marți, 24 iunie 2014

ULTIMA SANSA !



ULTIMA SANSA !
(preluare)

"Ultima şansă este să schimbăm sistemul de legi ce permite acestor multinaționale să ne înrobească şi politicienilor corupţi să ne vândă. De aceea, trebuie SĂ VOTĂM CU TOŢII CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR, cât încă mai putem şi mai avem un cuvânt de spus.  Altfel, vae victis!"  
O spune Profesorul Florin Colceag, "antrenorul de genii" recunoscut mai ales in afara tarii, atat prin lucrarile de specialitate publicate cat si prin rezultatele exceptionale ale elevilor indrumati de domnia sa, aflati acum pe posturi de varf in diferite organisme sau companii multinationale.
Sa, alegem, asadar, un presedinte care sa supuna referendumului Constitutia Cetatenilor- daca dorim cu adevarat o schimbare in bine a drumului Tarii. Nu vom mai ave alta sansa. 
Numai schimband cadrul legal vom putea schimba cadrul institutional, in tara asta, astfel incat sa reasezam lucrurile pe un fundament normal, sa se poata manifesta cu adevarat vointa societatii - nu dor cea a actualei clase politice, aflata in slujba unor interese straine de cele ale romanilor... 
Atasez textul Constitutiei modificate de noi, Miscarea pentru Constitutia Cetatenilor, publicat in Monitorul Oficial inca din luna februarie. In finalul textului puteti lectura lista cu principalii contributori la elaborarea proiectului.