miercuri, 1 iunie 2011

COMUNICAT

       SCMDRR  FILIALA  1  PITESTI          


                                                                                                                                                                                                 In conformitate cu prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare al SCMDRR  art.44  si recomandarilor  Comitetului Director ,la INVITATIA SCMDRR FILIALA 1 CRAIOVA ,in ziua de 02 iunie 2011 ,delegatia SCMDRR FILIALA 1 PITESTI formata din Col.(r)ec.Popescu Victor -presedinte ,Col.(r) Constantin Lucian -vicepresedinte si Col.(r) Stoica Aurel , va participa la desfasurarea lucrarilor ADUNARII GENERALE a SCMDRR FILIALA 1 CRAIOVA.
Scopul intrunirii este discutarea si aprobarea PROTOCOLULUI DE COLABORARE al Filialei 1 Craiova cu Filiala Dolj a Uniunii Social Liberare ,in vederea pregatirii si desfasurarii campaniei electorale si alegerilor din anul 2012 ,precum si decernarea DIPLOMELOR DE EXCELENTA si a insemnelor de MEMBRU DE ONOARE ai SCMDRR domnilor RADU TUDOR si VALENTIN STAN .
La aceasta activitate sunt invitati Presedintele SCMDRR Dl.Col.(r) Prof.Univ.Dr.MIRCEA DOGARU ,membrii ai Comitetului Director ,politicieni ai opozitiei din judetul Dolj ,precum si reprezentanti ai presei centrale si locale .
Consideram actiunea ca atare ,de importanta majora pentru miscarea sindicala militara si un prim pas de colaborare cu toate fortele politice responsabile din opozitie, in strategia comuna de actiune pentru salvarea tarii de la dezastrul economic ,social si moral  creat de actuala guvernare ,majoritatea parlamentara si presedinte prin emiterea ,votarea si promulgarea de legi anticonstitutionale,antisociale si antinationale .
In numele BIROULUI  OPERATIV si al MEMBRILOR SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,adresam felicitari organizatorilor si succes in atingerea obiectivelor propuse !


HONOR  ET  PATRIA ,VAE  VICTIS !


PRESEDINTELE  SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r)ec.Victor Popescu