marți, 17 martie 2015

COMUNICATUL BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI PITESTI.


doamnelor si domnilor,
Pagina de internet repartizata de Administratorul SCMD Bucuresti Filialei Pitesti, a fost in revizie tehnica in perioada 25.02 2025 - 17.03 2015. Incepand cu data de azi 17.03 2015, ea devine operativa.
STIRILE pe scurt :
1. Pe 25 .03 2015, Filiala Pitesti a desfasurat o sedinta de lucru, dedicata implinirii a 5 ani de existenta. Au fost invitati si au participat : BOC al SCMD, Presedintii Filialelor Curtea de Ag.,C.lung Muscel, Campina, Targoviste, Slobozia , Giurgiu si Posada ANCMRR. Au participat deasemenea, Reprezentanti ai Institutiilor de cultura, istorie si arta din Arges, Antena 1 Tv.
Presedintele Filialei Pitesti a criticat managementul defectuos al conducerii organizatiei , aratand foarte clar si argumentat ca , OBIECTIVUL pentru care a fost creat SCMD, NU a fost indeplinit!
SCMD nu a fost condus, s-a autocondus, ori o autoconducere intr-un spatiu al libertatii necontrolate - in numele asa zisei democratii- duce inevitabil la autodesructurare, divizare, faramitare si disparitie in cele din urma.
Prin urmare, Filialele din Muntenia Sud, se gandesc la o noua strategie de actiune.
2. Actiunile de Executare Silita, initiate de membrii Filialei Pitesi si Curtea de Arges, impotriva MApN, au fost blocate de INTERVENTIA prin CONTESTARE a CPS si disjungere a Dosarelor de catre unele complete de judecata.La modul general, este vorba de o incapatanare dusa la extrem, de rea vointa si credinta  ,atat din partea premierului Ponta cat si a celor din MApN, cu contributia unor complete de judecata, care se OPUN  respectarii drepturilor noastre consfintite LEGAL , prin legea ocupationala a pensiilor militare de stat;
3. Au trecut aproape 90 de zile de la judecarea Contestatiei la Executare in cazul lui Popescu Victor, castigator absolut si definitiv conform datelor solutiilor de pe portalul instantelor de judecata si MOTIVAREA hotararii, tot nu a fost redactata. Ce va spune asta ?
4.Legea pensiilor militare, NU este anul acesta pe agenda de lucru a parlamentului. dl.Ponta spune ca nu are fonduri..., iar raspunsul Secretarului de Stat al MApN Sava Otilia, se inscrie in circumstantele necunoasterii si fabulatiei ca sa nu zi a prostiei. INTREBAREA ESTE : De ce nu ne sunt inapoiate SUMELE de bani RETINUTE ABUZIV de MApN in perioada ian.2012 - sept.2013?  Cine se opune indexarii pensiilor noastre de cetateni/militari din 2008 si pana in prezent in raport cu celalalte categorii sociale? Ce destinatie au avut aceste sume? Sunt banii nostrii domnilor din MApN, NU ai vostrii? Ce faceti cu ei? In ce conturi sunt depozitati? Dar NU va e RUSINE ? Pana unde intindeti coarda TUPEULUI si a NESIMTIRII specifica regimului politic mafiot Basescu-Boc, pe care l-ati sprijinit devenind complici cu ei? 

In acest sens a fost elaborat, semnat si transmis un MEMORIU catre Presedintele Tarii si Comandantul Fortelor Armate;
5. Impreuna cu un grup valoros de ofiteri din Bucuresti, dam curs infiintarii PARTIDULUI NATIONAL PENTRU PATRIE. In ZOS - MUNTENIA, Comitetul de Initiativa pentru fondarea acestui partid patriotic,
a fost stabilit .Au fost transmise Apelurile catre militarii in rezerva si retragere si catre societatea civila.
SCMD si orice alta forma asociativa a militarilor, NU sunt si nu vor fi niciodata  in masura, sa se constituie in factori decidenti. Dar SCMD are nevoie de acest partid! 
Caracatita mafiota a crimei organizate, infipta adanc in trupul Tarii , de catre  toate gastile politice de dupa 1989, trebuie eliminata. 
Ca Punct de Comanda de Baza pentru consultari, program politic, componenta, contact, etc. am stabilit Sediul Filialei SCMD Pitesti, in functiune Joia de la 100.00 - 12.00. Telefoane de contact permanent: 0736601017, 0736601018.
Detalii, in Comunicatul urmator , catre camarazii din MUNTENIA, !

PENTRU PATRIE! PENTRU ONOARE SI DEMNITATE! 

La Multi Ani ! Filiala Slobozia, pentru rezultatele foarte bune obtinute in cei 5 ani de la infiintare, in lupta pentru apararea drepturilor cadrelor militare in rezerva si in retragere, in cadrul SCMD!

Vicepresedinte CD  Coordonator,
Presedintele filialei Pitesti,
colonel Victor POPESCU