luni, 18 mai 2015

ASTEPTAM CU INTERES CELE SCRISE IN comisarul.roCUTREMUR/Vanghelie va face MĂCEL în PSD şi MAI/Are colecţie de înregistrări cu Oprea şi NIRO

comisarul.ro • vineri, 13 martie 2015, 08:14Arestarea lui Marian Vanghelie va produce adevăratul măcel din PSD, anunţat odată cu primele informaţii despre EADS. Mai mult decât atât, Vanghelie are o întreagă colecţie de înregistrări cu Gabriel Oprea şi Dumitru Nicolae zis NIRO, protectorii Mafiei Chinezeşti din Bucureşti. Dealtfel, filmuleţul cu actualul ministru de interne jucând rolul de bodyguard al lui Miron Cosma a fost lansat pe piaţă de Marian Vanghelie. Gabriel Oprea este naşul de cununie al lui Dumitru Nicolae zis NIRO. Acesta din urmă este secretar-general al UNPR.
Tot din colecţia lui Vanghelie mai fac parte şi peste 20 de generali cu conexiuni în dosarul EADS. A cărei iminentă detonare a fost anunţată de şefa DNA. Comisarul.ro va dezvălui, în exclusivitate câteva dintre numele care vor fi livrate de Marian Vanghelie.
Dezvăluiri Sima care confirmă
“O poveste din târg: cum a intrat Marean în politică. Marean se ţine după Mitica Iliescu, care era mereu cu Geoana şi Costel Bobic. Cei trei mergeau prin crâşme, dar toţi se codeau la sfârşit să plătească. Marean achita mereu nota. Dacă se organiza orice fel de întâlnire, masă rotundă, ceva la PSD, Marean era singurul care plătea şi aducea coca apă şi sandvişuri. Asta a ţinut aproape un an, pâna când, în 2000, cum PDSR-ul nu avea pe cine pune la cinci, s-a oferit Marean şi Geoana l-a ajutat sa primeasca girul partidului”, scrie Cristian Sima.
Brokerul a declarat că Mircea Geoană a ajuns preşedintele PSD cu sprijinul lui Vanghelie.
“În 2000, Geoana era la Washigton şi Marean îi ţinea locul prin PDSR, în ciuda vehementei opoziţii a lui Năstase. Geoana a fost ales cu ajutorul imens al lui Vanghelie preşedinte la PSD”, spune Sima.
Mai mult decât atât, Cristian Sima scrie, în postarea de pe Facebook, căVanghelie i-a oferit lui Geoană un automobil plin cu microfoane şi camere de filmat. Primarul Sectorului 5 al Capitalei  a scos casetele în momentul în care au existat presiuni asupra lui Geoană de a-l înlătura. Totodată, Sima notează că Vanghelie deţine multe casete compromiţătoare cu Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta şi că este “blindat de înregistrări”.
“La un moment dat, Vanghelie i-a dat lui Geoana cadou un Range Rover plin de microfoane şi de camere şi, când s-au facut presiuni asupra lui Geoana să-l mătrăşească pe Marean, acesta a scos casetele.Celebra casetă cu Geoană şi blow jobul a fost livrată pe net de Marean, ca avertisment. După venirea lui Ponta, relaţiile Marean, Costel Bobic, Geoana si Mitică Iliescu s-au strâns şi mai mult, acum luptau contra lui Ponta şi Băsescu în acelaşi timp. Marean deţine multe casete compromiţătoare cu Ghiţă şi Ponta, daca le scoate, face senzaţie. E blindat de înregistrări”, a scris Cristian Sima.
Nota: Asteptam cu maxim interes cele spuse in comisarul.ro. Pana si in elaborarea unui Proiect de Lege, acest membru al guvernului, a avansat propunerea ca si in urmatoarea perioada, pana in 2016, sumele de bani FURATE de guvernele Boc si mentinute in aceasta stare de FURACIUNE in continuare de guvernele Ponta, sa ramana in aceeasi STARE - adica FURATE!
Aceasta gandire limitata si diabolica a executivului , coroborata cu inconstienta, conservatorismul,tradarea, lasitatea,oportunismul si complicitatea unor cadre militare din toate ONGurile militare si SCMD, a facut si face posibila, aceasta situatie promiscua in care traim!

Vicepresedinte al CD/Coordonator
Prsedintele Filialei pitesti
Colonel, Victor Popescu