vineri, 21 februarie 2014

PNL ESTE TOTUSI UN PARTID ISTORIC FATA DE ''GLORIOSUL''PSD - CONTINUATORUL SETEI DE PUTERE A LUI ILIESCU! DE ACEEA ROMANIA ESTE PRABUSITA! SA URMARIM SI CAPII NOII ALIANTE USD : PONTA, VOICULESCU ( DANIEL CONSTANTIN ) SI OPREA - ADEVARATE ''CELEBRITATI'' CONTESTATE ZI DE ZI !

 
Alianţa în care au crezut milioane de români, făcută praf de setea de putere absolută a PSD
Ponta: Antonescu a luat practic decizia de a merge singur la prezidenţiale. Vom avea şi noi candidat
 

Ponta: Antonescu a luat practic decizia de a merge singur la prezidenţiale. Vom avea şi noi candidat
PSD se spală pe mâini de susţinerea lui Crin Antonescu la prezidenţiale după ce Victor Ponta a devenit premier de două ori cu ajutorul liberalilor.
Liderii PSD de la centru şi din teritoriu s-au reunit, joi, la Hotelul Rin din Capitală, alături de reprezentanţi ai UNPR şi PC.
La reuniune au participat Victor Ponta, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, precum şi miniştri, preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari ai celor trei partide.
După întâlnire, Victor Ponta a declarat că are "convingerea" că liderul PNL Crin Antonescu a luat decizia de a candida la Preşedinţie singur.
"Am, ca şi alţii, convingerea că domnul Antonescu a luat practic decizia de a merge singur şi de a fi un candidat din opoziţie, pentru că până acum candidaţii la Prezidenţiale care au candidat din opoziţie au câştigat", a spus Ponta.
Crin Antonescu "a decis să candideze la prezidenţiale fără a-şi asuma răspunderea guvernării până atunci", a afirmat Ponta joi, precizând că poate înţelege acest lucru "la nivel politic, nu şi personal".
Victor Ponta s-a declarat dezamăgit de această presupusă decizie. Întrebat dacă PSD ia în calcul să aibă un candidat propriu la prezidenţiale, Ponta a răspuns negativ în faţa camerelor de luat vederi.
Victor Ponta le-a spus însă liderilor PSD, UNPR şi PC reuniţi, joi, că în condiţiile în care Crin Antonescu va candida singur la prezidenţiale, USD va avea un candidat propriu, au precizat surse participante la întâlnire citate de Mediafax.
În acest context Ponta a arătat că USD (alianţa PSD, PC, UNPR) va avea şi ea un candidat la prezidenţiale, respectiv persoana care se va situa cel mai bine în sondajele de opinie şi va avea şanse să câştige Preşedinţia României.
Gandul.info relatează la rândul său că Ponta a ţinut să-şi mobilizeze colegii joi avertizându-i că "dacă USD (alianţa PSD - PC - UNPR) nu câştigă alegerile prezidenţiale, scapă cine poate. Se va repeta situaţia din 2005 şi 2010".
După întâlnirea de joi cu baronii PSD, Victor Ponta a anunţat că îşi menţine poziţia în legătură cu restructurarea Guvernului, în dezacord cu liberalii. Klaus Iohanis poate fi doar ministru de Interne sau, dacă nu, ministru de Finanţe şi vicepremier, a transmis liderul PSD.
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat la rândul său, joi, că nu înţelege de ce nu vor liberalii un vicepremier de la PC, transmiţându-le în acelaşi timp că "ar fi urât" din partea lor să depună o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern din care încă fac parte.
Solicitat să comenteze posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului care să fie sprijinită şi de către PNL, Dragnea a răspuns: "Sper să nu ajungem acolo, ar fi urât ca vechi camarazi să ajungă să depună o moţiune de cenzură împotriva unui guvern din care încă fac parte".
Surse din USD au declarat pentru gândul că miercuri se va rupe USL, când miniştrii PNL nu vor veni la şedinţa de guvern. "Asta în caz că nu anunţă ei ruperea USL luni sau marţi".