vineri, 24 iunie 2011

FELICITARI DOMNULE PRESEDINTE DOGARU !

SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,va adreseaza FELICITARI Domniei Voastre si intregei ECHIPE a COMITETULUI DIRECTOR pentru exceptionalele masuri intreprinse la nivel national ,inclusiv la organizatiile militare externe ! RAPORTUL elaborat si trimis Domniei Sale PRESEDINTELUI  EUROMIL Emmanuel Jacob ,a fost un succes real ,bine/meritat ,cu un raspuns afirmativ ,pe masura .
Implicarea SCMDRR prin  Domnia Voastra la acest nivel ,demonstreaza inca o data verticalitatea si consistenta morala ,profesionala si patriotica a organizatiei noastre !
Se confirma asadar forta ,taria si hotararea de neclintit a ORGANIZATIEI NOASTRE SINDICALE ,de a da o RIPOSTA definitiva si mortala TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!
RESPINGEM NECONDITIONT declaratiile ANCMRR vadit tendentioase ,aservite scopurilor mercantile !
Aceasta '' asociatie'' face dovada oprobiului acestui neam si  atitudinea insolenta de tradare ,contravine principiilor morale ale INSTITUTIEI MILITARE ,incalca JURAMANTUL MILITAR si insulta tara .Este inadmisibil si penal  ca o asociatie militara sa fie de acord si sa sprijine politica unui guvern si regim politic impostor ,de incalcare flagranta a principiilor statului de drept ,a democratiei constitutionale si reale in aceasta tara .
Conducerea SCMDRR Filiala 1 Pitesti va actiona si in continuare cu responsanbilitatea mandatului incredintat ,de aparare a valorilor ,traditiilor si simbolurilor nationale ,a statului national unitar roman ,drepturilor fundamentale ale cetatenilor, a legilor si principiilor democratice de guvernare a TARII !
Asa sa ne ajute DUMNEZEU !
ONOARE  S C M D R R !


HONOR ET PATRIA ,VAE VICTIS !


PRESEDINTELE  SCMDRR FILIALA 1 PITESTI ,
Col.(r)ec.Victor Popescu