miercuri, 27 mai 2015

URMARIM CU INTERES ATITUDINEA PRESEDINTELUI ROMANIEI, FATA DE SEFA ICCJ SI SEFA DNA! DUPA INCHEIEREA ACESTUI MOMENT PENIBIL, JENANT SI EXTREM DE PERICULOS, MEMBRII DE SINDICAT AI FILIALEI PITESTI, SE VOR ADRESA CU PLANGERI ATAT LA CSM CAT SI DNA!


 A SOSIT TIMPUL MULT ASTEPTAT!

Catre,                                                      OFITERII FILIALEI PITESTI, CARE AU LUPTAT PENTRU APARAREA DREPTURILOR DE PENSIE, CONFORM RECUNOASTERII ACESTORA, DE CATRE INSTANTELE DE JUDECATA, PRIN TITLURILE EXECUTORII DEFINITIVE SI IREVOCABILE!

Ma adresez Dv.stra , in aceasta formula de exprimare, deoarece sunteti singurii militari profesionisti ai armatei romane, care va desfasurati activitatea in rezerva si in retragere si in calitatea Dv.stra de membri ai SCMD, ati luptat cu toata demnitatea, forta si fermitatea, pentru atingerea obiectivului stabilit in 2009 ,la infiintarea Filialei Pitesti! 
Acesta a fost si din pacate nu s-a terminat, adevaratul razboi, pe care l-am dus si se apropie de sfarsit, cu o gasca politica de tip mafiot, specializata in manipulare, jaf public si tradarea interesului national! Aceasta realitate aruncata zilnic in spatiul public de catre toate posturile Tv.,media, inclusiv din media internationala, nu ar fi fost posibila, daca Institutiile abilitate ale Statului de Drept - JUSTITIA- in mod deosebit, si-ar fi respectat Fisa Posturilor, in spiritul si litera Legii!
Pe FRONTUL acestui razboi, ma asteptam SA LUPTE unitar si fara nici-o ezitare, toate cadrele armatei romane, indiferent de grad sau pozitia in care se afla! Nu a fost sa fie asa! Analiza acestei situatii, am facut-o in multe publicatii, n-o mai reiau pentru ca nu este onorabila, este cat se poate de jenanta si nu ne mai pierdem timpul . In acelasi timp, vreau sa subliniez foarte apasat, ca toti aceia care s-au dezis de lupta si de organizatie, NU merita respectul nostru!  Nu exista explicatii sau motive, altele, decat cele de forta majora! O astfel de atitudine conservatorista, de complacere , de obedienta, servilism, orgolii peste orgolii , fara nici-o acoperire, etc...i-au discreditat pentru totdeauna!  Cu buna stiinta sau fara, si-au incalcat propriul juramant pe care l-au depus cu arma in mana, in fata drapelului de lupta al Tarii!
Dv.stra ati ramas neclintiti la postul de lupta comun!
Dv.stra ati demonstrat ca sunteti adevarati camarazi si romani patrioti! Va iubiti Tara, drepturile date de EA !
Meritam si ne datoram unul celuilalt, orice sacrificiu!
Sa ramanem o echipa! Ca in razboi! RESPECT domnilor Ofiteri!  Va spun celor care ati ramas in dispozitivul Filialei, ca ve-ti ramane in filele Istoriei, ca OFITERI ROMANI PATRIOTI!
Ca lider ales sa va conduc in aceasta lupta, sunt onorat sa nu accept, decat obtinerea VICTORIEI! Prin urmare SITUATIA descrisa mai jos prin Comunicatul SCMD, vine in sprijinul FINALITATII actiunilor noastre in justitie si TREBUIE sa ne pregatim de !
Cunoasteti foarte bine, SOLUTIILE date de unele complete de judecata, in actiunea de executare silita, in totala contradictie cu ce presupune aceasta actiune, potrivit Noului Cod de Procedura Civila;
Cunoasteti SOLUTIILE date , in asa zisul procez de REVIZUIRE care, n-ar fi trebuit sa mai existe conform Deciziei 38/2010 a ICCJ;
Cunoasteti acceptarea Contestatiilor la Executare ale MAp.N, pe atacarea TITLURILOR EXECUTORII DEFINITIVE SI IREVOCABILE ale procesului de recalculare a dreptului de pensie;
Cunoasteti metoda de tergiversare si incercare de sustragere de la raspundere, doar, doar apare vre-o lege( oricum nu pentru noi - ca o noua lege prevede pentru viitor, nu pentru trecut) si vezi doamne , scapa vinovatii complici cu sistemul;
Imagine pentru rezultatul din știriTariceanu ii cere lui Klaus Iohannis sa le inlature pe Laura Kovesi si pe Livia Stanciu de la sefia DNA si a Inaltei Curti ...

