vineri, 8 mai 2015

PENTRU TOATE CADRELE MILITARE, FAMILIILE, CUNOSTINTELE SI PRIETENII ACESTORA DIN JUDETUL ARGES !


Stimati camarazi,

In contextul actiunilor de comunicare in toate domeniile de activitate, am convenit cu Managerul Garanti Credite de Consum din municipiul Pitesti, sa punem la dispozitia colegilor nostrii, informatii utile despre modul de operare a Creditelor de Consum.
O prima intalnire care a vizat atat cunoasterea situatiei de ansamblu cat si stabilirea unui program de lucru de lunga durata, a avut loc la sediul FILIALEI Pitesti, in ziua de 07.05 2015.
Consideram ca informatiile puse la dispozitie sunt extrem de utile si reprezinta primul pas catre orice oportunietate in acest domeniu.

Vicepresedintele CD/Coordonator Filiale Muntenia Sud
Presedintele Filialei Pitesti
Colonel Victor POPESCU



 

Cum puteţi contracta un credit de nevoi personale fără prea multă bătaie de cap

Doriţi să vă reamenajaţi locuinţa, să achiziţionaţi aparate electrocasnice, să plecaţi în vacanţă sau să refinanţaţi un alt credit şi nu dispuneţi de sumele necesare? V-ar fi de folos un credit pentru nevoi personale, uşor de obţinut şi fără garant sau garanţie ipotecară. Angajarea la un împrumut oferit de o bancă poate fi deseori un lucru ce modifică substanţial echilibrul bugetar al unei familiei/persoane, în funcţie de tipul de credit accesat, planificarea bugetară strictă putând fi un lucru obligatoriu pentru mulţi ani de zile. Citiţi în cele ce urmează care ar fi cei mai importanţi paşi în achiziţionarea unui credit, astfel încât să vă bucuraţi în continuare liniştiţi de viaţă.



Este adevărat că mulţi dintre cei care au accesat credite în anii trecuţi nu au luat în considerare nivelul până la cât se pot îndatora, iar în momentul în care criza economică a început să se facă resimţită şi în România, au ajuns să aibă mari dificultăţi în a-şi achita ratele sau, în cazuri mai grave, să nu le mai poată plăti deloc. Ceea ce nu au luat aceştia în calcul este că împrumuturile pe termen scurt sunt mai ieftine decât cele pe termen lung, pentru că expunerea băncii pe acel client este mai lungă şi riscul asociat creşte. Astfel că, deşi clienţii înclină să întindă rambursarea împrumuturilor pe o perioadă mai mare de timp pentru a reduce nivelul ratelor lunare, ceea ce duce la o creştere a costului final al creditului, o regulă de bază este să vă împrumutaţi pe un interval cât mai scurt posibil.



###Ce trebuie să ştiţi când aplicaţi pentru un credit



În momentul în care mergeţi la bancă să achiziţionaţi un credit, trebuie să ţineţi cont de câteva aspecte foarte importante:

# ce sumă vă trebuie;

# ce tip de credit aţi ales;

# cât vă permiteţi să plătiţi în fiecare lună;

# perioada de timp pe care vreţi să se întindă contractul;

# rata dobânzii (fixă/variabilă) şi informaţiile despre alte costuri incluse;

# rata anuală a dobânzii şi suma totală de plată;

# câte plăţi va trebui să faceţi şi frecvenţa lor.



###Ce trebuie să faceţi dacă doriţi un credit de nevoi personale FĂRĂ AVANS! FĂRĂ GARANȚII! FĂRĂ IPOTECĂ, cu  valori cuprinse între: 1.000 – 80.000 ron



Trebuie să ştiţi că există astfel de credite pe piaţă, ratele lor fiind fixe și egale pe toată perioada de creditare, aceasta fiind între 1 şi 5 ani. De asemenea, foarte important de precizat este faptul că, pentru un astfel de credit, aveţi nevoie de un venit minim de 600 RON – pentru salariați (inclusiv tichete de masă) și de 500 lei pentru pensionari (inclusiv pensiile revizuibile), iar vârsta maximă de acordare este de 69 de ani. În plus, se acceptă pensionari pe caz de boală  (pensie revizuibilă, de urmaș, handicap), pensionari  militari.

Documentele necesare în astfel de cazuri sunt :

#pentru angajaţi - copie act de identitate, ultima factură de utilităţi, adeverinţă de venit sau ultimii 3 fluturaşi de salariu, declaraţie venituri anul anterior.

#pentru pensionari - copie act de identitate, ultima factură de utilităţi, cel mai recent talon de pensie, decizia de pensionare.

# pentru Persoană Fizică Autorizată - copie act de identitate, ultima factură de utilităţi, adeverinţă de venit, decizia finală de impunere pe ultimul an, autorizaţia de liberă practică, certificat de înregistrare fiscală, copie după registrele de încasări şi plăţi pe ultimele 3 luni.



Vă prezentăm în continuare o simulare de rate:

   

Valoare Credit
Dobânda anuală
Perioada
Rata lunară
Venit minim
5.000 ron
14.90%
36 luni
225 lei
   600 pensie
   700 salariu
15.000 ron 
9.90%
60 luni
406 lei
   1200
30.000 ron
9.60%
60 luni
685 lei
   1800
50.000 ron
8.60%
60 luni
1065 lei
   2700



Pentru un astfel de credit, primiţi consultanţă financiară din partea analistului de credite, dobânda este fixă pe toată durata contractului de credit şi, în plus, beneficiaţi de un plan de protecţie a veniturilor. Mai concret, în caz de şomaj sau incapacitate temporară de muncă, dacă nu veţi mai putea achita ratele, această asigurare vă poate prelua o parte din sumele rămase de plată până la terminarea contractului. Mai mult decât atât, toate costurile sunt la vedere, nu există niciun cost ascuns. De asemenea, trebuie specificat că aprobarea creditului se face în maxim 24 de ore, în funcţie de complexitatea cererii. Imediat ce creditul a fost aprobat, vă puteţi achiziţiona produsele dorite.



Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați:

Ana Gheorghe 0723.990.818

anamaria.gheorghe@estima.ro