vineri, 18 decembrie 2015

LUPTAM PENTRU APARAREA LEGII 223/2015! LUPTAM PENTRU APARAREA DEMNITATII SI ONOAREI MILITARE! NIMENI SI NIMIC NU NE POATE OPRI, SA LUPTAM PENTRU APARAREA CONSTITUTIEI SI CONSTRUIRII STATULUI DE DREPT IN ROMANIA! SA TERMINAM CU VORBELE SI TEXTELE ! SA TRECEM LA FAPTE REALE!





Incepand cu 20.12 2015, vom relua pe blogul acestei FILIALE, TEMA dezonorarii Cenusaresei Societati Romanesti - Armata KAKI !- de catre tradatorii din interiorul sistemului militar, cu sprijinul unui guvern cinic, iresponsabil si nelegitim!
Va prezint mai sus ( foto), NUCLEUL de lupta al Filialei Pitesti, fideli Juramantului depus catre TARA!
Acest NUCLEU impreuna cu ceilalti membri SCMD si ai ANCMRR, cu simpatizanti si sustinatori din toate zonele geografice ale tarii, vor lupta cu orice pret, pentru APARAREA LEGII si a CONSTITUTIEI Romaniei! Vor lupta pentru apararea onoarei si a demnitatii de militar! NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!
Luptam pentru inlaturarea pericolului deja creat, de guvernul penal Boc, potrivit caruia, orice guvern instalat la guvernarea tarii, ISI permite sa schimbe legile organice specifice militarilor, prin OUG!!!...???...Cine ii abiliteaza pe acesti "tehnocrati"trecatori si temporari, sa stabileasca destinele unei Armate, prin astfel de metode subversive? Nu va este JENA domnilor ? Sa incepem cu acestia taierea raului de la radacina!
Schimbarea bazei de calcul a Legii 223/2015 printr-o OUG, FARA TEMEI LEGAL ( este vre-o situatie de urgenta in tara si nu stim noi? ), reprezinta de fapt schimbarea de FOND a legii, pregateste terenul ca OUG sa devina Lege ( exact ca in situatia guvernarii Boc) si sa ne intoarcem practic in 2010. Procentul de 80% comentat de lingaii Armatei KAKI, este cea mai criminala diversiune...pai cine nu vrea ca militarii sa aiba un nivel de trai mai bun? Cine sunt acesti NEBUNI domnilor? La magistrati si stwurdese se poate, pensii de lux la parlamentari penali se poate, bugete de lux pentru protocoale se poate. La Armata KAKI, nu se poate! Armata KAKI : la zapada, la inundatii, la dezastre, in teatrele de operatii...Pai nu va ajunge domnilor guvernanti, politicieni si parlamentari pana unde ati ajuns cu NEOBRAZAREA?
Unii "destepti"care au lucrat la Proiectul acestei Legi, care afirmau ca ce Lege BUNA au creat ( este vorba de "juristii"ANCMRR) afirma acum, ca sunt unele incompatibilitati in lege si ca de aceea trebuie inlaturate. Cand ati fost idioti domnilor? Cand ati fost de acord cu promovarea Legii in Parlament sau sunteti tradatorii de acum, cand cu o zi inainte de introducerea Ordonantei, v-ati dus la dl. Motoc sa va dea cu patrafirul obedientei peste grade, onorandu-l cu "placheta de onoare"? Ce are procentul de 80% cu aplicarea Legii? Ati facut vre-o simulare sa vedeti cat se TAIE la fiecare din pensie? Noi am facut-o! Gradul ONRABIL de COLONEL( Alexandru Ioan Cuza l-a purtat cu mare ONOARE si DEMNITATE ), pierde , intre 500 si 800 Ron. SE AUDE? 
Nu toti militarii trebuie sa castige mai mult pentru un trai mai decent? 65% NU ESTE EGAL cu 80%!
Si tot pentru TRADATORI si lichelele din Armata KAKI : Legea pensiilor militare de stat, nu a fost elaborata, votata, promulgata si publicata in MOR, pentru un mandat de un an al unui guvern neligitim...EA a fost stabilita pentru GENERATII DE MILITARI! Ori acest guvern, are ca TINTA PRINCIPALA, distrugerea esentiala a fondului acestei Legi!
De aceea aceasta Lege, TREBUIE APARATA chiar cu pretul vietii daca va fi nevoie!
NUCLEUL NOSTRU DE LUPTA, indiferent din ce zona de simpatie a ong.urilor militare sau Sindicatul Militarilor este alcatuit, PENTRU acest obiectiv LUPTA! Pentru APARAREA LEGII 223/2015!
De ce NU s-a elaborat Ordinul Comun de aplicare cum este prevazut in Lege si se vrea OUG? Pai, eu trebuie sa pun aceasta intrebare? 
NU va mai lasati manipulati de fostii si actualii CIsti din sistem! Poate aude si Juristul de la ANCMRR!
La LUPTA MILITARI ! APARATI ONOAREA SI DEMNITATEA ARMATEI KAKI!

VICEPRESEDINTE SCMD COORDONATOR FILIALE MUNTENIA SUD
Presedintele Filialei Pitesi
MEMBRU FONDATOR PRINCIPAL al ANCMRR - FILIALA VLAD TEPES Pitesti
Colonel Victor POPESCU