vineri, 11 martie 2011

joi, 10 martie 2011

Atentate prin ”aranjarea” masinilor unor magistrati incomozi Puterii. Tinte: judecatorul Mona Pivniceru, procurorul Vasile Draghici, avocatul Gabriela

Atentate prin ”aranjarea” masinilor unor magistrati incomozi Puterii. Tinte: judecatorul Mona Pivniceru, procurorul Vasile Draghici, avocatul Gabriela Ghita!

Miercuri, 9 martie 2011 16:14 | Scris de Adina A.STANCU - R.SAVALIUC
Dezvaluiri - Anchete
Unul dintre autoturismele la care au umblat maini criminale pentru ca proprietarul sa zboare de pe carosabil sau sa faca accident, a fost cel al judecatoarei Mona Pivniceru, presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania.
Aceasta informatie a fost furnizata pe postul Antena 3 de jurnalista Oana Stancu la emisiunea de marti seara a lui Mihai Gadea.
Conform jurnalistei, judecatoarei Mona Pivniceru i s-a desprins o roata de la autoturism in timpul unei deplasari de la Iasi la Bucuresti.
Am facut si noi niste verificari.
Informatia este cat se poate de reala, iar acest incident a avut loc in cursul anului trecut.
Judecatoarea Pivniceru a solicitat efectuarea unei expertize, ale carei rezultate sunt ca s-a "umblat la masina", deci a fost un atentat.
De atunci, Mona Pivniceru a inceput sa-si rareasca aparitiile publice si sa scada tonul in ce priveste cometariile sale la adresa Puterii.
De altfel, exista si alte aspecte interesante ce tin de modul in care s-a incercat reducerea la tacere a Monei Pivniceru.
Dupa ce Lumeajustitiei.ro a publicat combinatia care i se pregatea Monei Pivniceru inca dinaintea arestarii judecatoarei Georgeta Buliga, de la curtea de Apel Iasi, la nici 20 de ore, DNA o trimitea pe Buliga in judecata cu o graba suspecta.
Tot o tinta la adresa Monei Pivniceru pare a fi si modificarea pro causa a competentei curtilor de apel si a ICCJ prin legea pentru accelerarea reformelor, cand competenta de judecare a judecatorilor de la curtile de apel a fost mutata de la ICCJ la curtile de apel.
Asa se face ca Buliga a fost arestata de Curtea de Apel Bucuresti, iar recursul a fost judecat la ICCJ de Ionut Matei si Ioana Bogdan, fosta consiliera a procurorului sef al DNA.
Primul act al DNA a avut loc la 26.10.2010 (lasarea primului plic cu bani in locuinta Georgetei Buliga) adica exact in ziua publicarii in Monitorul Oficial a Legii de accelerare a reformei.
Suspiciune si la procurorul Vasile Draghici din dosarul Flota
Din informatiile noastre reiese ca de un "accident" similar pus la cale de alte maini criminale a avut parte si Vasile Draghici, procurorul care a coordonat la PNA ancheta in cazul "Flota".
Franele masinii sale au cedat cand procurorul trebuia sa plece undeva, parca in concediu, numai ca la acel moment masina era condusa de altcineva, la service i s-a aratat cum au fost taiate furtunele de frana ca sa cedeze in mers.
Chiar si fostul adjunct al procurorului general al Romaniei, azi avocat, Gabriela Ghita a avut parte de doua atentate de acest gen, din care cineva se astepta sa iasa cu funeralii, iar la cercetarea la fata locului sa se descopere asupra ei un plic cu bani, primul eveniment care a avut loc exact in perioada dintre judecarea fondului si a recursului la propunerea de arestare preventiva a lui Cojocaru, Bucur si Gheorghe Dumitru.
Al doilea atentat a avut loc dupa ce Gabriela Ghita a reclamant falsificarea semnaturilor martorei Marin Florica (sesizata chiar si de judecatoarea Luminita Zglimbea la audierea martorei, care a raspuns ca si-a schimbat semnatura de 5 ori in aceiasi declaratie !).
Si, in fine, in dosarul examenelor pentru procurori, sunt pana acum patru morti puse sub mari semne de intrebare: judecatorul Gheorghe Dumitru de la ICCJ (care a respins cererea de arestare preventiva cu motivarea ca nu exista probe si nici macar indicii, motivatia decesului fiind aceea ca ar fi facut infarct la 53 de ani ) martorul Ruxanda Constantin Daniel(accident ciudat de circulatie), managerul economic al PICCJ, Marius Tortolea (accident de circulatie in Austria) si un jandarm inecat in Olt,ultimii doi participand in noaptea de 27.11.2007 la instalarea aparaturii de inregistrare audio-video in biroul procurorului Eugen Cojocaru de la PICCJ.
Daca ne intoarcem in timp, la decesul suspect de la penitenciarul Codlea a lui Sorin Crivat in timp ce era anchetat de procurorul Selaru se pare ca mijloacele securistice de reducere la tacere pe vecie continua sa se manifeste. Plenar.