joi, 17 martie 2011

COMUNICAT DE PRESA

In aceste momente istorice de importanta exceptionala pentru trecutul ,prezentul si viitorul ROMANIEI ,luand act de tradarea nationala si servilismul  reprezentantilor puterii portocalii si acolitilor ei ,de agresiunile si constrangerile la care suntem expusi ,constatand unele delimitari  ,ieftine si fara continut ,ale unor cadre militare din unele asociatii ,alte organizatii ,etc...,a neimplicarii acestora, in actiuni concrete care sa justifice statutul obtinut ,onoarea si demnitatea de militar profesionist ,credincios RESPECTARII JURAMANTULUI MILITAR si apararii democratiei constitutionale ,in scopul constientizarii TUTUROR CELOR INTERESATI ,BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI ,face public urmatorul punct de vedere :




Pentru ce ne batem noi ,membrii SCMD :

·        Pentru ca nu admitem sa ni se fure doua categorii de proprietate – gradul militar si pensia. HG 735/2010 am anulat-o noi, nu ei, dar a fost strecurata prin OUG 1/2011, intr-o lege inoperanta, 119/2010, iar consecintele ”recalcularilor “ ilegale, din perioada 28 sept 2010- 7 ian. 2011- deciziile de pensie, sunt considerate valabile si supuse revizuirii pana la 15.03.2011.

·        Ne batem pentru a ramane militari, pentru onoarea si demnitatea noastra, pentru drepturile noastre, dar si pentru onoarea si drepturile colegilor nostri de la armata, interne, SRI, SPP, etc, disponibilizati sau trecuti in rezerva (la 55 de ani, zilele acestea, practic fara compensatii si fara drept de pensie, pana la 65 de ani, deoarece nu exista nici casele sectoriale anuntate, nici comisiile de contestatii, nici normele de aplicare a Legii 263/2010).

·        Ne batem pentru drepturile militarilor profesionisti, (aruncati din nou in strada, la 45 de ani, fara a putea beneficia de pensie anticipate).

·        Ne batem pentru dreptul nostru legitim la munca, (adica pentru abrogarea capitolelor si referirilor care ne privesc din Legile 329/2009 si 263/2010. si pentru respingerea codului sclavagist al muncii).

·        Ne batem pentru dreptul la asistenta medicala gratuita, (adica pentru respectarea contractului incheiat cu noi, a principiilor sperantei legitime, coerentei legislative si neretroactivitatii legii si pentru perceperea CAS-ului civililor doar in conditiile prevazute de art. 76 (al. 1 si 2) din defuncta Lege 19/2000 si OUG 147/2002).

·        Ne batem pentru pastrarea unitatii statale a Romaniei, (adica pentru abrogarea (conform Constitutiei) a Legii 1/2011 a invatamantului si pentru respingerea antieuropenei si criminalei legi a Statutului minoritatilor).

  • Ne batem preventiv pentru a stopa promovarea proiectului stalinist-kominternist al comunistului Basescu de ”Lege privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice” (care prevede, dupa transformarea noastra in civili si ”revizuirea”, adica nationalizarea proprietatii noastre castigate, numita pensie, diminuarea cu inca 15% din ceea ce ramane, pentru anii cand ne-am servit patria ca militari, in perioada 23 aug 1944 – 22 dec. 1989).

  • Ne batem pentru ca noi si copii nostri sa nu repetam soarta inaintasilor nostri (distrusi pentru ca erau patrioti, de catre comunistii rosii, asa cum pe noi vor sa ne distruga comunistii portocalii, cu eternul sprijin al fascistilor (hothystilor) de ieri si de astazi (vezi evenimentele de pe 15-17 03).

  • Ne batem pentru ca Guvernul de slugi ai marilor asasini economici internationali sa cada (antrenand in aceasta cadere intreaga putere portocalie-rosie-alba–verde si toate legile genocidului si subminarii economiei nationale, implementate de aceasta).

  • Ne batem pentru refacerea coeziunii in randul tuturor rezervistilor din MApN, MAI, SRI, SIE etc. si pentru intarirea continua a vointei lor de a lupta in continuare pentru drepturile lor.

  • In aceasta lupta colaboram de pe principii independente cu toate fortele politice si sindicale care ne cunosc, ne inteleg si ne apara interesele.

  • Vom lupta pentru a coaliza in jurul nostru toate fortele sindicale afectate de noua lege a muncii, vom prelua la nevoie si obiectivele lor de lupta si vom creste astfel coerenta si eficienta actiunii sindicale in ansamblu.

  • Intentionam si vom deveni un partener indispensabil si intransigent fara de care guvernantii (oricare ar fi ei) sa nu mai poata dispune in mod discretionar de soarta poporului. Vom fi permanent in legitima aparare impotriva impostorilor de neam si tara si vom lupta pentru refacerea STATULUI DE DREPT , RESTABILIREA SEPARATIEI PUTERILOR IN STAT si nu vom  admite, incalcarea Constitutiei, a legilor tarii, a legilor Europene a prevederilor Tratatelor de aderare la NATO si UE precum si a altor reglementari si angajamente internationale ale Romaniei,

UNITI  VOM  INVINGE !
BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 PITESTI ,


HONOR ET PATRIA
VAE VICTIS