau in gat madamei comunisto-liberale hranita toata viata numai de stat! Dar nu trebuie sa ne aruncam prea tare nici sa sprijinim PNL sa revina la putere. La urma urmei, a contribuit in mod egal in cadrul USL la acelasi regim de minciuna la adresa noastra. 

Complicat tablou, nu? Asa este, dar dincolo de a mai face planuri pe termen lung, ar trebui  sa tragem concluzii din propria noastra lectie si sa actionam pe termen scurt. Iar ceea ce avem de facut pe termen scurt, este sa readucem aminte maine principalului partid de la putere si lui Ponta ca ne-au mintit, iar in cazul ca nu se dezmeticesc tot maine si mai mult ca sigur ca nu se vor dezmetici, atunci de poimaine fiecare dintre noi avem datoria sa le grabim expeditia acestora spre groapa istoriei. Altfel, o vom fura din nou, cum am furat-o si cu USL! Adica cu urmasii nomenclaturistilor din '89. Fratii lor fiind in barca portocalie!  Mama lor de parveniti neo-comunisti dedupa blocuri, si unii si altii!


NIHIL SINE DEO
Ar mai fi ceva concluzii! A sosit timpul ca acei rezervisti care au incheiat aliante cu un partid sau altul, sa isi faca mea culpa, sa dispara cel putin o perioda din peisaj si sa se ocupe mai mult de educatia propriilor nepoti. Cei care mai au inca in plan astfel de aliante, inseamna ca nu au inteles nimic din lectia primilor! Din aceasta zi, istoria politica si nu numai a Romaniei devine complet imprevizibila. Situatie in care militarii nu vor reusi niciodata sa isi recupereze niste drepturi elementare, decat daca se impun ei in fata politicienilor, si nu invers. Avem si exemple! In Turcia, Constitutia este garantata de armata, armata in care populatia are incredere mai multa decat in orice politician. Iar in Romania, cca. 80% din populatie are incredere tot in armata, infinit mai mult decat in orice politician,  decat in orice institutie, si decat in justitie. Nu avem nevoie de exemplele UE, SUA sau de alte realitati paralele fata de ceea ce se intampla in Romania. In UE si in SUA, politicienii au cat de cat un Dumnezeu, nu ca in Romania, de aceea Romania a devenit doar o tara-paria pt. UE si SUA. Cine are minte, sa si-o deschida, cine are spirit - acum trebuie sa actioneze!
Publicat de R-26500

In calitate de lider al Filialei 1 Pitesti, NU am de ce, EU si camarazii mei, sa ne facem mea culpa!
Sa nu confundam incheierea unui acord de sprijin, cu actiunile concrete ale partilor. NOI le-am respectat intocmai, EI NU! Noi am fost de buna credinta, sinceri, hotarati, curati!
EI NU! Si putem continua!
De ce atunci, sa ne facem mea culpa? Cand am luat hotararea de a intra in SCMD, am fost convins ca aceasta alternativa la marea muta, va constitui detasamentul inaintat al tuturor structurilor militare,in lupta pentru apararea drepturilor legitime ale cetatenilor / militarilor in primul rand!
Ca nu a fost intotdeauna asa, a cui este vina?
Si fara teama de a gresi sau a exagera, Filiala 1 Pitesti, a fost, este si va fi, una din cele mai active filiale SCMD din Romania. Prin urmare, cred ca a sosit mult-ASTEPTATUL moment, sa invitam la unitate de actiune TOATE FORTELE SCMD! Partidele politice nu mai sunt viabile in Romania. FSN a inceput prin setea de putere cu orice pret, iar PSD a terminat USL, tot in aceasta maniera.
''COPILUL MINUNE'' USD''modelat''de cei mai contestati ''politicieni''Ponta, Oprea si Voiculescu, TREBUIE demontat piesa cu piesa! Asta trebuie sa facem noi.Sa votam oameni responsabili, adevarate personalitati , profesionisti, onesti, curati, cu frica lui Dumnezeu pentru tara si NU lichelele partidelor politice!
PNL, un partid istoric, cu toate pacatele lui, a avut demnitatea si onoarea, sa plece dintr-un parteneriat murdar! . Acum se poate identifica cu precizie, cine a fost si este impotriva noastra! 
domnilor de la R 26500! Asa cum a venit Johanis de doua ori la Bucuresti ca sa plece la fel, asa am patit si NOI!
Cred ca acum ,  SCMD si nu numai, stie cine-i sunt inamicii!
Sunt multe de spus, vom avea timp si pentru asta!
Acum va chem sa veniti alaturi de noi! Sunteti gata?

 Honor et Patria, Vae Victis!

Liderul Filialei 1 Pitesti
Victor Popescu