joi, 30 iunie 2011

Stimati Camarazi din SCMDRR Filiala 1 Pitesti ,

Va informez ca pe data de 24.06 2011 ,o delegatie a Departamentului Juridic din SCMDRR condusa de PRESEDINTELE SCMDRR ,domnia sa Col.(r)Prof.Univ.Dr.Mircea Dogaru ,a depus la PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE ,doua P L A N G E R I   P E N A L E ,impotriva invinuitilor :
              1. Barbu Gheorghe -secretar general al Camerei Deputatilor ; 
              2. Liga Danut si Dugulescu Marius Cristinel ,pentru comiterea infractiunii de furt calificat cu mijloace .electronice de vot ,pe OUG 1 / 2011 . 
Pe fond ,pentru a fi indeplinit numarul de voturi necesar trecerii Ordonantei ,infractorii ,alesi si platiti de contribuabili sa le reprezinte interesele ,sfidand cu nerusinare normele de conduita civica ,bun simt ,educatie si regulile votarii ,URMAND  EXEMPLUL Tovarasei Anastase Roberta ,au votat ''la doua maini '',cu alte cuvinte , un deputat = doua voturi .
Stiu ei ce stiu !...sunt instruiti de'' comandantul navei ''-instigator la iresponsabilitate ,informator al securitatii in perioada regimului comunist , Basescu ; citez din memorie din declaratia lui data ieri 29.06 2011 la unul din posturile de televiziune : ...in calitate de comandant al navei ,daca o pui pe uscat sau o lovesti de alta nava ,...nu ai nici-o raspundere !...comandantul ramane ultimul ,nu abandoneaza nava...Ce vrea sa induca in mintea romanilor acest individ : ca nava pe care o conduce el ( la asta se pricepe -chiar asa a spus) ,chipurile ,ar fi Romania ,dar a uitat si cred ca intentionat ,sa spuna cine sunt pasagerii si cine este echipajul...,cine se duce in adancuri cu nava ,cine se salveaza si cine raspunde .In limitatul lui rationament ,a sugerat ca poporul fiind pasagerii, se duce cu nava in adancuri ,acolitii lui fiind echipajul, se salveaza cu barcile din dotarea navei -el fiind ultimul - si ...,NU RASPUNDE nimeni ,pentru ca ... nu... , asa a fost sa fie !... INCREDIBIL ! nu mi-am revenit nici astazi de emotiile si vibratiile negative induse de acest individ ,care din greseala si nefericire pentru aceasta tara ,mai este presedinte in functie..
Stimati camarazi ,nu este o gluma ,nu este prima data si nu este o intamplare cand acest mesager malefic ,parca un blestem ,bombardeaza psihotronic populatia anihiland-o cu astfel de declaratii ,urmaritii RICTUSUL ,privirea si hohotirea galgaita venita parca din tenebre ! In mod paradoxal ,are momente ,ce-i drept rare ,cand chipul ii este transfigurat de teama ,dezbracat de sofismele pe care le foloseste cu dibacie spre a intimida !
Domnule presedinte ? La ce si cui ii  foloseste un comandant de nava din vina caruia NAVA A ESUAT si se scufunda   cu fiecare clipa care trece ?


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !
Presedintele SCMDRR Filiala 1 Pitesti,
Col.(r)ec.Victor Popescu