Etapa noastra finala, este inscrisa si in atitudinea pe care a avut-o Presedintele iRomaniei in calitate de Comandant al Fortelor Armate si  Presedintele al CSAT, la Memoriul pe care i l-am adresat.
Va fi cu siguranta marcata si de solutionarea STARII de URGENTA de la CSM, urmare a procesului pierdut de sefa ICCJ Lavinia Stanciu, implicata fiind si sefa DNA Laura Kovesi, ale carui consecinte FOARTE GRAVE, s-au materializat prin efectuarea a sase luni de arest preventiv al unui cetatean, caruia i-a fost refuzata luarea in considerare de catre procurori, a actelor doveditoare ale nevinovatiei( vezi somatia lui Tariceanu de mai sus)!
Este un caz similar cu al nostru, timpul doar este diferentiat! Asa cum au fost refuzate acele acte doveditoare, tot asa, in cazul nostru, MAp.N ( Guvernul ) refuza sa recunoasca Titlurile Executorii Definitive si Irevocabile si mai grav, substituindu-se justitiei, a refuzat si refuza sa le puna in executare - NOI ramanand PEDEPSITI in continuare si cu banii FURATI.
L-am intrebat pe domnul Johanis, unde sunt acesti bani si de ce ne sunt retinuti? Raspunsul il cunoasteti!
Raspunsul domnului Opris potrivit caruia, Presedintele nu are atributii de bla...bla...bla...NU tine, pentru ca domnule Johanis, s-ar putea sa te dam in judecata si pe dumneata! Tocmai de aceea am intervenit la acest nivel, pentru ca, celalalte nivele NU cunosc limbajul Legii? 
Va informez stimati camarazi ai Filialei, ca pe pagina de Facebook, in trei mesaje,  i-am cerut DEMISIA domnului Johanis ! I-am cerut demisia ipentru ca in calitate de cetatean onest, l-am votat, in speranta ca imediat ce ia in primire prerogavitele functiei prezidentiale, va pune capat crimei organizate din Romania. NU exista NU POT! Exista NU VREAU! Dar daca exista NU POT, pleaca domnule Presedinte! domnilor OFITERI - membri ai Filialei Pitesti - "Ordinul de Lupta "ar fi rezumat c-am asa :
Pregatiti-va PLANGERILE catre CSM;
Pregatiti-va PLANGERILE catre DNA;
Pregatiti-va tinuta, asa cum ati facut-o intotdeauna!
Organizati-va timpul, pentru a fi in masura sa participam la actiunea finala, legala, democratica !
Asigurati-va logistica proprie si tineti minte : Consecventa, Fermitatea , Unitatea si Vointa ne asigura VICTORIA!

Va convoc la o sedinta operativa pentru stabilirea responsabilitatilor, joi 28.05 2015, 10:00h, la Cercul Militar Pitesti!

Presedintele Filialei Pitesti
colonel Victor Popescu


CSM a dat curs plangerilor SCMDPrimele masuri ale Consiliului Superior al Magistraturii impotriva magistratilor care si-au permis sa insulte, nemotivat, reprezentantii SCMD in procese, dand solutii in dispretul legii si stabilind amenzi impotriva SCMD si a membrilor sai pentru ca au indraznit sa-si sustina drepturile legitime in instanta.