duminică, 8 iunie 2014


..adevaruri care trebuie spuse...
(preluari de pe net )

Daca citim Miorita ne dam seama ca exista un mare adevar in cele spuse mai jos. Traim sub blestemul Mioritei ca niste ratati intr-o tara prea buna ca sa ne mai rabde. Pacat.
Clasa politica: ratati penali sau inca neprinsi.
Intelectualii: ratati de toate felurile dovediti sau pe cale de a se desconspira.
Clasa de mijloc: ratati pe cale de disparitie.
Muncitorimea: ratati fara locuri de munca in tara lor.
Taranimea: ratati fara pamant (vezi Nana), fara unelte, fara speranta.
Militarii: ratati la datorie si ratati rezervisti. 
Armata romana: o institutie cu reforma ratata,o armata de "trasniti in NATO".
Justitia romana: o institutie cu reforma ratata si vesnic sabotata.
Administratia centrala si locala: ratati care conduc si ratati care executa intr-un mediu puturos afectat de coruptie. Periodic se dau in gat unii pe altii spre deliciul celor de mai sus care se bucura si ei de raul altora nefacand nimic spre a indrepta raul si a demasca impostura si furtul de orice fel.
Mai exista in societatea noastra sulfuroasa si o pojghita mica de idealisti care inca mai cred in principii, dar care treptat se contamineaza de la ecosistemul mioritic si care sunt de fapt vorbitori in pustiu sau ratati in devenire nu din cauza lor ci din cauza a tot ce-i inconjoara.
Pentru toti de mai sus Halep este un exemplu atipic demonstrand ca nu este de neam cu noi. De altfel tara nu a facut nimic pentru ea. L-ati observat pe jegosul latos de Nastase, acel bufon al tenisului ajuns general in Romanistan (ca-n alta tara era pus la locul lui), ce critici aducea lui Halep. E un ratat invidios care dovedeste cele de mai sus. Si pentru ca rahatul nu avea mot s-a facut si senator in gasca PSD. Apropo, am auzit ca si aventurierul plagiator a fost in tribune la Roland Garos. Din pacate este unul care aduce ghinion peste tot, nu numai tarii ci si multor nevinovati, printre care si Halep. 

Lucian unul din Romanistan


Soțul Cristinei Pocora: 

HALEP, tu NU 

ești româncă! Dă-o dracului!





SIMONA HALEP. Soțul Cristinei Pocora este de părere că Simona Halep nu este româncă. Dan Cruceru a explicat și de ce crede acest lucru. Fostul prezentator TV a postat, pe blogul personal, cele zece motive pentru care Simona Halep nu este româncă.


"1. Pentru că nouă ne place să ne plângem. Pe când ea luptă!
2. Pentru că nouă ne place să înjurăm, dar să stăm cu mâinile în sân. Pe când ea strânge din dinți și merge mai departe!
3. Pentru că noi suntem slabi din naștere. Iar ea e extrem de puternică!
4. Pentru că nouă ne e scârbă de țara noastră. Iar ea și-o laudă!
5. Pentru că noi vrem să moară și capra vecinului. Iar ea are doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor!
6. Pentru că noi suntem slabi, oameni născuți sclavi. Iar ea e, deja, o eroină!
7. Pentru că noi suntem învinși chiar înainte de a începe o bătălie. Iar ea are, deja, enorm de multe victorii!
8. Pentru că nouă ne plac petrecerile, orgiile culinare, festinurile până la ziuă. Iar ea este cu gândul doar la performanță!
9. Pentru că orice sacrifiu cât de mic, pentru noi, este prea mare. Pe când ea și-a sacrificat totul! Copilărie, adolescență, iubiri de-o vară! Totul!
10. Pentru că, atunci când abandonăm un lucru, noi spunem "Așa a vrut Dumnezeu!" sau "Asta-i soarta!". Pe când ea spune "Mâine voi fi mai bună!".
Așa că, dragă Simona Halep, am un mesaj pentru tine: tu nu ești româncă!
Dă-o dracului de Românie, de țara asta care nu ți-a dat nimic, dar căreia tu îi mulțumești după fiecare victorie! Dă-o dracului pentru că și-a adus aminte de tine de abia astăzi, iar, de mâine, te va fi uitat pentru vreun fotbalist beat mort care a făcut scandal în cluburi, dar n-a reușit nici măcar să viseze performanța pe care tu ai realizat-o deja! Dă-le dracului de onoruri pe care ți le vor înmâna cu prisosință toți liderii de moment, doar ca să-și facă ei campanie! Mâine îți vor impozita și viața!", a scris Dan Cruceru pe blogul personal.

SIMONA HALEP. Soțul Cristinei Pocora este de părere că Simona Halep nu este româncă. Dan Cruceru a explicat și de ce crede acest lucru. Fostul prezentator TV a postat, pe blogul personal, cele zece motive pentru care Simona Halep nu este românca.