marți, 15 decembrie 2015

COMUNICAT URGENT / DISPOZITIUNE PRELIMINARA NR.1/15.12 2015


Imagini pentru imagini drapelul romanieiImagini pentru imagini tancuri

Catre camarazii FILIALEI Pitesti!

Indiferent de simpatiile sau antipatiile avute, indiferent de asocierea sau afilierea la structurile militarilor din rezerva armatei, INITIEM joi 17.12 2015, 10.00h , ADUNAREA GENERALA EXCEPTIONALA, pentri ORGANIZAREA si DESFASURAREA PROTESTULUI, in Piata Victoriei Bucuresti!
Nu mai avem timp de scris si nici de comentat! Uitati-va ce se intampla sub ochii dv.stra! Totul este la vedere in COLONIA ROMANIA!
Cine mai suporta umilintele unor iresponsabili din ministerul Ap., guvern si parlament, care au atacat si ataca armata prin forme si metode ale razboiului de tip terorist-psihologic, inseamna ca sunt tradatori de neam si tara, sau Anormali!
Filiala Pitesti va fi condusa de Presedintele Filialei - colonel Victor Popescu, pana la capat, IN LEGITIMA APARARE, PENTRU APARAREA DREPTURILOR LEGALE, PENTRU APARAREA L E G I I!
Toti participantii la AGF, vor fi pregatiti sa-si spuna pdv.asupra conducerii si guvernarii Romaniei, a Armatei si sa faca propuneri in acest sens!
Tinuta pentru protest va fi militara
LUPTA NOASTRA este indreptata impotriva unui sistem mafiot de guvernare, care se substituie respectarii prevederilor Constitutiei !
CHEMAM langa noi, pe toate cadrele militare de buna credinta, a caror onoare si demnitate este mai presus de orice!

Biroul Operativ al Filialei
PRESEDINTELE Filialei 
Colonel Victor Popescu