miercuri, 22 iunie 2011

CAMERA DEPUTATILOR ,DIN NOU INFRACTOARE !

INN

Ordonanta privind pensiile militarilor, adoptata fraudulos !!!

 
Ordonanta privind recalcularea pensiilor militarilor a fost adoptata marti de plenul Camerei intr-un mod fraudulos, cel putin cinci deputati ai PDL votand la doua cartele. Oficial, legea de adoptare a ordonantei a obtinut 168 de voturi, cu unul peste minimul necesar pentru trecerea unei legi organice. In realitate, Puterea a avut in sala de plen maximum 163 de parlamentari.
 
Seria fraudarii voturilor in Camera Deputaților continua. Culmea, vorbim acum tot despre o lege care se refera la pensii, asa cum s-a intamplat si la celebrul deja vot de anul trecut, cand Roberta Anastase a declarat adoptata legea privind sistemul unitar de pensii cand in sala de plen nu se aflau mai mult de 90 de parlamentari.
 
De această data fraudarea s-a făcut in cazul legii de adoptare a ordonantei privind recalcularea pensiilor militarilor. Pentru ca legea sa treaca, fiind organica, era nevoie de 167 de voturi, insa Puterea nu a avut in sala mai mult de 163 de deputati.
 
Solutia PDL a fost ca unii deputati democrat-liberali sa voteze la doua cartele, pentru ca in final sa iasa numarul necesar de voturi. Cel putin cinci deputați au fost vazuti votand astfel, desi e la fel de probabil ca numarul lor sa fie mai mare.
 
In prima inregistrare apar ca votand la doua cartele deputatii  Danut Liga (in camasa alba) si Marius Dugulescu (in spatele lui Danut Liga).

01.JPG
Votul pe dreapta...

02.JPG
Votul pe stanga...

04.JPG
Votul pe stanga...

05.JPG
Votul pe dreapta...

Trei dintre acesti deputati au fost filmati in timp ce votau la doua cartele.

Si in conditiile in care numai acestia ar fi votat in mod fraudulos, legea de aprobare a ordonantei ar fi obtinut, in mod real, cu trei voturi mai putin, insuficient ca sa treaca de Camera Deputatilor.
 
Nu doar legea de adoptare a ordonantei privind pensiile militarilor a trecut in mod fraudulos. La fel s-a intamplat in cazul tuturor legilor organice adoptate marti.
 
De subliniat ca lucrarile plenului au fost conduse de pedelistul Ioan Oltean, Roberta Anastase aflandu-se in sala, alaturi de colegii sai.

CONDUCEREA SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,solicita urgent Parchetului General si Instantei Supreme de Justitie sa se autosesizeze si sa inceapa procedura de ancheta impotriva acestor impostori care prin atitudinea lor de furt calificat ,actioneaza in mod voit ,deliberat ,impotriva intereselor si drepturilor legitime ale cetatenilor .
Cei ce sunt insensibili la aceste acte de incalcare flagranta a democratiei constitutionale si REALE in Romania ,sunt complici si mai devreme sau mai tarziu vor fi judecati .

HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !

Pressedintele SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r)ec. Victor Popescu